|
|
|
|
giannis_suzuki
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Suzuki Swift
|
διαβασε ρε να δεις τι κραξιμο ριχνει απεναντι σε βελτιωτες.........
πως εκανες εσυ στον στοικο.....αυτος το κανει επισημα μεσα απο δικο τ site.....και ειναι και μαγαζι ...........
|
|
|
|
IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2009 Peugeot 207 RC
207 RC
|
Δε θελω να παρω θεση, αλλα πιστευω η συμπεριφορα του ειναι ακρως αντιεπαγγελματικη.
Ο Φωτης, Γιαννη ναι μεν εκραξε τον στοϊκο, ως πελατης ομως. Απλα μοιραστηκε μαζι μας την πολυ ασχημη εμπειρια που ειχε απο τον μηχανικο αυτον, ωστε να γνωριζουμε ολοι μας τι γινεται για να μην τραβηξουμε τα ιδια με τον Φωτη. Και σαφως εχει καθε δικαιωμα να το κανει και τον ευχαριστουμε για αυτο!
Οταν ομως εισαι ενας Α επαγγελματιας, και στο επισημο site σου κατακρινεις αλλους, αυτο περαν απο αντιεπαγγελματικο ειναι και παρανομο! Συκοφαντια και δυσφημιση ειναι! Μην πατε σε αυτους, ελατε σε μας. Δυσφημω τον αλλον, για να κερδισω τον πελατη.
Οι πραγματικα μεγαλες εταιρειες, (λεγοντας μεγαλες εννοω αυτες που εχουνε μεν ονομα στην αγορα, αλλα ειναι ικανες να το διατηρησουνε κιολας), δεν θα εκφραζοταν ποτε ετσι με τετοιο τροπο. Γιατι εστω και ενας πελατης να σκεφτοταν να αγορασει απο την εταιρεια αυτη, οταν βλεπει τετοιου ειδους ανωριμη συμπεριφορα θα το ξανασκεφτει πολυ σοβαρα. Γιατι ετσι, μιλουσαμε οταν ειμασταν στο δημοτικο... "Το δικο μου ειναι καλυτερο! Το πηρα απο κει, το πηρα τοσο κλπκλπ..."
Υ.Γ.: Να πω επισης οτι δεν εχω κανενα προσωπικο οφελος απο κανεναν απο τους εμπλεκομενους επαγγελματιες. Απλα αυτες ειναι μερικες παρατηρησεις μου, συμφωνα με τα γεγονοτα.
|
|
|
|
NIKOS.OPC
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Αυτο δεν ειναι τπτ,το μεγαλο θεμα εγινε σε αλλο φορουμ  εγω απο ολα αυτα κραταω μονο το ΚΡΙΜΑ για τα ατομα που εχασαν τα λ3φτ@ τους,τα αυτοκινητα τους και πανω απο ολα κινδυνεψαν(για το golf λεω...).
|
|
|
|
|
IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2009 Peugeot 207 RC
207 RC
|
Αυτο δεν ειναι τπτ,το μεγαλο θεμα εγινε σε αλλο φορουμ  εγω απο ολα αυτα κραταω μονο το ΚΡΙΜΑ για τα ατομα που εχασαν τα λ3φτ@ τους,τα αυτοκινητα τους και πανω απο ολα κινδυνεψαν(για το golf λεω...). Πανω στο θεμα αυτο δε θα σχολιασω, δε θελω να παρω θεση οσων αφορα την ποιοτητα της δουλειας του καθε επαγγελματια. Ο καθενας εχει την δικη του αποψη για τετοιες περιπτωσεις και διαφορετικη αντιληψη των γεγονοτων. Το σχολιο που εκανα πριν, παει στην συμπεριφορα του επαγγελματια προς τους υπολοιπους (το ξεκατινιασμα δηλαδη).
|
|
|
|
|
Mr.CSL
Επισκέπτης
|
Ο διασυρμος πανελλαδικα ειναι το καλυτερο για τους δηθεν μηχανικους.Δεν προστατευεις μονο την παρεα σου αλλα κ οσους δεν ξερουν τι επαθες.Να τα κλεισουν κ να μεινουν μονο τα καλα μαστορια με λογικες τιμες.Αφου μονο με ξεκατινιασμα νευριαζουν.......+100000000.Μπραβο στα παιδια που το εκαναν!!!!Αν δεν μπορεις να κανεις σωστη δουλεια στον πελατη.....κλειστο κ πουλα γλυφιτζουρια...... 
|
|
|
|
|
golfakias1983
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
FV Golf Mk4 5V
|
δε χωρανε οι αποψεις για το θεμα σε ενα ποστ ... ουτε σε συζητηση μιας ωρας ! Παντως υπαρχει καπου δικαιο! 
|
|
|
|
gorilas
Authorized Member
Super_PiG
Συνδεδεμένος
φακ τζαπαν
|
αμα δεν σ αρέσει κάποια συνεργείο,απλά δεν πάς
η πιάτσα τιμωρεί,δεν χρειάζεται διασυρμός και μ@λ@κ1ες,μόνος του θα χάσει τον κόσμο κάποιος, με την κακή ποιότητα που προσφέρει
|
 όταν θα μεγαλώσεις,θα το κάνεις κι εσύ!!!!!
|
|
|
|
|
gorilas
Authorized Member
Super_PiG
Συνδεδεμένος
φακ τζαπαν
|
υπάρχει κόσμος που νομίζει οτι ξέρει πολλά ενώ ξέρει τα παπάρια μου,και του αρέσει να δίνει τζάμπα λ3φτ@
|
|
|
|
golfakias1983
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
FV Golf Mk4 5V
|
υπάρχει κόσμος που νομίζει οτι ξέρει πολλά ενώ ξέρει τα παπάρια μου,και του αρέσει να δίνει τζάμπα λ3φτ@
για τον Ζεζε λες ? που εδω εχουμε συγκολλητες σωληνων και εφερε ετοιμη απεξω επειδη ειναι πιο ακριβη ?
|
|
|
|
|
Mr.CSL
Επισκέπτης
|
Τζαμπα λ3φτ@.....Οπως: λεβιεδακια, πεταλιερες, πατακια κτλ.......
|
|
|
|
|
gorilas
Authorized Member
Super_PiG
Συνδεδεμένος
φακ τζαπαν
|
.....................όπως το κάνεις Μ3 και μετά κυλοφοράς με punto
|
|
|
|
-Tazmanian-
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Μπειτε ξανα να δειτε πως ξαφνικα ηρεμησε ο τυπος...!!!  Παντως δεν εχει βγαλει κοσμος ακρη μαζι του! Τη μια μερα σου λεει για μια εξατμιση 1350 και την αλλη 1500+...Καλο,ε? 
|
|
|
|
|