deenoo
Authorized Member
Super_PiG
Συνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Ford Fiesta ST
|
καταστροφη δημοσιας περιουσιας!! σαν δεν ντρεπονται!!! 
|
|
|
|
|
giannis_suzuki
Administrator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Suzuki Swift
|
ρε παιδια καμενη ειναι μονο αυτη πανω στην αερογεφυρα τ αγ.παυλου...οι αλλες ολες δεν εχουν ιχνος πυρπολησης......
και οι φωτογραφικες επισης δεν εχουν τιποτα.......
|
|
|
|
kizaf
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
///M
|
απο την μια πολυ καλα κανανε αλλα απο την αλλη ομως εμεις δεν τα πληρωνουμε??... αλλα και απο την αλλη παλι με το να μας γραφουνε καλητερα καμενες....παρα εμεις χωρις διπλωμα!!  +1 αλλα εδω κανεις ενα λαθος..... δε τα πληρωνουμε ΕΜΕΙΣ ,τα πληρωνουνε ΑΥΤΟΙ .... ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ.....  Σε αυτους που βαζουν καμερες αξιας χιλιαδων ευρω,σε δρομους της πλακας.... σα να περνεις αμαξι με 8.000 ευρω και να ''ριχνεις'' επανω αλλες 10.000 ευρω......  ΒΡΕ ΟΥΣΤ 
|
|
|
|
|
IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2009 Peugeot 207 RC
207 RC
|
Χθες το βραδυ παντως 3 φωτιες ειδαμε στον περιφερειακο.. Μια στην αερογεφυρα του carrefour, μια στα κωσταντινουπολιτικα και μια κοντα στα μετεωρα αν δε κανω λαθος.. Οι δυο απο οσο ειδαμε ηταν απλες φωτιες, χωρις να εχει αλλα αυτοκινητα.. Η μια (στην αερογεφυρα carrefour) ειχε παρα πολυ καπνο και μερικα αυτοκινητα σταματημενα τριγυρω.. σαν να εγινε ατυχημα μου φανηκε εμενα.. 
|
|
|
|
cyberguy
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
τελικα καψαν τις καμερες παρακολουθησης....αυτοι οι "αριστεροι" δεν μπορουν καμια φορα να καψουν και καμια της τροχαιας? 
|
Ο Έξυπνος Παραδέχεται Ο Πονηρός Δικαιολογείτε Ο Ηλίθιος Επιμένει  Subaru...Friends Included
|
|
|
|
`GiAnNiS`
Επισκέπτης
|
τελικα καψαν τις καμερες παρακολουθησης....αυτοι οι "αριστεροι" δεν μπορουν καμια φορα να καψουν και καμια της τροχαιας?  Ναι βρε παιδιά αυτό είπα κ γώ! Αφού 2? είναι όλες κ όλες οι κάμερες(φωτογραφικές) αυτοί κάψαν καμιά 4-5 όπως είπαν..Εγώ το έβλεπα το σκηνικό στον περιφερειακό από την αρχή και τα περιπολικά πήγαιναν πάνω-κάτω αρκετή ώρα 
|
|
|
|
|
Sockas-AMG
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
|
 C63 AMG: 6208cc V8 engine_457hp at 6800rpm_600Nm at 5000rpm_4,5sec 0-100klm/h_Max Speed:280km/h*
|
|
|
lacetti1600cc
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
δηλαδη αν καποιος κανει μια πινακιδα με τα δικα μου νουμερα και τρεχει με αυτη πισω θα τη φαω εγω?
|
|
|
|
|
StanVet
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Mitsubishi Colt
Κτηνίατρος πλέον....
|
|
Tickets, accomodation, car rental & 3day rally pass reserved...Who gives a shit about Mykonos..Jyväskylä is the hot summer destination!
|
|
|
IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2009 Peugeot 207 RC
207 RC
|
δηλαδη αν καποιος κανει μια πινακιδα με τα δικα μου νουμερα και τρεχει με αυτη πισω θα τη φαω εγω?
Οχι δε νομιζω. Αν το νουμερο της πινακιδας δεν ταιριαζει με το οχημα της φωτογραφιας δε θα σου στειλουν εσενα κληση. Τωρα αν καποιος με ιδιο lacetti σαν το δικο σου κανει και ιδια πινακιδα τοτε προφανως ναι, θα την πληρωσεις εσυ... 
|
|
|
|
koukos e36 coupe
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΗΝ ΠΟΤΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ..
|
λοιπων παιδια μετα απο την εγκατασταση πολλων καμερόν στον δρομο για βεροια η οποιες ειταν απενεργοπιημένες για καιρο εχει πλεον 1 εβδομαδα οπου εγκαταστηθηκαν και ηλεκτρονικα δηλαδη δουλευουνε κανονικοτατα για το οριο της ταχυτητας!!!Απο ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ η καμερες λειτουργουν απο τα 140 χιλιόμετρα και μετα!!!δηλαδη με 141 να πηγενεις βγενεις φωτογραφια!!!πολλη προσοχη παιδια!!!!!ΤΟ ΞΑΝΑ ΤΟΝΕΙΖΩ Η ΠΗΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ
|
παρασκευη και σαββατο μην ποτιζεις τις γλαστρες γιατι συνηθως driftaro και γεμιζω λασπες....
|
|
|
giannis_suzuki
Administrator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
|
με οριο τα 90 το 140 π δουλευουν εχει πολυ μεγαλη διαφορα......
μηπως κατι δεν ακουσες καλα?
|
|
|
|
atmospherix
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2003 Peugeot 106
|
με οριο τα 90 το 140 π δουλευουν εχει πολυ μεγαλη διαφορα......
μηπως κατι δεν ακουσες καλα?
Για το δρομο προς Βεροια λεει Γιαννη  (οριο 130 εχει)
|
|
|
|
koukos e36 coupe
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΗΝ ΠΟΤΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ..
|
σωστα παιδια 130 οριο στα 140 ξεκινανε η φωτογραφιες!!!του κολητου μου ο ξαδερφος εκανε την συνδεση για την ακριβια
|
παρασκευη και σαββατο μην ποτιζεις τις γλαστρες γιατι συνηθως driftaro και γεμιζω λασπες....
|
|
|
giannis_suzuki
Administrator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
|
Για το δρομο προς Βεροια λεει Γιαννη  (οριο 130 εχει) εχεις δικιο αλεξ τωρα το προσεξα..απλως επειδη ειναι για τον περιφεριακο το θεμα για αυτο εγινε η αναστατωση....δε θα ξαναγινει...... 
|
|
|
|
|