King Ο καθένας έχει την άποψη του..Είτε για ferrari είτε για honda και πάει λέγοντας..
Και επειδή μερικοι δεν καταλάβατε την εμπειρία με την εν λόγο εταιρία διαβάστε τα παρακάτω..Και θα ήθελα να ήξερα αν ήσασταν εσείς στην θέση μου που γράφετε τι θα λέγατε σήμερα..
Εγώ έγραψα την άποψη μου και τα χειρότερα γεγονότα που τύχανε σε εμενα.
Είχαμε την ferrari για τον κόσμο και τελικά στα μισά τις εκδήλωσης μας τα έφτυσε..
Ήταν κλεισμένη για 3,5 εβδομάδες και τελικά έκλεισε οριακά τις 2

Το να πέφτουν τα μαλλιά κάποιον είναι για τα γεγονότα που τύχανε..Όπως μας είχαν πέσει και εμάς.
Όταν έφερε ο οδηγός την ferrari και μας την παρέδωσε και υπογράψαμε τα χαρτιά και την παρκάραμε και το πρωί βρέθηκε πλημμυρισμένη όταν ανοίξαμε τις πόρτες εκεί να δεις ποσα μαλλιά μας πέσανε

Τους πήραμε τηλ..Και έγινε ολόκληρη φασαρία περί του θέματος.
Την παραπάνω μέρα που την πήρα βόλτα σε έντονο σκίσιμο ανέβασε θερμοκρασία..Τους πήραμε πάλι τηλ λέγοντας τι συμβαίνει και εκεί μας στείλανε τον οδηγό που την έφερε με ακόμα έναν μάστορα και την κοιτάξανε τάχα..Η απάντηση να μην την ταλαιπωρούμε και ότι καλύτερα να μην την οδηγήσουν αλλα άτομα που ήταν στο πρόγραμμα για την διαφήμιση..Δηλαδή τζάμπα διαφήμιση που κάναμε για το μαγαζί κτλ..Και στην ουσία δυσφήμιση..Αφού τελικά δεν την οδήγησαν τα 30 άτομα που είχαν επιλεγει από κλήρωση. Αλλα μερικά επίλεκτα που μπορούσαμε να τους πούμε τι και πως..
Και μονο αυτά φτάνουν για να πω τα χειρότερα..
Και το κερασάκι ήταν όταν έσπασε το σαζμάν..Και πληρώσαμε και αποζημίωση..
The best..Τι να λέμε..