ssgti
Moderator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2003 Audi A4 1.8t Quattro
car detail
|
εχθες πριν την ανηφορα του επταπυργιου στον περιφερειακο με φορά προς παπαγεωργιου καραμπολα μεγαλη ενα αυτοκινητο να καιγεται και καποιοι να κλαινε και να ουρλιαζουν ανατριχιασα παιδια ελπιζω να ναι καλα ολοι θα ακουσουμε στην τηλεοραση τι εγινε μεγαλο σοκ επαθα...μια φωτο απτην απεναντι που ημουν εγω γιατι γινοταν χαμος την εβγαλα και εφυγα γιατι μας διωχνανε... 
|
|
|
|
golfakias1983
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
FV Golf Mk4 5V
|
περαστικα ρε Νικολακη , τι να πεις ... αυτο το 2010 μπηκε με το αριστερο ! καλη αναρρωση και υπομονη , θα τα πουμε !
|
|
|
|
cityzen
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Tωρα γυρνουσα απο κοσμος προς θερμη απο τον παραδρομο γιατι στην Μουδανιων γινοταν χαμος..λιγο πιο κατω ειδα την καραμπολα + ενα zafira εφυγε απο το δρομο... 
|
|
|
|
deenoo
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Ford Fiesta ST
|
πριν κανα 3 ωρο περιφεριακη πριν το τουνελ καραμπολα 5 αμαξια και λιγο πιο κατςω μεσα στο τουνελ κανα 2 στουκαρισμενα ακομα...
|
|
|
|
|
panos2171
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Χθες κατα τις 5 το πρωι τροχαιο στην Καραμανλη λιγο πριν το Ιπποκρατιο.Ξερουμε πως εγινε???
|
|
|
|
kik0u
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
το σάββατο στην κρήνη δεν είδε κανένας την μετωπική? αλλά όταν λέμε μετωπική εννοούμε ακριβώς! ούτε πλάγια ούτε τπτ!! γαμισέτα! ένα γκολφ και ένα ινσιγκνια καινούριο. νομίζω δεν έπαθε κανένας τπτ, έβαζαν κάτι γάζεσ στο παλικάρι αλλά τις αισθήσεις του τις είχε!
|
|
|
|
|
Dreamcatcher
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1994 Fiat Punto
Cities on flame with Rock n Roll!
|
γνωστος ειναι, ολα οκ δεν χτυπησε κανεις αλλα ολα τα αμαξια κομματια εγιναν..
|
That is not dead which can eternal lie. And with strange æons even death may die.. "Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn"
|
|
|
old school teacher
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
http://asfalies-auto-moto.blogspot.com/
|
τι ωρα εγινε παιδια το τρακαρισμα στην κρηνη? σε ποιο σημειο εγινε?
|
http://asfalies-auto-moto.blogspot.com/ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ 143 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΜΕ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΚΕΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ!!! ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ-ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ mycarclub ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ χρhμ@!!! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ!!!
|
|
|
kik0u
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
έγινε εκεί στο φανάρι που άνοιξε ο κρικέλας? νομίζω έτσι λέγεται το μαγαζί! δίπλα απ'το παναγία! εγώ πέρασα κατα τις 9,30 οπότε λίγο νωρίτερα θα έγινε..
|
|
|
|
|
|
kostas21pgr
Επισκέπτης
|
Παίδες σήμερα πήγαμε να δούμε με τον C3 overpower το Ibiza to cupra.Στο δρόμο από ικέα προς αεροδρόμιο απέναντι από τα έβερεστ έγινε κάτι πολύ σοβαρό. Ένα αμάξι έπεσε πάνω στη στάση και είχε κόσμο και πρέπει να χτύπησε αρκετούς.Οταν περάσαμε είχε 3 ασθενοφόρα 2 πυροσβεστικά και τα φορεία που ήταν κάτω στο δρόμο ήταν σκεπασμένα με σεντόνια. Εγινε πολύ σοβαρό χτύπημα,η στάση κατέρευσε ολόκληρη.Αν γνωρίζει κάποιος τίποτα ας πει εντελώς ενημερωτικά. Πάντως ρε σεις πάνω στην ευθεία,πως έγινε αυτό ένας Θεός ξέρει. http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1128210Γυναίκα ήταν πάλι......Ασχετο αλλά θα με γράφανε και 2 μπάτσοι σήμερα για μια γυναίκα πάλι....
|
|
|
|
|
Vrass!
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Ford Fiesta S
Συνδεδεμένος
|
Για να φύγει στην ευθεία ή με το κινητό θα ασχολιόταν, ή θα είχε κατεβάσει το καθρεφτάκι και θα βαφόταν.  Κρίμα για τους ανθρώπους που περίμεναν το λεωφορείο. Αυτα είναι τα χειρότρα, να περιμένεις να πας στη δουλειά σου και να σου έρχεται από το πουθενα... 
|
|
|
|
GOLF2 PBN
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
0-400 13.6sec 187km
|
Για να φύγει στην ευθεία ή με το κινητό θα ασχολιόταν, ή θα είχε κατεβάσει το καθρεφτάκι και θα βαφόταν.  Κρίμα για τους ανθρώπους που περίμεναν το λεωφορείο. Αυτα είναι τα χειρότρα, να περιμένεις να πας στη δουλειά σου και να σου έρχεται από το πουθενα...  +10000000000000000000000000000 και θα ετρεχε κιολας
|
|
|
|
ssgti
Moderator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2003 Audi A4 1.8t Quattro
car detail
|
Παίδες σήμερα πήγαμε να δούμε με τον C3 overpower το Ibiza to cupra.Στο δρόμο από ικέα προς αεροδρόμιο απέναντι από τα έβερεστ έγινε κάτι πολύ σοβαρό. Ένα αμάξι έπεσε πάνω στη στάση και είχε κόσμο και πρέπει να χτύπησε αρκετούς.Οταν περάσαμε είχε 3 ασθενοφόρα 2 πυροσβεστικά και τα φορεία που ήταν κάτω στο δρόμο ήταν σκεπασμένα με σεντόνια. Εγινε πολύ σοβαρό χτύπημα,η στάση κατέρευσε ολόκληρη.Αν γνωρίζει κάποιος τίποτα ας πει εντελώς ενημερωτικά. Πάντως ρε σεις πάνω στην ευθεία,πως έγινε αυτό ένας Θεός ξέρει. http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1128210Γυναίκα ήταν πάλι......Ασχετο αλλά θα με γράφανε και 2 μπάτσοι σήμερα για μια γυναίκα πάλι.... αυτη που περιμενε στην σταση ηταν μαμα φιλης μου απο μηχανιωνα και δυστυχως πεθανε απο τα πολλα τραυματα....η αλλη που οδηγουσε το οχημα ειναι 60χρονη επισης μητερα φιλης μου απο Περαια...
|
|
|
|
NIKOS.OPC
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Xθες το πρωι κατα τις 5 στον περιφερειακο κοντα στην εξοδο απο Ρετζικι αυτοκινητο πανω σε μια κολωνα και η κολωνα πρεπει να ηταν κατω 
|
|
|
|
|
golfakias1983
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
FV Golf Mk4 5V
|
πριν λιγο στην Ολγας επανω , merceda σαν αυτη της φωτογραφιας ,  ηρθε και επεσε πανω μου , κανοντας μπαντες απο την λωριδα των λεοφορειων , και εφυγε ! Το Japan ομως περπατουσε ακομα μετα το χτυπημα και πηρε φορα και τον εφτασε ! μετα σταματησε , ειχε πιει ο τυπος , η συνοδηγος ξενη ( καλη) ...   εν τω μεταξυ εγω αλλαξα μιση λωριδα απο το χτυπημα και ο αλλος μου λεει δε το καταλαβε ! 
|
|
|
|
|