MyCarClub
22 Μάιος 2012 10:34:48 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:

Αρχική Γκαραζ   Φόρουμ   Βοήθεια Gallery Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1] 2 3   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Πιστα και χρονοι ...  (Αναγνώστηκε 937 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
-Tazmanian-
Authorized Member
Super_PiG
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: 08 Μάιος 2010 22:44:58 »

Υ.Γ.(of-topic): Μου παν ότι το "ρεκόρ" στας Σέρρας το "κατέχει" ένα 10άρι EVO από Βέροια μεριά, ισχύει;
[Του Φυκατα(?)] Πόσα αλόγατα μετράει εκείνο;
Ρεκορ οταν λες?Τον καλυτερο χρονο ever ή σε καποια διοργανωση?
« Τελευταία τροποποίηση: 12 Μάιος 2010 08:34:13 από cityzen » Αναφορά στον συντονιστή   Καταγράφηκε

yellowghost106
Authorized Member
baby_PiG
*

« Απάντηση #1 στις: 09 Μάιος 2010 00:49:40 »

Πάντως πολύ κρίμα που "χάθηκε" μια τέτοια κατασκευή...

Ήταν ένα αρκετά ψαρωτικό project,
ήταν ανάγκη να φτάσει την ιπποδύναμη στο "Θεό";

Υ.Γ.(of-topic): Μου παν ότι το "ρεκόρ" στας Σέρρας το "κατέχει" ένα 10άρι EVO από Βέροια μεριά, ισχύει;
[Του Φυκατα(?)] Πόσα αλόγατα μετράει εκείνο;

δεν μετραει πολλα...σχετικα! 500 περιπου αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα!οσο για το "ρεκορ" στα σερρας, στα εβο ναι τον εχει τον χρονο αλλα στα τετρακινητα γενικοτερα οχι....τον εχει ενα τερατακι σουμπαροειδη!!!
σορρυ για ΤΑ off topic
Αναφορά στον συντονιστή   Καταγράφηκε

πωλειται το περιεχομενο της μεσαιας εικονας!!!!!
FRee-tezas
baby_PiG
*

Το Στρίβειν εστί Φιλοσοφείν

« Απάντηση #2 στις: 09 Μάιος 2010 16:06:44 »

Για best ever εννοώ! (Σε κάτι επίσημο ώστε να καταχωρηθεί κιόλας)

Τι να το κάνει μόνο ανάμεσα στα EVO ; (!)

Κ πιο scooby είν' αυτό;
Είναι μυστικό; ; ! ! !
« Τελευταία τροποποίηση: 12 Μάιος 2010 08:29:08 από cityzen » Αναφορά στον συντονιστή   Καταγράφηκε

ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Authorized Member
new_PiG
*

« Απάντηση #3 στις: 09 Μάιος 2010 16:26:12 »

Για best ever εννοώ! (Σε κάτι επίσημο ώστε να καταχωρηθεί κιόλας)

Τωρα θα γινω κακος...

Οχι και best ever ρε φιλε απο το ΤΑΧΙ...  Kakos 

Υπαρχουν πολλα αυτοκινητα πολυ γρηγοροτερα απο τα κλιματιστικα και υπαρχει και πολυ μεγαλυτερη αξια στον χρονο και με τον τροπο που τον γραφουν αυτον...

motorspost-spec.gr
FRee-tezas
baby_PiG
*

Το Στρίβειν εστί Φιλοσοφείν

« Απάντηση #4 στις: 09 Μάιος 2010 19:36:48 »

Τωρα θα γινω κακος...
Προς σε ποιόν γίνεσαι κακός; (!)
Σε μένα; 

Εσύ ξέρεις ποιος "έχει" ΤΟΝ χρόνο εκεί μέσα;

Γιατί εγώ δε ξέρω! Απλά ρωτάω, μιας κ το όλο concept του αυτοκινήτου αυτού του θέματος (πριν από ένα χρόνο) ήταν να "σπάσει" αυτό το χρόνο.

cyberguy
Authorized Member
Super_PiG
*

« Απάντηση #5 στις: 09 Μάιος 2010 23:21:34 »

Προς σε ποιόν γίνεσαι κακός; (!)
Σε μένα; 

Εσύ ξέρεις ποιος "έχει" ΤΟΝ χρόνο εκεί μέσα;

Γιατί εγώ δε ξέρω! Απλά ρωτάω, μιας κ το όλο concept του αυτοκινήτου αυτού του θέματος (πριν από ένα χρόνο) ήταν να "σπάσει" αυτό το χρόνο.

ο καλυτερος χρονος απο τετρακινητα το εχει ενα subaru gt απο αθηνα με 1,25.3 . και για να προλαβω τους ραλλακιδες που θα πουνε οτι 106 στριβει πιο γρηγορα αλλα χανει στην ευθεια απο το gt, εγω θα τους πω να βαλουν φυσερα να σπρωχνουν και στην ευθεια  Tongue Tongue, εαν δεν μπορουν ας βλεπουν το 1.25,3 απο μακρια (θα πεσει γελιο παλι τωρα  Happy Happy )

Happy Happy Happy

Ο Έξυπνος Παραδέχεται
Ο Πονηρός Δικαιολογείτε
Ο Ηλίθιος Επιμένει

Subaru...Friends Included
yellowghost106
Authorized Member
baby_PiG
*

« Απάντηση #6 στις: 10 Μάιος 2010 00:11:30 »

ο καλυτερος χρονος απο τετρακινητα το εχει ενα subaru gt απο αθηνα με 1,25.3 . και για να προλαβω τους ραλλακιδες που θα πουνε οτι 106 στριβει πιο γρηγορα αλλα χανει στην ευθεια απο το gt, εγω θα τους πω να βαλουν φυσερα να σπρωχνουν και στην ευθεια  Tongue Tongue, εαν δεν μπορουν ας βλεπουν το 1.25,3 απο μακρια (θα πεσει γελιο παλι τωρα  Happy Happy )

Happy Happy Happy

αγαπη μου για να καταλαβω....το θεμα μας ειναι να σπρωχνει στην ευθεια Η να στριβει με + 10 τουλαχιστον πανω απο καθε τετρακινητο???
 αν θελεις να σπρωχνει στην ευθεια ενα σαξοραλλο,βλεπε εδω 
Mihalopoulos saxo 10.320 @224 km/h 1st Drag race Polikastro 2010

πωλειται το περιεχομενο της μεσαιας εικονας!!!!!
cyberguy
Authorized Member
Super_PiG
*

« Απάντηση #7 στις: 10 Μάιος 2010 07:37:20 »

αγαπη μου για να καταλαβω....το θεμα μας ειναι να σπρωχνει στην ευθεια Η να στριβει με + 10 τουλαχιστον πανω απο καθε τετρακινητο???
 αν θελεις να σπρωχνει στην ευθεια ενα σαξοραλλο,βλεπε εδω 

το θεμα ειναι να ξεμπαζωνει στην ευθεια και να μπορει να στριψει κιολας και βγαινοντας απο το απεξ να μπορει να πατησει σανιδα  Tongue Tongue Tongue

Ο Έξυπνος Παραδέχεται
Ο Πονηρός Δικαιολογείτε
Ο Ηλίθιος Επιμένει

ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Authorized Member
new_PiG
*

« Απάντηση #8 στις: 10 Μάιος 2010 08:20:52 »

ο καλυτερος χρονος απο τετρακινητα το εχει ενα subaru gt απο αθηνα με 1,25.3 . και για να προλαβω τους ραλλακιδες που θα πουνε οτι 106 στριβει πιο γρηγορα αλλα χανει στην ευθεια απο το gt, εγω θα τους πω να βαλουν φυσερα να σπρωχνουν και στην ευθεια  Tongue Tongue, εαν δεν μπορουν ας βλεπουν το 1.25,3 απο μακρια (θα πεσει γελιο παλι τωρα  Happy Happy )

Happy Happy Happy

Εγω δεν μιλησα για τα 106... αλλα..   

Eσυ cyberguy που εχεις πιο γρηγορο αυτοκινητο απο του yellowgost στην ευθεια αφου την τελευταια φορα που δωσατε τον εριξες εστω και ενα αυτοκινητο...

Αυτος βεβαια γυριζει με στο 1.33 με το ταπινο του 106 που κοστιζει οσο η μιση τετρακινητη μ@λ@κ1α σου... και εσυ ακομα δεν εσπασες το 1.40...οσο ησουν πισω του ενα αυτοκινητο...στην κοντρα.... τωρα που εβαλες φυσερο θα καταφερεις να σπασεις το 1.40 και θα γελασεις τον εαυτο σου οτι  το αμαξι σου και εσυ σαν οδηγος εγινες καλυτερος... 
 Ακομα πιο κουλος θα πω εγω...   

Απο εκει και περα μιας και οικονομικα δεν εχεις χρ1ματ@ να το κανεις 500+ εστω και για δυο γυρους να παρεις slik μπικπικοτα pirelli και να βαλεις οκταπιστονα φρενα μπως πισω και πολλα  αλλα που δεν κοστιζουν οσο ολλα τα αυτοκινητα του mycar club μαζι θα βλεπεις τα νουμερα του κατω απο το 1.35 με τα κιαλια και θα ψαχνεις λιγο ματι να βαλεις σε κανενα αλλο κιαλι μηπως και χαρεις... 

Δεν θα δουμε ρε φιλε 1.25 με τα 106... Οχι.. Αλλα οδηγαμε γινομαστε καλυτεροι και εχει αξια το 1.32 που κανουμε...με τα ψεματα...   

Ασε μας ρε Γιωργο....

οσο αφορα την ερωτηση του φιλου για τα δυο μοτερια.... Φιλε μοτερ με λογια και δεκα συνεργεια να αλλαζεις δεν γινονται.. Οπως και δεν γινετε μοτερα αν δεν πραγραματιζετε απο αυτον που το φτιαχνει...
 Ασε που ο Ανθρωπος ηθελε να φτιαξει μοτερ μεσα στην αντιπρωσωπια... 

motorspost-spec.gr
cyberguy
Authorized Member
Super_PiG
*

« Απάντηση #9 στις: 10 Μάιος 2010 12:45:31 »

Eσυ cyberguy που εχεις πιο γρηγορο αυτοκινητο απο του yellowgost στην ευθεια αφου την τελευταια φορα που δωσατε τον εριξες εστω και ενα αυτοκινητο...

μιλας για ενα 106 που φοραει τις παναγιας τα ματια και εχει καμποσα αλογακια και το πολυ 1 τονο αφου κυκλοφορει ξεβρακωτο.οσο για το κοστος μπορει και να με πλησιαζει ανετα (τουλαχιστον του λαμπρου με εχει ξεπερασει). και μιλας για το δικο μου που οταν μπηκα στην πιστα εχανα καροτσια απο το 106, δεν ειχα φρενα(μαμα), δεν ειχα λαστιχα (με μεταχειρισμενα 070), δεν φοραω καλη αναρτηση και ειμαι φουλ ντυμμενος με 1.5 τονο και ειμαι και κουλαμαρας σε σχεση με τον χρηστο

το λευκο gt με 350 αλογακια εγραψε 1.30 αλλα ειναι στην κατασταση του 106 του yellowghost. γδυμενο και στημμενο με ολα τα αναλογα περιφερειακα.

τωρα το εαν παλευεις με το τιμονι για να βγαλεις τον χρονο και εαν οδηγας playstation,ειναι αλλη κουβεντα. εσυ μιλας για τον απολυτο χρονο οχι για το εαν γουσταρει ο οδηγος του.οσο για τα λαστιχα βαλε και εσυ μπιμπικοτα και χτυπα το 1.30,δεν μπορεις να κατηγορεις καποιον επειδη επελεξε να φορεσει σλικ.

δεν μπορω να συγκριθω με του yellowghost γιατι εγω εχω ενα αμαξι βολτας που μπαινει που και που πιστα, ενω το 106 ειναι αμαξι πιστας/κοντρας που παει και βολτα. βολτα σημαινει, ανετο ταξιδι χωρις να πιανετε ο κολος σου στα bucket και να πηγαινεις με 4000 στροφες και 110 χιλιομετρα.

εαν  ειχα την οικονομικη ανεση να το ειχα βρακι και να μπαινω πιστα οσο πιο συχνα γινεται και ειμουν και παλι πιο αργος, θα παραδεχομουν αυτα που λες. αυτην την στιγμη δεν μπορω να ξερω ουτε μπορω να επιβραβευσω κανεναν αφου δεν ανηκω στην ιδια κατηγορια.

βεβαια πρεπει να ειναι παντα ο ιδιος οδηγος, γιατι εσυ μπορει να πιλοτος και εγω γκαβος.

με αλλα λογια δεν υπαρχει αντικειμενικη συγκριση και δεν μπορω να καταλαβω γιατι κομπλεξαρεστε τοσο πολυ οι γαλλοι. και εγω ξερω οτι ειμαι πολυ πιο εξυπνος απο καποιον που θελει calculator για να κανει μια πραξη, αλλα οταν τον βλεπω να το χρησιμοποιει δεν του λεω οτι ειναι χαζος. ουτε εαν μου πει οτι ειναι πιο εξυπνος απο μενα θα του πω οτι ειναι γκαβαδι γιατι χρησιμοποιει calculator.

Ο Έξυπνος Παραδέχεται
Ο Πονηρός Δικαιολογείτε
Ο Ηλίθιος Επιμένει

gorilas
Authorized Member
Super_PiG
*
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

φακ τζαπαν

« Απάντηση #10 στις: 10 Μάιος 2010 12:57:19 »

τι σκατά είναι αυτό το σάξο και βγαίνει στα 400 με 10.320

όταν θα μεγαλώσεις,θα το κάνεις κι εσύ!!!!!
ssgti
Moderator
Super_PiG
**

Όχημα: 2003 Audi A4 1.8t Quattro

car detail

« Απάντηση #11 στις: 10 Μάιος 2010 13:17:17 »

τι σκατά είναι αυτό το σάξο και βγαίνει στα 400 με 10.320

αυτο το σαξο ειναι η κλασικη περιπτωση το αγοραζω 3000ευρω
το παω μιχαλοπουλο του δινω αλλα 30.000ευρω και παει ετσι.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Authorized Member
new_PiG
*

« Απάντηση #12 στις: 10 Μάιος 2010 13:22:34 »

μιλας για ενα 106 που φοραει τις παναγιας τα ματια και εχει καμποσα αλογακια και το πολυ 1 τονο αφου κυκλοφορει ξεβρακωτο.οσο για το κοστος μπορει και να με πλησιαζει ανετα (τουλαχιστον του λαμπρου με εχει ξεπερασει). και μιλας για το δικο μου που οταν μπηκα στην πιστα εχανα καροτσια απο το 106, δεν ειχα φρενα(μαμα), δεν ειχα λαστιχα (με μεταχειρισμενα 070), δεν φοραω καλη αναρτηση και ειμαι φουλ ντυμμενος με 1.5 τονο και ειμαι και κουλαμαρας σε σχεση με τον χρηστο

To θεμα ειναι οτι το αυτοκινητο σου παρολαυτα που λες ειναι γρηγοροτερο απο του Χρηστου...

το λευκο gt με 350 αλογακια εγραψε 1.30 αλλα ειναι στην κατασταση του 106 του yellowghost. γδυμενο και στημμενο με ολα τα αναλογα περιφερειακα.

Ποια κατασταση ρε Γιωργο ? Εκανε 1.30 με σλικαρες pirreli και αν κατσει διπλα στον χρηστο θα τον ριξει μια κολονα χαλαρα.... Κοψτο 100 αλογακια να πηγαινουν μαζι στην ευθεια και ελα να μου πεις...

τωρα το εαν παλευεις με το τιμονι για να βγαλεις τον χρονο και εαν οδηγας playstation,ειναι αλλη κουβεντα. εσυ μιλας για τον απολυτο χρονο οχι για το εαν γουσταρει ο οδηγος του.οσο για τα λαστιχα βαλε και εσυ μπιμπικοτα και χτυπα το 1.30,δεν μπορεις να κατηγορεις καποιον επειδη επελεξε να φορεσει σλικ.

Οχι βεβαια... Αλλα να καταλαβαινουμε τι βλέπουμε...  

δεν μπορω να συγκριθω με του yellowghost γιατι εγω εχω ενα αμαξι βολτας που μπαινει που και που πιστα, ενω το 106 ειναι αμαξι πιστας/κοντρας που παει και βολτα. βολτα σημαινει, ανετο ταξιδι χωρις να πιανετε ο κολος σου στα bucket και να πηγαινεις με 4000 στροφες και 110 χιλιομετρα.

Ολλα αυτα δεν μου λενε κατι... μιας και εισαι πιο γρηγορος...

εαν  ειχα την οικονομικη ανεση να το ειχα βρακι και να μπαινω πιστα οσο πιο συχνα γινεται και ειμουν και παλι πιο αργος, θα παραδεχομουν αυτα που λες. αυτην την στιγμη δεν μπορω να ξερω ουτε μπορω να επιβραβευσω κανεναν αφου δεν ανηκω στην ιδια κατηγορια.

Αν το ειχες βρακι δηλαδη θα τον εριχνες κιαλο ψυλο στην ευθεια αρα θα ησουν πιο γρηγορος...  Εχεις δικαιο....

βεβαια πρεπει να ειναι παντα ο ιδιος οδηγος, γιατι εσυ μπορει να πιλοτος και εγω γκαβος.

Αυτα ειναι επιλογες Γιωργο... Αυτο οδηγας αυτο εισαι...  

Και ο Χρηστος μετρημενες ειναι η φορες που εχει τρεξει Σερρες μιας και με την πιστα ασχολειτε εδω και ενα χρονο εντατικα... Αλλα εχει αυτοκινητο που βελτιωνετε... σαν οδηγος..

με αλλα λογια δεν υπαρχει αντικειμενικη συγκριση και δεν μπορω να καταλαβω γιατι κομπλεξαρεστε τοσο πολυ οι γαλλοι. και εγω ξερω οτι ειμαι πολυ πιο εξυπνος απο καποιον που θελει calculator για να κανει μια πραξη, αλλα οταν τον βλεπω να το χρησιμοποιει δεν του λεω οτι ειναι χαζος. ουτε εαν μου πει οτι ειναι πιο εξυπνος απο μενα θα του πω οτι ειναι γκαβαδι γιατι χρησιμοποιει calculator.

Οχι γιωργο δεν υπαρχει αντικιμενικη συγκριση αλλα υπαρχουν οι αριθμοι που αν δεν θελεις να το παιζεις γκαβος λενε την αληθεια...

Να μην μιλησω και συγκρινω το 106 του Αχχιλεα που με 155 αλογακια και σεμι γυριζει 1,35... που του εριχνες παντα κολονες και σε αυτα τα νουμερα δεν σε βλεπω να φτανεις ποτε τωρα που με το καινουργειο φυσερο του ριχνεις γυπεδα διαγωνια...

motorspost-spec.gr
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Authorized Member
new_PiG
*

« Απάντηση #13 στις: 10 Μάιος 2010 13:27:18 »

Επισης φιλε Γιωργο θα σου πω και κατι αλλο...

Αποκαλεις τον εαυτο σου καουλαμαρα γιατι δεν μπωρεις να γραψεις καλο χρονο με το αυτοκινητο σου....

Μην υποτιμας τον εαυτο σου γιατι το αυτοκινητο σου δεν μπωρει να γυρισει και αυτο σε κανει κουλο... Αλλα ζεις ενα ονειρο και εχεις μεσα στο μυαλο σου το ονειρο οτι το αυτοκινητο σου ειναι γρηγορο και δεν μπωρεις να το πας... 

Πιστεψε με (το ιδιο αυτοκινητο οδηγαμε....) δεν εισαι κουλος... Αλλα πρεπει να καταλαβεις οτι για να το διαπιστωσεις αυτο ειναι μονογρομος να οδηγησεις και να ασχοληθεις με κατι αλλο... 

motorspost-spec.gr
cyberguy
Authorized Member
Super_PiG
*

« Απάντηση #14 στις: 10 Μάιος 2010 13:34:09 »

επισης οι γαλλοι δεν εχετε ορεξη για συζητηση. αλλα λεω και αλλα απαντας. οπως παντα παραιτουμε γιατι αντι να βλεπουμε το δασος κοιταμε το δεντρο.

1)το αυτοκινητο μου ειναι βολτας, απλα πραγματα. δεν υπαρχει κατι πιο απλο απο αυτο που λεω.
2) το gt εκανε τον χρονο με 888, εαν ριχνει κολονες στο 106, ας βγαλει δυναμη το 106 να ξεμπαζωνει στην ευθεια και να μην παραπονιέστε οτι χανετε στην ευθεια. επισης το gt ηρθε πρωτη φορα στις σερρες (αυτο λεει πολλα)
3)εαν ειμουν βρακι με 150-200 κιλα λιγοτερο θα του εριχνα στην ευθεια και θα ειχα και μικροτερη αδρανειακη μαζα στην στροφη, ωστε να στριβω με περισσοτερα χωρις να με πεταει η φυγοκεντρος στο εξωτερικο της στροφης.
4)ο χρηστος εχει μπει στην πιστα πολυ περισσοτερες φορες απο μενα. και το ξερουμε ολοι οτι ο χρονος ειναι εμπειρια και συνηθεια.
5)του αχιλλεα δηλαδη δεν ειναι γυμνο, με αναρτησεις,φρενα,μοτερ,roll bar? ειναι μαμα 106?

Επειδη αυτη η κουβεντα δεν βγαζει πουθενα, παραδεχομαι οτι τα 106 ειναι τα καλυτερα αυτοκινητα που κυκλοφορησαν, τρεχουν κοντρες,αναβασεις και πιστα και γ@μ@νε τα παντα, σε κανουν οδηγαρα και πιλοτο. τελος

Ο Έξυπνος Παραδέχεται
Ο Πονηρός Δικαιολογείτε
Ο Ηλίθιος Επιμένει

Σελίδες: [1] 2 3   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: