NikosgolfTsi
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Volkswagen Golf
παει το σεντε.....
|
πωπω Γιαννη δεν ηξερα οτι ειχες τρακαρει... εγω ειχα τρακαρει την πρωτη βδομαδα που ειχα το αμαξι..( απο μ@λ@κ1α μου) και ξερω πως ειναι... τωρα ομως ειναι κουκλα η σουιφταρα σου ..
|
|
|
|
ANF_RR
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1999 Ford Fiesta
Fiesta Mk4
|
αμαν....... 
|
#58 RIP 23/10/2011
|
|
|
|
|
mprizolakis
Administrator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
No guts...No glory... No pain...No gain..
|
αν και του τα εχουμε πει και του ιδιου...περαστικα του.. την ιδια μερα που το εκτελωνησε την ιδια μερα το στουκαρε... τεσπα αφου δεν παθανε τπτ παλι καλα...
|
|
|
|
ANF_RR
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
Fiesta Mk4
|
οχι ρε γαμωτο τετοιο αμαξι..... κριμα......
|
#58 RIP 23/10/2011
|
|
|
zzecool
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Είναι "δύσκολο" αμάξι το silvia , μαζεύει km/h και ξεκολλάει με πολλά
Κρίμα για το Διαμάντι !!! , αλλά ευτυχώς για το παλικάρι
|
I love SR20DET =)
|
|
|
Xelwnas
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
ΕΓΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ
|
κριμα για το αμαξι αφου δεν επαθε κανεις τπτ μια χαρα ειναι τωρα πιστευω να καταλαβαινουν μερικοι οταν τους ελεγα οτι αμαξι το οποιο δεν εχει μεταχειρισμενα ανταλακτικα απλα δεν το πλησιαζεις γιατι ειναι χασιμο χρονου και χρhμ@τος
|
|
|
|
mprizolakis
Administrator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
|
ρε το αμαξι δεν επισκευαζεται οχι λογο ανταλακτηκων.. αλλα λογο το οτι πραγματικα ειναι αχρηστο.. πρεπει να εχει παρει μεχρι και ο κολος του αυτοκινητου ετσι οπως το βλεπω...πολυ ασχημη στουκα και με πολλα χλμ...
|
|
|
|
Ketner
人馬一体
Moderator
PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2004 Ford Mondeo
No Drift, No Life...
|
ρε το αμαξι δεν επισκευαζεται οχι λογο ανταλακτηκων.. αλλα λογο το οτι πραγματικα ειναι αχρηστο.. πρεπει να εχει παρει μεχρι και ο κολος του αυτοκινητου ετσι οπως το βλεπω...πολυ ασχημη στουκα και με πολλα χλμ...
Aν εχεις λ3φτ@ και μαστορα με @@ ολα γινονται το χουμε δει το εργο ξανα και προσφατα...Εδω περνουνε αλλα τα κοβουνε στη μεση και δε καταλαβαινεις οτι ειναι τρακαρισμενο και οχι κομενο...αλλα θελει μαστορα οχι μλκιες... Τωρα επειδη ρωτησα και εμαθα γιαυτο...Αν περασεις μονο ανταλακτικα απο ιαπωνια τροπετο S15 γινεται το αμαξι και θα πατησει και μια χαρα...Αλλα στα λ3φτ@ κολαμε... επι την ευκαιρια δειτε και αυτο...Πως ηταν και πως εγινε και ειναι σαν να μη τρακαρε...
|
|
|
|
mprizolakis
Administrator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
|
Στο θεμα επισκευης αυτοκινητων που βρισκονται σε τετοια κατασταση ειμαι καθετα αντιθετος.. δεν ειναι ομως το καταλληλο σημειο για να κανουμε αυτη την κουβεντα.. αν γουσταρετε να ανοιξουμε ενα νεο τοπικ και να την κανουμε εκει...
|
|
|
|
ANF_RR
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
Fiesta Mk4
|
Aν εχεις λ3φτ@ και μαστορα με @@ ολα γινονται το χουμε δει το εργο ξανα και προσφατα...Εδω περνουνε αλλα τα κοβουνε στη μεση και δε καταλαβαινεις οτι ειναι τρακαρισμενο και οχι κομενο...αλλα θελει μαστορα οχι μλκιες... Τωρα επειδη ρωτησα και εμαθα γιαυτο...Αν περασεις μονο ανταλακτικα απο ιαπωνια τροπετο S15 γινεται το αμαξι και θα πατησει και μια χαρα...Αλλα στα λ3φτ@ κολαμε... επι την ευκαιρια δειτε και αυτο...Πως ηταν και πως εγινε και ειναι σαν να μη τρακαρε... http://www.youtube.com/watch?v=uSbWJ0lDJEgσαν να μην εγινε τιποτα.... αλλα πολλα λ3φτ@ πιστευω..... 
|
#58 RIP 23/10/2011
|
|
|
voidjava
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Στο θεμα επισκευης αυτοκινητων που βρισκονται σε τετοια κατασταση ειμαι καθετα αντιθετος.. δεν ειναι ομως το καταλληλο σημειο για να κανουμε αυτη την κουβεντα.. αν γουσταρετε να ανοιξουμε ενα νεο τοπικ και να την κανουμε εκει...
ανοίξτε ένα τετοιο θέμα. Είναι ενδιαφέρον όσο για το S14 Μπράβο το παλικάρι που δεν τα έβαλε κάτω κ το έφτιαξε καλύτερο και από καινούριο
|
|
|
|
|
T3kToN
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Μπραβο νσι για τον κοπο του κ την υπομονη του αλλα οτι κ να λεμε ιδιο δεν ξαναγινεται...το αμαξι ηταν για πεταμα κ οσο κ να το ισιωσεις απλα δεν. Μονο με ραψιμο κ κλουβι θα ξαναποκτησει την στιβαροτητα του.
|