yellowghost106
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: 16 Μάιος 2010 15:13:31 » |
|
..ψαχνω εναν καλο κ με μερακι ταπετσερη....προτεινεται μου καποιον. θελω να δωσω κατι τελευταιες πινελιες στο 106 μου.
|
|
|
|
|
|
giannisC2vts
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Citroen C2
|
έχω ακούσει καλά λόγια για τον gregory αν το θυμάμαι καλά που είναι στην λαχαναγορά πριν τον ρομπόπουλο.
|
|
|
|
yellowghost106
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
καποιο τηλ? διευθυνση?
|
|
|
|
|
Mr.CSL
Επισκέπτης
|
Οντως θεωρειται κορυφη απο πολλους που ξερω.Θα παω εκει απο βδομαδα κ θα σας πω λεπτομερειες.
|
|
|
|
|
|
|
yellowghost106
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
|
|
|
|
golfakias_vr6
Authorized Member
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΑ!!
|
..ψαχνω εναν καλο κ με μερακι ταπετσερη....προτεινεται μου καποιον. θελω να δωσω κατι τελευταιες πινελιες στο 106 μου.
Ξερω εναν καλο στην Κατω τουμπα,στηι διογενους ειναι το μαγαζι(στις καφετεριες του ΠΑΟΚ δηλαδη).Σοφοκλης λεει η πινακιδα του,ενας γκριζομαλης ειναι μεγαλος σχετικα σε ηλικια!Εχει πολυ μερακη και τεχνη για τη δουλεια του,να φανταστεις αντιπροσωπειες(Μερσεντες,ΒMW,PORSHE) κανουν εκει τα σαλονια τους..
|
|
|
|
yellowghost106
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Ξερω εναν καλο στην Κατω τουμπα,στηι διογενους ειναι το μαγαζι(στις καφετεριες του ΠΑΟΚ δηλαδη).Σοφοκλης λεει η πινακιδα του,ενας γκριζομαλης ειναι μεγαλος σχετικα σε ηλικια!Εχει πολυ μερακη και τεχνη για τη δουλεια του,να φανταστεις αντιπροσωπειες(Μερσεντες,ΒMW,PORSHE) κανουν εκει τα σαλονια τους..
θα τον βρω ευκολα δλδ?
|
|
|
|
golfakias_vr6
Authorized Member
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΑ!!
|
θα τον βρω ευκολα δλδ?
http://www.fylaktos.gr/ Αμα εισαι απο αλλη περιοχη μπορω να σε κατατοπισω αλλα ειναι πολυ ευκολο να το βρεις.Η διογενους ειναι ο δρομος κατω απο το γηπεδο του ΠΑΟΚ,που εχει ολο καφετεριες αριστερα και δεξια..
|
|
|
|
yellowghost106
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
http://www.fylaktos.gr/ Αμα εισαι απο αλλη περιοχη μπορω να σε κατατοπισω αλλα ειναι πολυ ευκολο να το βρεις.Η διογενους ειναι ο δρομος κατω απο το γηπεδο του ΠΑΟΚ,που εχει ολο καφετεριες αριστερα και δεξια.. παλια μου γειτονια ....θα το τακτοποιησω. ευχαριστω...
|
|
|
|
golfakias_vr6
Authorized Member
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΑ!!
|
παλια μου γειτονια ....θα το τακτοποιησω. ευχαριστω... Τιποτα φιλε μου,πιστευω θα μεινεις ικανοποιημενος 
|
|
|
|
gorilas
Authorized Member
Super_PiG
Συνδεδεμένος
φακ τζαπαν
|
εγώ μέσα στον ιούνιο θα φτιάξω τα μπροστινά μου καθίσματα σε έναν στην Γιαννιτσών,που έκανε και ένας φίλος μου εκεί ενα 46άρι,καθίμστα και τιμόνι,και οταν το είδα μου πεσε το σαγόνι.
|
 όταν θα μεγαλώσεις,θα το κάνεις κι εσύ!!!!!
|
|
|
yellowghost106
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
εγω βασικα ρε Πανο θελω να ντυσω το sparco που εχω , αλλα ξαχνω για ανταλακτικο καλυμα κ δεν μπορω να βρω. πουλανε μονο τα σφουγγαρακια. γι'αυτο μαλλον θα παω σε κατι τετοιου ειδους κινηση. μακαρι να γινεται
|
|
|
|
gorilas
Authorized Member
Super_PiG
Συνδεδεμένος
φακ τζαπαν
|
κοίτα Χρηστάρα επειδή είναι γειτονιά μου εκεί,έχω δεί μέσα πολύ πράμα. απο αντίκες,πόρσε,μπεμβέ,μερσεντές.τώρα τι να πώ? αυτό τα λέει όλα.
|
 όταν θα μεγαλώσεις,θα το κάνεις κι εσύ!!!!!
|
|
|
|