MyCarClub
10 Φεβρουάριος 2012 21:38:49 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:

Αρχική Γκαραζ   Φόρουμ   Βοήθεια Gallery Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1] 2 3 ... 14   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Περιφερειακός Θεσσαλονίκης-Και παλι κάμερες  (Αναγνώστηκε 10990 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
octavia400
Moderator
Super_PiG
**
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Όχημα: 2007 Skoda Octavia

Stage I ;-)

« στις: 08 Οκτώβριος 2008 08:50:55 »

Μόλις τώρα ακουω στο ραδιο Θεσσαλονικη τον διευθυντη της τροχαιας Θεσσαλονικης.
Στον περιφερειακο τοποθετηθηκαν καμερες παρακολουθησης τοσο της κυκλοφοριας οσο και της ταχυτητας και λειτουργουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
Λεει συγκεκριμενα ο κυριος "Διευθυντης"
"Ο οδηγος που θα υπερβαινει το οριο θα φωτογραφιζεται και θα ειδοποιειτε στο σπιτι του" Cursing
"Τα προστιμα θα ειναι αυστηρα" κλπ κλπ κλπ BangHead BangHead
Ο Βig Brother ειναι παντου στην περιφερειακη γαμ@ την τυχη μου.
Τωρα παλι ακουω εναν τυπο να λεει στο ραδιο.
"Ειμαι ο πρωτος που μου ηρθε φωτογραφια,και πληρωσα 50 ευρω, ευτυχως επειδη πηγαινα με 105χλμ/ωρα"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δηλαδη τι σκατα θελουν μωρε?Question
Οι καμερες θα καταγραφουν τα οχηματα της αστυνομιας που πηγαινουν ταπα??'Η τα στρατιωτικα ΙΧ με τα αστερια?
Δηλαδη αυτη ειναι μονο η δουλεια της τροχαιας?Το πρωι που γηνεται πανικος στον περιφερειακο που ειναι η τροχαια ΟΕΟ???
Εχω αγανακτησει!
Αναφορά στον συντονιστή   Καταγράφηκε

Dreamcatcher
Authorized Member
baby_PiG
*

Όχημα: 1994 Fiat Punto

Cities on flame with Rock n Roll!

« Απάντηση #1 στις: 08 Οκτώβριος 2008 09:08:10 »

Δηλαδη αυτη ειναι μονο η δουλεια της τροχαιας?
δυστυχως ετσι ειναι φιλε μου, σε αυτην την πολη πλεον η τροχαια υπαρχει μονο για να κοβει κλησεις και να κοβει βολτες σε καφενεδες.. εχουν να παραγουν σοβαρο εργο απο.. ουτε εγω ξερω απο ποτε!! καθε μερα χαμος σκοτωμος απο κινηση ΠΑΝΤΟΥ πλεον, ο περιφερειακος 'στεκεται' πρωι-μεσημερι συνεχως και τωρα απ'οτι καταλαβα δηλαδη στα ισιαδια θα παταμε 110-120 και θα τρωμε και προστιματα (100% ΜΕ ποντους κιολας).. βεβαια αντι να κανουν κατι σοβαρο και να ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟ (που ειναι για τ'αναθεμα) πανε και βαζουν καμερες! Μετα ας ερθει καποιος να μου αποδειξει οτι η τροχαια δεν υπαρχει για μονο καθαρα εισπρακτικους λογους..
Συμπερασμα: δεν παω πανω απο 85 πλεον στον περιφερειακο και ας ουρλιαζουν οι πισω μου, αλλιως μας βλεπω να μαζεβουμε 100 ποντους σε καμια βδομαδα..  PouNaKSerw

That is not dead which can eternal lie.
And with strange æons even death may die..
"Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn"
cyberguy
Authorized Member
Super_PiG
*

« Απάντηση #2 στις: 08 Οκτώβριος 2008 09:18:38 »

εγω παντα στον περιφερειακο δεν παω πανω απο 110-120 γιατι ειναι τοσο επικινδυνος σαν δρομος που δεν θελει και πολυ να γινει η στραβη. Για μενα ισως ειναι καλυτερα που βαλαν καμερες, εχω βαρεθει να με προσπερναν με 140-150 micra και yaris (ηταν τυχαιο παραδειγμα μην αρπαχτει κανεις) πανω στις στροφες. Μπορω και εγω να παω με πολλα περισσοτερα, αλλα με την απαλεψια του ελληνα οδηγου και τον δρομο γυαλι δεν θελει και πολυ...

Τωρα βεβαια εαν βαλουν στην εγνατια (οπως και ειχαν βαλει) θα τις βρουνε στους καδους σπασμενες (οπως και ειχε γινει με την μια και μοναδικη που τολμησαν να βαλουν)

Ο Έξυπνος Παραδέχεται
Ο Πονηρός Δικαιολογείτε
Ο Ηλίθιος Επιμένει

Subaru...Friends Included
`GiAnNiS`
Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: 08 Οκτώβριος 2008 09:40:48 »

εγω παντα στον περιφερειακο δεν παω πανω απο 110-120 γιατι ειναι τοσο επικινδυνος σαν δρομος που δεν θελει και πολυ να γινει η στραβη. Για μενα ισως ειναι καλυτερα που βαλαν καμερες, εχω βαρεθει να με προσπερναν με 140-150 micra και yaris (ηταν τυχαιο παραδειγμα μην αρπαχτει κανεις) πανω στις στροφες. Μπορω και εγω να παω με πολλα περισσοτερα, αλλα με την απαλεψια του ελληνα οδηγου και τον δρομο γυαλι δεν θελει και πολυ...

Τωρα βεβαια εαν βαλουν στην εγνατια (οπως και ειχαν βαλει) θα τις βρουνε στους καδους σπασμενες (οπως και ειχε γινει με την μια και μοναδικη που τολμησαν να βαλουν)
ολόσωστος.... Δεν νιώθουν μερικοί πάνω σε αυτον τον δρόμο και εντάξει όλοι ξέρουμε ότι είναι άκρως επικύνδυνος γιατί ανα πάσα στιγμή πέφτεις στα φρένα..οπότε καλό είναι να μην τρέχουμε γιατί ο δρόμος πλέον είναι μόνιμα τιγκαρισμένος..Κάπου είδα κιόλας ένα πρωί που περνούσα να τοποθετούν μια κάμερα..Λίγο πριν το παπαγεωργίου νομίζω δεξιά, μεγάλη καμερα
Diesel
Authorized Member
Super_PiG
*

Peugeot 106 Rallye 16V

« Απάντηση #4 στις: 08 Οκτώβριος 2008 10:39:40 »

Μια καμερα που σιγουρα λειτουργει ειναι ακριβως πριν την εξοδο του Αγιου Παυλου στο ρευμα για Καλαμαρια (ακριβως μολις αρχιζει να κατηφοριζει ο δρομος). Και μια ακομα που ειδα να τοποθετουν χτες αν και δεν ειναι στον περιφεριακο καλο ειναι να αναφερθει. Στον δρομο για Χαλκιδικη στο ρευμα για κεντρο ακριβως πριν την εξοδο για Καλαμαρια. Ο δρομος ειδικα εκει ειναι ανοιχτος και τα χλμ συνηθως πολλα, γι αυτο προσοχη!

turbanthropas
Authorized Member
Super_PiG
*

Όχημα: 1979 Volvo 244

Team: just me...

« Απάντηση #5 στις: 08 Οκτώβριος 2008 10:50:47 »

Δράττομαι της ευκαιρίας να ρωτήξω:Στην καινούρια περιφεριακή(το τμήμα της Εγνατίας που το όριο είναι 130) έχει κάμερες που να λειτουργούν?

Volvo 244 turbo '79-Το πρώτο και μοναδικό Volvo 244 με άγραφο εγκέφαλο megasquirt στην Ελλάδα-tuned&programmed by Turbanthropas
giannis_suzuki
Administrator
Super_PiG
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Όχημα: 2006 Suzuki Swift

« Απάντηση #6 στις: 08 Οκτώβριος 2008 10:55:28 »

απο ποτε λειτουργουν??και σε ποσο καιρο ερχονται??ποντοι υπαρχουν για το διπλωμα?

swift hybrid powered by giannis_suzuki,patsias tuning,dance of horses and patenta rulezzzz
http://www.youtube.com/watch?v=8hTirkAU9Jw
Dreamcatcher
Authorized Member
baby_PiG
*

« Απάντηση #7 στις: 08 Οκτώβριος 2008 11:16:02 »

ε το κρατος χρειαζεται χρ1ματ@.. οποτε μου φαινεται θα γεμισουμε απο καμερες σιγα σιγα.. βεβαια για τις τρυπες-χαραδρες στους δρομους που μολις αναφεραμε ουτε κουβεντα!

octavia400
Moderator
Super_PiG
**

Όχημα: 2007 Skoda Octavia

Stage I ;-)

« Απάντηση #8 στις: 08 Οκτώβριος 2008 11:43:32 »

απο ποτε λειτουργουν??και σε ποσο καιρο ερχονται??ποντοι υπαρχουν για το διπλωμα?

Aπο τι δηλωσε ο διευθυντης τροχαιας Θεσ/νικης.Σε ολο το τμημα του περιφερειακου μεχρι την Σταυρουπολη προς το παρον.Οποτε θα ανοιγουμε στην Ηλιουπολη-Ευοσμο-Κορδελλιο Grin Grin
Καθαρα εισπρακτικο μετρο.Δεν βλεπετε τι γινετε με την οικονομια μας??? BangHead BangHead BangHead
Τα προστιμα θα τα δεχτω μονο εφοσον και αν εχω δρομους προδιαγραφων οπως η Αττικη οδος πχ.Χωρις φρεατια-λακουβες-σαμαρια-ζαρες-μωσαικοδρομους με σημανση φωτισμο και περιφραξη.Τοτε αν γινουν ολα αυτα και μου εγγυατε το κρατος μια σωστη και ασφαλης κυκλοφορια,τοτε ναι να βαλει και προστιμα.Ας αρχισουν απο κει και οχι να γραφουν 700 ευρω για ζωνη.Οσο ενας μισθος δλδ. Kakos
Δηλαδη γιατι ρε παιδια στην Γερμανια υπαρχουν δρομοι χωρις ορια ταχυτητας?Εκει ειναι πιο μαγκες?

Dreamcatcher
Authorized Member
baby_PiG
*

« Απάντηση #9 στις: 08 Οκτώβριος 2008 11:56:14 »

εγω απορω ο κυριος διευθυντης εχει οδηγησει ποτε στον περιφερειακο ΝΥΧΤΑ με ΒΡΟΧΗ; πχ να κατεβει το κατηφορικο κομματι προς παπανικολαου; σε εκεινη την περιπτωση δεν χρειαζονται πολλα, και με 30 σκοτωνεσαι αμα πεσεις στο 'ποταμι' που κατεβαινει.. ωρες ωρες νομιζω οτι ζουμε σε διαφορετικη διασταση με τους αρμοδιους φορεις (αστυνομιες τροχαιες κυβερνησεις..) in a galaxy far far away..

giannis_suzuki
Administrator
Super_PiG

« Απάντηση #10 στις: 08 Οκτώβριος 2008 11:59:00 »

παιδια οτι και να πουμε το θεμαδ εν αλλαζει θα μας τα παρουν!!!δηλ αν σε ειδοποιησουν νικο τι θα κανεις ρε φιλε!!θα πεις οχι δεν πληρωνω γιατι  δεν μ προσφερετε την σωστες συνθηκες οδικυ δικτυου??τελικα δεν με ειπε κανεις εχει και ποντους??νομιζω οχι γιατι δεν ξερον ποιος οδηγαει ε??

swift hybrid powered by giannis_suzuki,patsias tuning,dance of horses and patenta rulezzzz
Dreamcatcher
Authorized Member
baby_PiG
*

« Απάντηση #11 στις: 08 Οκτώβριος 2008 12:02:54 »

βασικα νομιζω πως το point system πλεον ισχυει κανονικα.. για την κληση ουτως η αλλως σε παιρνουν τηλεφωνο και σου λενε να ερθεις να την παρεις απο το τμημα οπου και στην γραφουν επιτοπου (οκ βεβαια εκει μπορεις να δηλωσεις πως ηταν αλλος οδηγος πχ καμια ξεχασμενη θεια χωρις αμαξι να της φορτωσεις τους ποντους  Grin ) και σου δειχνουν και την φωτο.. τουλαχιστον πριν απο 1 χρονο ετσι ειχε γινει σε μενα στα τεμπη σε καποιο μπλοκο με καμερα.. και το καλοκαιρι για υπερβαση αλκοολ κατα 0,01 (απο 0,25 ημουνα 0,26) μου δωσαν 5 ποντους ουτε συζητηση να μην μου τους βαλουν Kakos

deenoo
Authorized Member
Super_PiG
*

Όχημα: 2006 Ford Fiesta ST

« Απάντηση #12 στις: 08 Οκτώβριος 2008 18:02:33 »

τις ειδα και γω τις καμερες!!! ειναι 2
Ευτηχως δν βαλαν προς καλαμαρια απο πανοραμα βγαινωντας γιατι εκει το ξεμπουκωνω εγω!!! Kakos
Ευτηχως σε κανα 10-15 χρονια θα εχει γινει η νεα περιφεριακη και θα σωθουμε λιγο. EvilOne
giannis_suzuki
Administrator
Super_PiG

« Απάντηση #13 στις: 08 Οκτώβριος 2008 18:03:50 »

σε πιο σημειο ακριβως τις ειδες??

alzakar
Super_PiG

Όχημα: 1994 Nissan 200sx S13

« Απάντηση #14 στις: 08 Οκτώβριος 2008 18:39:08 »

Επιτελους μηπως τα ζωα τελικα μαθουνε να πηγαινουνε σαν ανθρωποι σαυτον τον κωλοδρομο!

Fall in <3 with 200sx Happy
Car Racing Team - Golf mkV GT TSI 1.4 2??ps
Σελίδες: [1] 2 3 ... 14   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: