μιλας για ενα 106 που φοραει τις παναγιας τα ματια και εχει καμποσα αλογακια και το πολυ 1 τονο αφου κυκλοφορει ξεβρακωτο.οσο για το κοστος μπορει και να με πλησιαζει ανετα (τουλαχιστον του λαμπρου με εχει ξεπερασει). και μιλας για το δικο μου που οταν μπηκα στην πιστα εχανα καροτσια απο το 106, δεν ειχα φρενα(μαμα), δεν ειχα λαστιχα (με μεταχειρισμενα 070), δεν φοραω καλη αναρτηση και ειμαι φουλ ντυμμενος με 1.5 τονο και ειμαι και κουλαμαρας σε σχεση με τον χρηστο
To θεμα ειναι οτι το αυτοκινητο σου παρολαυτα που λες ειναι γρηγοροτερο απο του Χρηστου...
το λευκο gt με 350 αλογακια εγραψε 1.30 αλλα ειναι στην κατασταση του 106 του yellowghost. γδυμενο και στημμενο με ολα τα αναλογα περιφερειακα.
Ποια κατασταση ρε Γιωργο ? Εκανε 1.30 με σλικαρες pirreli και αν κατσει διπλα στον χρηστο θα τον ριξει μια κολονα χαλαρα.... Κοψτο 100 αλογακια να πηγαινουν μαζι στην ευθεια και ελα να μου πεις...
τωρα το εαν παλευεις με το τιμονι για να βγαλεις τον χρονο και εαν οδηγας playstation,ειναι αλλη κουβεντα. εσυ μιλας για τον απολυτο χρονο οχι για το εαν γουσταρει ο οδηγος του.οσο για τα λαστιχα βαλε και εσυ μπιμπικοτα και χτυπα το 1.30,δεν μπορεις να κατηγορεις καποιον επειδη επελεξε να φορεσει σλικ.
Οχι βεβαια... Αλλα να καταλαβαινουμε τι βλέπουμε...
δεν μπορω να συγκριθω με του yellowghost γιατι εγω εχω ενα αμαξι βολτας που μπαινει που και που πιστα, ενω το 106 ειναι αμαξι πιστας/κοντρας που παει και βολτα. βολτα σημαινει, ανετο ταξιδι χωρις να πιανετε ο κολος σου στα bucket και να πηγαινεις με 4000 στροφες και 110 χιλιομετρα.
Ολλα αυτα δεν μου λενε κατι... μιας και εισαι πιο γρηγορος...
εαν ειχα την οικονομικη ανεση να το ειχα βρακι και να μπαινω πιστα οσο πιο συχνα γινεται και ειμουν και παλι πιο αργος, θα παραδεχομουν αυτα που λες. αυτην την στιγμη δεν μπορω να ξερω ουτε μπορω να επιβραβευσω κανεναν αφου δεν ανηκω στην ιδια κατηγορια.
Αν το ειχες βρακι δηλαδη θα τον εριχνες κιαλο ψυλο στην ευθεια αρα θα ησουν πιο γρηγορος... Εχεις δικαιο....
βεβαια πρεπει να ειναι παντα ο ιδιος οδηγος, γιατι εσυ μπορει να πιλοτος και εγω γκαβος.
Αυτα ειναι επιλογες Γιωργο... Αυτο οδηγας αυτο εισαι...
Και ο Χρηστος μετρημενες ειναι η φορες που εχει τρεξει Σερρες μιας και με την πιστα ασχολειτε εδω και ενα χρονο εντατικα... Αλλα εχει αυτοκινητο που βελτιωνετε... σαν οδηγος..
με αλλα λογια δεν υπαρχει αντικειμενικη συγκριση και δεν μπορω να καταλαβω γιατι κομπλεξαρεστε τοσο πολυ οι γαλλοι. και εγω ξερω οτι ειμαι πολυ πιο εξυπνος απο καποιον που θελει calculator για να κανει μια πραξη, αλλα οταν τον βλεπω να το χρησιμοποιει δεν του λεω οτι ειναι χαζος. ουτε εαν μου πει οτι ειναι πιο εξυπνος απο μενα θα του πω οτι ειναι γκαβαδι γιατι χρησιμοποιει calculator.
Οχι γιωργο δεν υπαρχει αντικιμενικη συγκριση αλλα υπαρχουν οι αριθμοι που αν δεν θελεις να το παιζεις γκαβος λενε την αληθεια...
Να μην μιλησω και συγκρινω το 106 του Αχχιλεα που με 155 αλογακια και σεμι γυριζει 1,35... που του εριχνες παντα κολονες και σε αυτα τα νουμερα δεν σε βλεπω να φτανεις ποτε τωρα που με το καινουργειο φυσερο του ριχνεις γυπεδα διαγωνια...