MyCarClub
22 Μάιος 2012 10:51:01 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:

Αρχική Γκαραζ   Φόρουμ   Βοήθεια Gallery Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: 1 2 3 [4]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Ανέβηκε η βενζίνη ή πάντα τόσο έκεγαν τα αμάξια;  (Αναγνώστηκε 1553 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
NoRWaY
Authorized Member
PiG
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Όχημα: 2004 Alfa-Romeo 147

« Απάντηση #45 στις: 06 Ιούνιος 2010 22:06:31 »

Γιατί εγώ ήλπιζα πως κάποιος  θα απαντούσε 5€ και την επόμενη μέρα απλά θα του έκλεβα το αυτοκίνητο...

τώρα είναι λίγο αργά για να αλλάξουμε την ψηφοφορία... ότι έγινε έγινε.... ήθελα απλά να δω αν και άλλοι τραβάνε το ίδιο λούκι με μένα σνιφ σνιφ  ....
Αναφορά στον συντονιστή   Καταγράφηκε

Το παρελθόν.................. ............................. ............................ .............. ..............Το Παρόν και Το μέλλον.....
Sergio
Authorized Member
baby_PiG
*

Όχημα: 2009 Volkswagen Scirocco

« Απάντηση #46 στις: 07 Ιούνιος 2010 00:30:51 »

Γιατί εγώ ήλπιζα πως κάποιος  θα απαντούσε 5€ και την επόμενη μέρα απλά θα του έκλεβα το αυτοκίνητο...

τώρα είναι λίγο αργά για να αλλάξουμε την ψηφοφορία... ότι έγινε έγινε.... ήθελα απλά να δω αν και άλλοι τραβάνε το ίδιο λούκι με μένα σνιφ σνιφ  ....

Τον καιρο που ειχα εγω την 147(1.6ts 120ps) πριν το rocco, για ενα 6μηνο την ειχα, εβλεπα καταναλωσεις 10,5-11,2lt/100km...αλλα ηξερα ουτως η αλλως οτι εχει τσιμπημενη καταναλωση...τοσο βλεπεις και εσυ??
Πλεον με το scirocco μπορω να πω οτι εχω σωσει την τσεπη μου καθως εχω καταναλωση 8.5 περιπου χωρις να πηγαινω παντα οικονομικα...αν σου κανει λιγο κλικ αυτο το αμαξι, ψαξε σε μεταχειρισμενα, ειτε 160αρι ειτε 122αρι που εχει χαμηλοτερη καταναλωση απο μενα...

NoRWaY
Authorized Member
PiG
*

Όχημα: 2004 Alfa-Romeo 147

« Απάντηση #47 στις: 07 Ιούνιος 2010 08:27:24 »

Το έχω συγκρίνει σε χαρτιά με τους γνωστούς TSi. Είμαι πεπεισμένος μετά από τόσο καιρό ότι δεν κάνω οικονομία σε σύγκριση με άλλα 1,6άρια ή με 1,4Τ. και να φανταστείς είμαι με τα 105. Αν είχα τα 120 θα ήμουν πιο ήσυχος γιατί θα τα θεωρούσα αρκετά άλογα για τα κυβικά μου και το βάρος μου (και τον τύπο του αυτοκινήτου που δεν είναι και κανένα κοντράδικο).....

Το παρελθόν.................. ............................. ............................ .............. ..............Το Παρόν και Το μέλλον.....
Σελίδες: 1 2 3 [4]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: