Αυτο το site ειλικρινα απο την ακμη βαδιζει προς την παρακμη...Εκει που ολοι ηταν μια παρεα, ξαφνικα ολοι τα βαζουν με ολους και αρχισαν πλεον και οι διαγραφες μελων!Σε προηγουμενο ποστ ειχα πει οτι απο την στιγμη που μπλεκονται επαγγελματιες στον χωρο των φορουμς γινεται χαμος!Δε λεω απο παλια ειχαμε και τους auto porfirades

στη παρεα, αλλα δεν υπηρξαν προβληματα!Δεν εχω κατι με κανεναν, εξαλλου ο κ. nkyp φανηκε ενταξει ατομο και απολυτα συζητησιμος ασχετα με τη διαφωνια του με αλλα μελη!Δυστηχως οι 3οι ειναι αυτοι που τα κανουν αχταρμα συνηθως(μπανιστες τους λενε σε αλλα φορουμς χαρτιτολογωντας) και φερνουν εντασεις στο εσωτερικο!
Το ξερω οτι θα σβηστει το ποστ μου, αλλα τουλαχιστον θα διαβαστει!!!
Υ.Γ. Αντωνη μη τα βαζεις με τον irmscher, δεν ειναι κανα παιδακι που ανακατευεται σε ολα και γραφει μ@λ@κ1ες(γι'αυτο εχει και λιγα ποσταρισματα)!Τουλαχιστον τετοια ατομα καλα κανουν και ειναι authorized, αλλοι δε θα πρεπε...Δε θυμαται ποιος ειμαι, αλλα ας ρωτησει τον Νικο ή τον Βασιλη να του πουν!
Ταζ την ακμη κ την παρακμη την φταχνουμε εμεις κ μονο εμεις.....
Εμεις ανεβαζουμε το επιπεδο κ εμεις το κατεβαζουμε......
Δεν χρειαζεται εδω μεσα να δειχνει ποιος την εχει πιο ''μεγαλη''(ποιος εριξε λ3φτ@ κ ποιος οχι).
Αλλα δυστηχως κατηγοριοποιουμε τους παντες με το αμαξι που εχουν κ που το πανε.....
Δεν πηραμε αμαξι για περασουμε τους παντες απο το Mycaclub.Ελεος....

Αν σταματησει αυτο θα δουμε κ ακμη...Για να σταματησουν οι mods να ασχολουνται με το καθαρισμα κ να τους αφησουμε χρονο να οργανωσουν κανα event-track day-εκδρομη..
Γνωμη μου παντα....κ φιλικα...