zzecool
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Μετα απο τοσο εμετηλα και γενικοτερα αναγουλα , ειδα το παρακατω βιντεο καμια 20αρια φορες μαζεμενες μηπως και συνελθω
|
I love SR20DET =)
|
|
|
日産シルビアSR20DET電源
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
New Set up is coming soon!!!
|
Δεστε κ με τι ακομα κανουν Drift οι Γιαπωνεζοι!!! Οταν οι Γερμανοι δν μπορουν να κανουν καλα καλα με τα ιδια τους τα αμαξια!!!!
|
|
|
|
|
Mr.CSL
Επισκέπτης
|
zzze k Κουλη ειστε offtopic........  Απο το Ford GT μου πηγατε στα αγροτικα....... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-Tazmanian-
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
|
|
|
|
|
|
wastegate
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΙΕΣΗ ΣΤΑ turbo..
|
|
|
|
|
Vrass!
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Ford Fiesta S
Συνδεδεμένος
|
Αυτο θεωρείται "μασχαλότορνος"??
(γύρω από την πίστα έχει και μπόλικα βυτια με τη βενζίνη που χρειάζεται για τη δοκιμή...  )
|
|
|
|
|
Mr.CSL
Επισκέπτης
|
Aυτο θεωρειται ΚΤΗΝΟΣ.....αλλα δεν βαριεσαι..... 
|
|
|
|
|
eurostor 350z blue
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΤΑΕΙ ΣΕ ΡΟΔΕΣ
|
εμεινα εκπληκτος....σπορια κανεις ?
και φυσικα το υπερφυσικο κτηνος V8 5000cc με τους 302hp...τα λογια ειναι περρηττττααααααα
|
το 2012 φτανει με γρηγορους ρυθμους και το τελος του κοσμου εινια γεγονος,αυτη ειναι η μοναδικη εξηγηση που μπορω να δωσω για το θαρρος και θρασος ταυτοχρονα καποιον μπλε αμαξιδιων (οοοοο!!!) που αλλαξαν "ιμαντες"(αχαχαχαχα) και προκαλουν ...JDM tacho looks like a clock...
|
|
|
|
|
eurostor 350z blue
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΤΑΕΙ ΣΕ ΡΟΔΕΣ
|
παρη μεσα στις ντουλαπες κι εγω ξερω να γραφω οτι εχω 3000 αλογα,στην πιστα και στον δρομο δεν ειδαμε κατι ακομη...ολοι με τα γερμανικα μονο λογια ειστε τελικα ..
|
το 2012 φτανει με γρηγορους ρυθμους και το τελος του κοσμου εινια γεγονος,αυτη ειναι η μοναδικη εξηγηση που μπορω να δωσω για το θαρρος και θρασος ταυτοχρονα καποιον μπλε αμαξιδιων (οοοοο!!!) που αλλαξαν "ιμαντες"(αχαχαχαχα) και προκαλουν ...JDM tacho looks like a clock...
|
|
|
|