Nikos_gl
Authorized Member
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Συμφωνω με καποιους αλλους πως ειναι καθαρα εισπρακτικο μετρο!! Αν οντως θελεις να προστατεψεις τους πολιτες σου σε εναν τετοιο επικινδυνο δρομο βαλε 5-6 περιπολικα να κοβουν βολτες μονιμα σε ολο τον περιφερειακο να δεις για ποτε συμμορφωνονται ολοι, επισης στα λιγα σημεια που ο δρομος κατηφοριζει και ειναι ευθεια.. λογικο ειναι να ανεβασεις 5-10 χιλιομετρα.. δε βαζεις εκει καμερες ταχυτητας. Βαλε καμερες εκει που εχει στροφες και καποιοι νομιζουν οτι ειναι σε πιστα και τρεχουν να παρουν τη στροφη, κανουν σφινες, αλλαζουν λοριδες χωρις φλας.. και γενικα αυτοι που ειναι ουσιαστκος κινδυνος στον περιφερειακο στην τελικη τη γλιτωνουν και μπορει να την πληρωσω εγω τη νυφη γιατι ξεχαστηκα με το γκαζι στην κατηφορα και περασα για 5 χιλιομετρα το οριο... μεγαλη αδικια!
|
|
|
|
|
saxovios
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
THA GINEI TO AMAXI KAPIA STIGMI TOUMPANO!!
|
η λυση ειναι μια...να εχουμε ενα σταβοκατσαβιδο μεσα στο αμαξι...και βγαζουμε τη πισω πινακιδα...και μετα τη ξαναβαζουμε 
|
|
|
|
octavia400
Moderator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Skoda Octavia
Stage I ;-)
|
Η την λυση του Αλμπερτο.Και αυτη πολυ καλη αλλα δεν την λεω δημοσια 
|
|
|
|
Dreamcatcher
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1994 Fiat Punto
Cities on flame with Rock n Roll!
|
ενα ξημερωμα κυριακης σαμποταζ ολες τις καμερες που μπορουμε να βρουμε 
|
That is not dead which can eternal lie. And with strange æons even death may die.. "Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn"
|
|
|
|
|
Sockas-AMG
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
βασικα οταν θα βγενω για να τρεξω θα ειναι 4 το βραδυ μια ξεχασμενη τεταρτη καθε 2μηνο...και θα φροντιζω να μην εχω πινακιδες πανω στο αμαξι.!! τωρα αν ειναι κληση για 5-10χλμ παραπανω δεν ξερω....απλα ευχομαι να μην αφερουντε οι ποντοι!! ΠΣ:τωρα αμα σας πω οτι δεν τρεχω και παω με 70 στον περιφερειακο μην με πιστεψετε γιατι θα σας λεω ψεμματα! ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΝ δεν ξερω που να μην εχει τυχει να τρεξει στον περιφεριακο 1 φορα το μηνα(μεχρι και ο πατερας μου που ειναι της συντηρητικης οδηγησης τυχενει να τρεξει λογο βιασυνης)... την παραπανω παραγραφο την γραφω γιατι ποτε δεν εχω δει Μ3_σαξοραλλα_σουμπαρου και ολα τα γκαυλ@μαξα να πηγενουν κατω απο 90 (μη πω 100) εκτος απο καποιες περιπτωσεις που καθοντε δεξια και οδηγανε βλεποντας και χασκογελωντας με τα μπ@υτια της συνοδηγου!!!.... 
|
 C63 AMG: 6208cc V8 engine_457hp at 6800rpm_600Nm at 5000rpm_4,5sec 0-100klm/h_Max Speed:280km/h*
|
|
|
cyberguy
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
την παραπανω παραγραφο την γραφω γιατι ποτε δεν εχω δει Μ3_σαξοραλλα_σουμπαρου και ολα τα γκαυλ@μαξα να πηγενουν κατω απο 90 (μη πω 100) εκτος απο καποιες περιπτωσεις που καθοντε δεξια και οδηγανε βλεποντας και χασκογελωντας με τα μπ@υτια της συνοδηγου!!!....  δεν με εχεις πετυχει στον περιφερειακο γιαυτο 
|
Ο Έξυπνος Παραδέχεται Ο Πονηρός Δικαιολογείτε Ο Ηλίθιος Επιμένει  Subaru...Friends Included
|
|
|
turbanthropas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1979 Volvo 244
Team: just me...
|
βαλε 5-6 περιπολικα να κοβουν βολτες μονιμα σε ολο τον περιφερειακο να δεις για ποτε συμμορφωνονται ολοι
Σε αυτό θα συμφωνήσω. Το είχα γράψει και στο παλιό φόρουμ-στην περιοχή μου,κυκλοφορούν 2 Octavia συμβατικά,εφοδιασμένα με κάμερα στον προστινό προφυλακτήρα. Είτε κόβουν βόλτες(συμβατικές πινακίδες-απουσία διακριτικών) είτε "την στήνουν" προσποιούμενοι τους σταθμευμένους. Ε, 2 χρόνο τώρα,έχουν συμμαζευτεί οι περισσότεροι! (tip) την στήνουν και βράδυ και γράφουν για ταχύτητα.επιτέλους,σταματήσαμε να βλέπουμε ατυχήματα Π/Σ/Κ βράδυ....(μειώθηκαν δραματικά) Στην Θεσσαλονίκη,πρέπει να κατασκευαστεί επιτέλους πραγματικός περιφεριακός(από Εγνατία,να κατευθύνεται απευθείας προς Αεροδρόμιο-Χαλκιδική) Ο υπάρχον περιφεριακός,έχει καταντήσει αστικός δρόμος....(βάζουμε και τα φορτηγά που προσπερνούν και πιάνουν 2μιση λορίδες και διαρκούν 5' και δένει το γλυκό...)
|
 Volvo 244 turbo '79-Το πρώτο και μοναδικό Volvo 244 με άγραφο εγκέφαλο megasquirt στην Ελλάδα-tuned&programmed by Turbanthropas
|
|
|
Sockas-AMG
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
την παραπανω παραγραφο την γραφω γιατι ποτε δεν εχω δει Μ3_σαξοραλλα_σουμπαρου και ολα τα γκαυλ@μαξα να πηγενουν κατω απο 90 (μη πω 100) εκτος απο καποιες περιπτωσεις που καθοντε δεξια και οδηγανε βλεποντας και χασκογελωντας με τα μπ@υτια της συνοδηγου!!!....  δεν με εχεις πετυχει στον περιφερειακο γιαυτο  βασικα σε εχω δει και αρκετες φορες μαλιστα!!!  απλα ακουω απο καποιους "εγω μεχρι 90 το παρα πολυ" και μετα πας να δεις στις κοντρες τι παιζει και το ιδιο ατομο μιλαει για ανοιγμα που εκανε στον περιφεριακο ή στην παραλιακη μερα μεσημερι...και περιμενει να τον πουμε και μπραβο που περασε την Φερραρι με το σκ@τοπειραγμενο ζασταβα!!!.. 
|
 C63 AMG: 6208cc V8 engine_457hp at 6800rpm_600Nm at 5000rpm_4,5sec 0-100klm/h_Max Speed:280km/h*
|
|
|
cyberguy
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
και γιατι δεν παιζεις φωτα? μια κορνα? ενα γεια?  σαν το κιτρινο ιβιζα εχθες που τον πετυχα προς ρετζικι, του επαιξα φωτα, τον χαιρετησα...τιποτα.... Ποιος ειναι τελικα αυτος τον ξερει κανεις? κιτρινο ιβιζα με φιμε τζαμι, αυτοκολλητο mycarclub.gr στο πισω παρμπριζ
|
Ο Έξυπνος Παραδέχεται Ο Πονηρός Δικαιολογείτε Ο Ηλίθιος Επιμένει  Subaru...Friends Included
|
|
|
|
|
deenoo
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Ford Fiesta ST
|
νομιζω πως ηταν ι δικια μ ιδεα αυτη!!! αλητεεες ολοκληρο φαναρι ειχα ετσι στο παλιο μ αμαξι..
|
|
|
|
|
deenoo
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Ford Fiesta ST
|
Μόλις τώρα ακουω στο ραδιο Θεσσαλονικη τον διευθυντη της τροχαιας Θεσσαλονικης. Στον περιφερειακο τοποθετηθηκαν καμερες παρακολουθησης τοσο της κυκλοφοριας οσο και της ταχυτητας και λειτουργουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Λεει συγκεκριμενα ο κυριος "Διευθυντης" " Ο οδηγος που θα υπερβαινει το οριο θα φωτογραφιζεται και θα ειδοποιειτε στο σπιτι του" "Τα προστιμα θα ειναι αυστηρα" κλπ κλπ κλπ  Ο Βig Brother ειναι παντου στην περιφερειακη γαμ@ την τυχη μου. Τωρα παλι ακουω εναν τυπο να λεει στο ραδιο. "Ειμαι ο πρωτος που μου ηρθε φωτογραφια,και πληρωσα 50 ευρω, ευτυχως επειδη πηγαινα με 105χλμ/ωρα"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size] Δηλαδη τι σκατα θελουν μωρε?  Οι καμερες θα καταγραφουν τα οχηματα της αστυνομιας που πηγαινουν ταπα??'Η τα στρατιωτικα ΙΧ με τα αστερια? Δηλαδη αυτη ειναι μονο η δουλεια της τροχαιας?Το πρωι που γηνεται πανικος στον περιφερειακο που ειναι η τροχαια ΟΕΟ??? Εχω αγανακτησει! Ηθελα να το γραψω και προστες αλλα ο κοσμος και τα ραδιοφωνα πολυ ραδιο αρβυλα!!! Ειμαι ο πρωτος π με γραψαν λεει ο παπαρας... οι καμερες μππηκαν κυριακη 5-10 και αν φας φοτο κανει 1,5 μηνα να πεσει το τηλεφωνημα να μας στο τμημα.. καραγκιοζηδες
|
|
|
|
|
geozero
Authorized Member
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Ford Fiesta
|
Πάντως εδω στην Αθήνα κατά μήκος όλης της Εθνικής που διασχίζει την πόλη,υπάρχουν κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας.Όταν όμως πρωτομπήκαν όλοι πήγαιναν με το όριο 80χλμ/ωρα...Βέβαια σιγά σιγά κυκλοφόρησε οτι δεν γράφουν ταχύτητα,σίγουρα βλέπουν οτι κάποιο όχημα πάει σαν τρελό αλλά δεν μπορούν να καταγράψουν πινακίδες...Τελικά ο ρόλος τους είναι να σε ενημερώνουν πόση ωρα θα κάνεις περίπου να πας κάπου π.χ. είσαι στο ύψος Αττικής οδού και η πινακίδα λέει ΣΕΦ 15' αρα σημαίνει οτι ο δρόμος είναι άδειος...Αν λεει 35' τότε πιάνεις κάτι καλό στο ράδιο γιατί θα ξημερώσεις σίγουρα...Το καλό είναι που λέει ατύχημα δεξιά λωρίδα και πας και πιάνεις της αριστερή να φεύγεις γρήγορα γρήγορα...
|
|
|
|
Sockas-AMG
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Πάντως εδω στην Αθήνα κατά μήκος όλης της Εθνικής που διασχίζει την πόλη,υπάρχουν κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας.Όταν όμως πρωτομπήκαν όλοι πήγαιναν με το όριο 80χλμ/ωρα...Βέβαια σιγά σιγά κυκλοφόρησε οτι δεν γράφουν ταχύτητα,σίγουρα βλέπουν οτι κάποιο όχημα πάει σαν τρελό αλλά δεν μπορούν να καταγράψουν πινακίδες...Τελικά ο ρόλος τους είναι να σε ενημερώνουν πόση ωρα θα κάνεις περίπου να πας κάπου π.χ. είσαι στο ύψος Αττικής οδού και η πινακίδα λέει ΣΕΦ 15' αρα σημαίνει οτι ο δρόμος είναι άδειος...Αν λεει 35' τότε πιάνεις κάτι καλό στο ράδιο γιατί θα ξημερώσεις σίγουρα...Το καλό είναι που λέει ατύχημα δεξιά λωρίδα και πας και πιάνεις της αριστερή να φεύγεις γρήγορα γρήγορα...
και μενα κατι τετοιο μου φαινετε θα γινει και εδω!!...  cyberguy σε εβλεπα στο φαναρι στα διαβατα περσυ τα μεσημερια μαλλον γυρνουσες απο δουλεια... απλα εγω ειμουνα απο την απεναντι πλευρα...και κανα 2 φορες που σε πετυχα περιφερειακη πηγενες δεξια και δεν μπορουσα να σε κορναρω απο την 3η λωριδα!!! 
|
|
|
|
|