eurostor 350z blue
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΤΑΕΙ ΣΕ ΡΟΔΕΣ
|
 |
« στις: 13 Ιούλιος 2010 12:13:00 » |
|
Σημερα πηγα να παρω της πινακιδες που μου ειχαν αφαιρεσει πριν απο μερες εντος του χωρου σταθμευσης στο καρφουρ ευκαρπιας και προς μεγαλης μου εκπληξης διαπιστωσα εναν χλευασμο και μια ειρωνια απεναντι σε ολους εμας που ειμαστε κατοχοι ΙΧΕ μεγαλου κυβισμου,συγκεκριμενα οι προτασεις περιειχαν ορους οπως "τρομοκρατες των οδων" και "ντροπη του ορος οδηγος" και αλλα τετοια που μπορει να με εχουν καταβαλει ψυχολογικα αλλα εθελοτυφλωντας προσπαθησα να συγκρατισω την ψυχραιμια μου και να φερω εις περας την εργασια που ειχα βαλει σαν στοχο.ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΜΟΥ!!! . Τελικα μετα απο πολυωρη αλλα συναμα ευχαριστη αναμονη εντος του αστυνομικου τμηματος ,και αφου διηλθε ολο το τμημα να ελεγξει αν ειμαι σεσημασμενος (face control) και μετα απο πολλα τηλεφωνηματα και ελεγχους μου παραχωρησαν τις πινακιδες μου και μου ζητησαν συγνωμη για την ταλαιπωρια.Δεν μπορω να πω ,ολοι τους ειχαν μια εξαιρετη συμπεριφορα απεναντι μου αλλα γιατι αυτη η προκαταληψη να υπαρχει και να μην μπορουμε να αποδειξουμε οτι μπορει να εχουμε ενα γρηγορο αμαξι αλλα δεν ειμαστε εγκληματιες,δεν κλεψαμε ουτε σκοτωσαμε ,οι κλεφτες κυκλοφορουν ελευθεροι κι εμεις τρεχουμε στα τμηματα να αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε εεγκληματιες ,ποιος ειναι υπευθυνος για αυτη την κατασταση?τι ειναι αυτο που μας κανει τοσο μισητους απεναντι στα ματια της αστυνομιας?ας μας απαντησει καποιος απο εδω μεσα που ανηκει στο σωμα τις αστυνομιας και γνωριζει πολυ καλα τους λογους για τους οποιους μια απλη συναντηση μπορει να καταληξει σε κρυφτο με τους ενστολους?επειδη δεν ημουν παρων κατα την στιγμη της αφαιρεσης των πινακιδων μου και εχω την αππορεια για ποιον λογο εγινε αυτο,ας μου δωσει απαντηση ο κυριος που ηταν εκει και πηρε τηλεφωνο να ερθουν επισκεψεις με γαλαζια φορεσια,εγω ειδα καποιους στο τμημα μεσα να κυκλοφορουν ,τυχαιο?δεν νομιζω!!! και δεν ξεχναω ευκολα προσωπα... 
|
το 2012 φτανει με γρηγορους ρυθμους και το τελος του κοσμου εινια γεγονος,αυτη ειναι η μοναδικη εξηγηση που μπορω να δωσω για το θαρρος και θρασος ταυτοχρονα καποιον μπλε αμαξιδιων (οοοοο!!!) που αλλαξαν "ιμαντες"(αχαχαχαχα) και προκαλουν ...JDM tacho looks like a clock...
|
|
|
cyberguy
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
ενα πραγμα γιαννη θα σου πω.
κακο πραγμα η ζηλια...
Υ.Γ. τωρα που τελειωσε η περιπετεια σου, εαν θελεις γραψε μια "αναφορα" παραπονων με τα ονοματα ολων αυτων που μπλεχτηκαν στην ολη υποθεση. θα το αναρτησω στο troktiko και μετα θα γινει 100% ΕΔΕ καθως το υπουργειο παρακολουθει το συγκεκριμενο blog.
|
Ο Έξυπνος Παραδέχεται Ο Πονηρός Δικαιολογείτε Ο Ηλίθιος Επιμένει  Subaru...Friends Included
|
|
|
|
Mr.CSL
Επισκέπτης
|
Αν τα πατε σαν παππουδες κανεις δεν θα σας πει τιποτα...... 
|
|
|
|
|
|
Ibiza..Cupra..
Επισκέπτης
|
Η εξουσία που έχουν στα χέρια τους φταίει για όλα υπάρχουν πολυ μπάτσοι με γρηγορά αμάξια και όλοι έχουν μάυρο καλύμα στις πινακίδες πίσω ενω την μπρόστα την έχουν ξυλομένη.ενας απο αυτους είναι γειτονας με Oktavia RS gt 3071 set up σαν την π0υταν@ πάει αλλα είναι μπάτσος δεν το αγγίζει ουτε μπλόκο ούτε ραντάρ.
|
|
|
|
|
|
Mr.CSL
Επισκέπτης
|
Kι εγω αν ημουν μπατσος ετσι θα εκανα....  Οπως κ ολοι μας!!! 
|
|
|
|
|
octavia400
Moderator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Skoda Octavia
Stage I ;-)
|
Με εχουν τραβηξει στο τμημα γιατι δεν ειχα πανω μου (το χα ξεχασει στο σπιτι) το ασφαληστηριο συμβολαιο αλλα ειχα το αυτοκολλητο σημα στο παρπριζ!!!!!!!! Τα λογια ειναι περιττα
|
|
|
|
ssgti
Moderator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2003 Audi A4 1.8t Quattro
car detail
|
tin paraskevi tin proigoumeni imoun sto viamil kai edwsa mia 2a 3i isa pou spinarise to ekopsa kai mpika sto mega outlet.prin parkarw 4 zitades kai 2 octavia me fwnazan apta megafwna stamata twra!!!!kai vgale ta xeria soy exw apo to parathiro!!!!oloi forousan koukoules kai gyalia kai den ta vgazan kai toys lew ti eimai tromokraths_??kai mou leei enas stamata!!!!milas kiolas!!!apo panw ws katw egklimatias kai paranomos eisai mafto to amaxi!!!!!eleos!!!eixa kati nevra alla den milousa gia na min me grapsoun prin fygw diakopes.telika den me grapsane alla simiosan pinakida kai ean me xanapiasoun p2,p3 ,cosmos(etsi mou pane) me fime kai exatmisi tha tin faw.sorry for the greekglish italia eimai se net cafe
|
|
|
|
wastegate
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΙΕΣΗ ΣΤΑ turbo..
|
Παιδια καλα κανετε και δεν μιλησατε εγω φωναξα , τους τα εχωσα γενικα και περασα το βραδυ μεσα πριν κανα 1,5χρονο ισως και παραπανο ηταν 2 μερες πριν ανακοινωθουν τα νεα μετρα που ισχυουν μεχρι τωρα.. Ερχοτουσαν και με κοιταγε ενας ενας μετα λες και ειχαν πιασει και γω δεν ξερω ποιον.. Με σταματησαν απλα για να με γραψουν εγω πηγανα με 85 και το οριο ηταν 50 και εφυγα τελικα 1000Ε προστιμο και 5 ποντους διπλωμα.. Φωναξα γιατι εμενα με γραφανε για 85 και μια μερσεντες που πηγαινε με 120 τον σταματησαν τους ειπε οτι ψαχνει βενζιναδικο γιαυτο βιαζοτανε και τον αφησαν. Εκει μεσα εμαθα να ξεχωριζω τους μπατσους απο τους αστυνομικους.Ερχοντουσαν αστυνομικοι και με ρωταγαν αν θελω κατι να μου φερουν(ενας κυριος ηταν) και σχεδον ολοι οσοι ειχαν ερθει φωναζαν..Στον εναν δεν αντεξα και τον ρωτησα ποσο ξυλο εφαγε απο την γυναικα του και ηρθε να το παιξει σε μενα καμποσος εκει να τον βλεπατε πως εκανε.. Ολα αυτα δεν εγιναν στην Θεσ/νικη σε αλλη πολη.. Αφηστε τους να κανουν το κομματι τους να νομιζουν οτι ειναι καποιοι..
Υ.Γ. eurostor 350z blue δεν τους ρωτησες γιατι σου πηραν τις πινακιδες και ποιος ηταν που εκανε το τηλεφωνημα?Εγω πλεον δεν σεβομαι κανεναν κοιταω να μην προκαλω καθολου ομως γιατι δεν τους εχω την ορεξη..
|
|
|
|
kilias
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2005 Seat Ibiza
|
Οι αστυνομικοί πελάτες μου με μηχανές δεν φοράνε πινακίδες, κανένας! Ούτε και οι λιμενικοί....
|
velocity addicted
|
|
|
wastegate
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΙΕΣΗ ΣΤΑ turbo..
|
Και γω οσους ξερω στις πινακιδες μαυρο φιμε να μη την βλεπεις καν , στα τζαμια κατραμι ασε που εχουν και κοντραμαξα αρκετοι απο αυτους..
|
|
|
|
leontas
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Οι αστυνομικοί πελάτες μου με μηχανές δεν φοράνε πινακίδες, κανένας! Ούτε και οι λιμενικοί....
royf......... 
|
|
|
|
XSARAVTS180
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
royf.........  ρουφ ξερουφ,καθε βραδυ λογω της δουλειας μου τους πετυχαινω οταν σχολανε,(αρα με δικες τους μηχανες),και σχεδον ολοι,η δεν εχουν,η εχουν πλαστικο φιμε τζαμι απο πανω.. ε ρε ΚW/\oπ@ιδια
|
....
|
|
|
eurostor 350z blue
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΤΑΕΙ ΣΕ ΡΟΔΕΣ
|
το θεμα ειναι οτι ειδα ατομα που ειναι πολυ γνωστα,δεν ξερω ονοματα βεβαια ,αλλα μου την δινει ρε σεις που ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ,δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.δεν λεω κι εγω εκανα σβουρες μιση ωρα στο κυκλακι,αλλα αν ηρθαν να με μαζεψυν γι'αυτο για ποιο λογο δεν το εκαναν?ολη η ιστορια ειναι τρελη,αλλα μου φτανει που ο τελευταιος της υποθεσης μου ζητησε συγνωμη για την ταλαιπωρια,αυτο ειναι που με εκανε να μην θελω να ασχοληθω αλλο.το θεμα παντως ειναι οτι πιστευουν οτι εμεις στο P3 μαζευομαστε επειδη ασχολουμαστε με ναρκωτικα και κλοπες και διαφορα τετοια,κι εγω τους ειπα οτι προς δυτικα τον περηφερειακο αν παρουν ,στο 6ο φαναρι δεξια ειναι κατι σπιτια,εκει μπορουν να τα βρουν ολα αυτα.αλλα βλεπεις εμεις δεν εχουμε οπλα να τους κυνηγαμε και λ3φτ@ να τους αγορασουμε και ψαχνουν εμας,ετσι ειναι αυτα παιδια ,το αφεντικο του ποιος το εκανε παρατηρηση ?κανεις ,ενω τον υπαλληλο τον κανεις οτι θελεις ,εξουσια φιλοι και γερμανοι.εξουσια ...  Αλλα ευχομαι σε ολους αυτους που μας εχουν κανει ολους μας καποιο σκηνικο,καποια στιγμη τα παιδια τους να περασουν τα μισα απ'οτι τραβαμε εμεις καθε μερα ,οχι για να νοιωσω χαρα ,απλα για να δουν οτι εξουσια εχει μονο ο θεος και κανενας αλλος 
|
το 2012 φτανει με γρηγορους ρυθμους και το τελος του κοσμου εινια γεγονος,αυτη ειναι η μοναδικη εξηγηση που μπορω να δωσω για το θαρρος και θρασος ταυτοχρονα καποιον μπλε αμαξιδιων (οοοοο!!!) που αλλαξαν "ιμαντες"(αχαχαχαχα) και προκαλουν ...JDM tacho looks like a clock...
|
|
|
zzecool
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
το θεμα ειναι οτι ειδα ατομα που ειναι πολυ γνωστα,δεν ξερω ονοματα βεβαια ,αλλα μου την δινει ρε σεις που ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ,δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.δεν λεω κι εγω εκανα σβουρες μιση ωρα στο κυκλακι,αλλα αν ηρθαν να με μαζεψυν γι'αυτο για ποιο λογο δεν το εκαναν?ολη η ιστορια ειναι τρελη,αλλα μου φτανει που ο τελευταιος της υποθεσης μου ζητησε συγνωμη για την ταλαιπωρια,αυτο ειναι που με εκανε να μην θελω να ασχοληθω αλλο.το θεμα παντως ειναι οτι πιστευουν οτι εμεις στο P3 μαζευομαστε επειδη ασχολουμαστε με ναρκωτικα και κλοπες και διαφορα τετοια,κι εγω τους ειπα οτι προς δυτικα τον περηφερειακο αν παρουν ,στο 6ο φαναρι δεξια ειναι κατι σπιτια,εκει μπορουν να τα βρουν ολα αυτα.αλλα βλεπεις εμεις δεν εχουμε οπλα να τους κυνηγαμε και λ3φτ@ να τους αγορασουμε και ψαχνουν εμας,ετσι ειναι αυτα παιδια ,το αφεντικο του ποιος το εκανε παρατηρηση ?κανεις ,ενω τον υπαλληλο τον κανεις οτι θελεις ,εξουσια φιλοι και γερμανοι.εξουσια ...  Αλλα ευχομαι σε ολους αυτους που μας εχουν κανει ολους μας καποιο σκηνικο,καποια στιγμη τα παιδια τους να περασουν τα μισα απ'οτι τραβαμε εμεις καθε μερα ,οχι για να νοιωσω χαρα ,απλα για να δουν οτι εξουσια εχει μονο ο θεος και κανενας αλλος  Παντα υπαρχει ομως και το αντιθετο Γιαννη , ειναι και θεμα χαρακτηρα τα παλικαρια ( μπλε ) που ηρθαν εγνατια οταν εμεινα απο συμπλεκτη αντι για μα μου μας ακολουθησαν και με τον φαρο για βοηθεια  Θα μου πεις ειναι και ο σεβασμος προς το Ιαπωνικο αμαξι αλλα οκ ¨)
|
I love SR20DET =)
|
|
|
|
|
|