wastegate
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΙΕΣΗ ΣΤΑ turbo..
|
zzecool πριν κανα 6μηνο εκανα ταξιδι Γιαννενα - Θεσ/νικη και παραδιδω πνευμα ακριβως λιγο πριν τα διοδια του πολυμυλου και την στιγμη που σηκωνα καπο και βγηκαν καπνοι απο μπροστα περασαν 2 περιπολικα και με κοιτουσαν και δεν σταματησαν απλα με κοιταξαν και συνεχισαν.. Και συ θελεις συνοδεια?Αμα εκανες καμια σβουρα εκει περα θα ειχες συνοδεια ολη την αστυνομιλη δυναμη..
|
|
|
|
ssgti
Moderator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2003 Audi A4 1.8t Quattro
car detail
|
paidia den fantazeste poso organomena einai edw stin italia...simera eimai elvetia einai to kati allo i organosi...oi astynomikoi stamathsan ta aftokinhta gia na perasw apo to pezodromio apenanti...otan kanw podilato o troxonomos stamataei ta amaxia na perasw egw kai oloi me to xamogelo...akomh kai oi kliseis me to xamogelo..as itan evgenestatoi k as me egrafan an imoun paranomos..
|
|
|
|
zzecool
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
zzecool πριν κανα 6μηνο εκανα ταξιδι Γιαννενα - Θεσ/νικη και παραδιδω πνευμα ακριβως λιγο πριν τα διοδια του πολυμυλου και την στιγμη που σηκωνα καπο και βγηκαν καπνοι απο μπροστα περασαν 2 περιπολικα και με κοιτουσαν και δεν σταματησαν απλα με κοιταξαν και συνεχισαν.. Και συ θελεις συνοδεια?Αμα εκανες καμια σβουρα εκει περα θα ειχες συνοδεια ολη την αστυνομιλη δυναμη..
Μαλλον δεν καταλαβες και σταματησαν και ρωτησαν και μας συνοδευσαν  Απλα ηταν σωστοι τιποτε αλλο
|
I love SR20DET =)
|
|
|
thodoris
Authorized Member
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Αποσυντονισμένο Μέλος
|
eurostore ειναι άτομα που δεν μπόρεσαν να αποκτήσουν τα όνειρα άλλον και απο την κακία τους και την ζήλεια τους καρφώνουν για να μην το έχουν και αυτοι.Αυτους να φοβάσε.
|
|
|
|
XSARAVTS180
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
χθες παραλια μακεδονια παλας ως αρχη της ανθεων,που χωριζει ο δρομος,σε καθε φαναρι σαξο κιτρινο vts,και type-s (140) τα δινανε παντου τερμα,γυρω στο 1 αμαξι μπροστα παντα το σαξο,και μετα απο 3 λεπτα περνανε μπατσοι.. να ποιος ειναι υπευθυνος για το κακο ονομα στα ματια της αστυνομιας κ οχι μονο .... κ ενα παραπανω ηταν κ 11 η ωρα ισως κ λιγο νωριτερα
|
....
|
|
|
eurostor 350z blue
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΤΑΕΙ ΣΕ ΡΟΔΕΣ
|
χθες παραλια μακεδονια παλας ως αρχη της ανθεων,που χωριζει ο δρομος,σε καθε φαναρι σαξο κιτρινο vts,και type-s (140) τα δινανε παντου τερμα,γυρω στο 1 αμαξι μπροστα παντα το σαξο,και μετα απο 3 λεπτα περνανε μπατσοι.. να ποιος ειναι υπευθυνος για το κακο ονομα στα ματια της αστυνομιας κ οχι μονο .... κ ενα παραπανω ηταν κ 11 η ωρα ισως κ λιγο νωριτερα
εγω ρε φιλε τι φταιω ομως να με θεωρουν αλητη και καγκουρα και ακομη περισσοτερο ενα κοινο εγκληματια? τελος παντων...ας μην το σχολιασω
|
το 2012 φτανει με γρηγορους ρυθμους και το τελος του κοσμου εινια γεγονος,αυτη ειναι η μοναδικη εξηγηση που μπορω να δωσω για το θαρρος και θρασος ταυτοχρονα καποιον μπλε αμαξιδιων (οοοοο!!!) που αλλαξαν "ιμαντες"(αχαχαχαχα) και προκαλουν ...JDM tacho looks like a clock...
|
|
|
kilias
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2005 Seat Ibiza
|
εγω ρε φιλε τι φταιω ομως να με θεωρουν αλητη και καγκουρα και ακομη περισσοτερο ενα κοινο εγκληματια? τελος παντων...ας μην το σχολιασω
Κάτι δεν μου αρέσει σε αυτό το Topic που άνοιξες, έχω χάσει λίγο τον προσανατολισμό από το αρχικό σου post. Όπως εσύ η ο καθένας μπορεί να κάνει σβουράκια έτσι και κάποιοι άλλοι μπορεί να πλακώνονται στα φανάρια. Όπως και να έχει αν σε δουν-πιάσουν οι μπλε, στα μάτια τους είσαι-είμαι και κάγκουρας και εγκληματίας και εμείς και μόνο φταίμε για αυτό που παραβιάζουμε τον νόμο(ειλικρινά δεν μπορώ να δώσω κάποια άλλη εξήγηση στην απορία σου) Τώρα μην μου πεις ότι άλλα και άλλα δεν τα κυνηγάνε και ασχολούνται τόσο πολύ με εμάς γιατί θα έχεις απόλυτο δίκιο αλλά είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο.
|
velocity addicted
|
|
|
wastegate
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΙΕΣΗ ΣΤΑ turbo..
|
χμμ ειναι σαν να λεμε ολοι οι αστυνομικοι ειναι μπατσοι αλλα εχουν την απαιτηση να λενε οτι δεν ειναι ολοι ιδιοι ενω αυτοι θεωρουν ολο τον κοσμο αλητες και εγκληματιες? 2 μετρα και 2 σταθμα δλδ?
|
|
|
|
eurostor 350z blue
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Κάτι δεν μου αρέσει σε αυτό το Topic που άνοιξες, έχω χάσει λίγο τον προσανατολισμό από το αρχικό σου post. Όπως εσύ η ο καθένας μπορεί να κάνει σβουράκια έτσι και κάποιοι άλλοι μπορεί να πλακώνονται στα φανάρια. Όπως και να έχει αν σε δουν-πιάσουν οι μπλε, στα μάτια τους είσαι-είμαι και κάγκουρας και εγκληματίας και εμείς και μόνο φταίμε για αυτό που παραβιάζουμε τον νόμο(ειλικρινά δεν μπορώ να δώσω κάποια άλλη εξήγηση στην απορία σου) Τώρα μην μου πεις ότι άλλα και άλλα δεν τα κυνηγάνε και ασχολούνται τόσο πολύ με εμάς γιατί θα έχεις απόλυτο δίκιο αλλά είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο.
Hλια δικιο εχεις ,το θεμα ειναι οτι την πεμπτη στο P3 ειχε 50 μηχανακια να κανουυν μ@λ@κ1ες και 3 4 αμαξια να κανουν το ιδιο .μηπως θα επρεπε εμεις οι ιδιοι να τους διωξουμε?δεν ξερω τι αλλο να πω.τελικα ολα σκατα ειναι,το μονο που εμεινε να κανουμε ειναι απλα υπομονη
|
το 2012 φτανει με γρηγορους ρυθμους και το τελος του κοσμου εινια γεγονος,αυτη ειναι η μοναδικη εξηγηση που μπορω να δωσω για το θαρρος και θρασος ταυτοχρονα καποιον μπλε αμαξιδιων (οοοοο!!!) που αλλαξαν "ιμαντες"(αχαχαχαχα) και προκαλουν ...JDM tacho looks like a clock...
|
|
|
NIKOS.OPC
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Hλια δικιο εχεις ,το θεμα ειναι οτι την πεμπτη στο P3 ειχε 50 μηχανακια να κανουυν μ@λ@κ1ες και 3 4 αμαξια να κανουν το ιδιο .μηπως θα επρεπε εμεις οι ιδιοι να τους διωξουμε?δεν ξερω τι αλλο να πω.τελικα ολα σκατα ειναι,το μονο που εμεινε να κανουμε ειναι απλα υπομονη
Eγω πιστευω ειναι θεμα συμπεριφορας,5+ χρονια το opel club σχεδον καθε Τεταρτη ειναι στο Π2 ποτε δεν μας καναν τπτ και εχουν ερθει εκει πολλες φορες.Τωρα που βλεπω και αλλα αυτοκινητα να δουμε αν θα μας διωξουν,πχ την Τεταρτη που μας περασε μπλε(??)350Ζ εκανε μεσα στο Π2 διπλα απο τα αυτοκινητα διαφορα,αν το εβλεπε κανεις θα ειχαμε προβλημα και ειναι λογικο να μας διωξουν(που ειναι το λιγοτερο που θα κανουν).
|
|
|
|
|
|
Mr.CSL
Επισκέπτης
|
τελικα ποιος ειναι υπευθυνος για το κακο ονομα μας στα ματια της αστυνομιας?Ολοι εμεις που γουσταρουμε την αυτοκινηση κ βγαζουμε την τρελα αυτη στον δρομο!!Ο καθενας με τον τροπο του κ το αμαξι που εχει. Υ.Γ. ΝΙΚΟSΟPC μια φορα πριν καιρο που εχει τελειωσει η συναντηση σας , μετα ηρθαν μερικοι απο το opelclub στο Π3 κ τραβουσαν χειροφρενα....  Εχω κ μαρτυρες..... 
|
|
|
|
|
NIKOS.OPC
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Υ.Γ. ΝΙΚΟSΟPC μια φορα πριν καιρο που εχει τελειωσει η συναντηση σας , μετα ηρθαν μερικοι απο το opelclub στο Π3 κ τραβουσαν χειροφρενα....  Εχω κ μαρτυρες.....  To τι καναν στο Π3(αν ηταν απο εμας)δεν μπορω να το ξερω αν και αυτο δεν λεει κατι.Εμεις στην αρχη κραζαμε πολυ κοσμο(χασαμε πολλα μελη ετσι)αν δεν πιασεις ενα ενα μελος να του πεις να μη κανει κατι δυστυχως δεν γινεται τπτ.
|
|
|
|
|
eurostor 350z blue
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Eγω πιστευω ειναι θεμα συμπεριφορας,5+ χρονια το opel club σχεδον καθε Τεταρτη ειναι στο Π2 ποτε δεν μας καναν τπτ και εχουν ερθει εκει πολλες φορες.Τωρα που βλεπω και αλλα αυτοκινητα να δουμε αν θα μας διωξουν,πχ την Τεταρτη που μας περασε μπλε(??)350Ζ εκανε μεσα στο Π2 διπλα απο τα αυτοκινητα διαφορα,αν το εβλεπε κανεις θα ειχαμε προβλημα και ειναι λογικο να μας διωξουν(που ειναι το λιγοτερο που θα κανουν).
εχεις δικιο,εγω ημουν με το 350ζ το μπλε και μαλακιστικα οπως παντα γιατι δεν μπορουσα να το βγαλω μονοκομματα με μπαντα επειδη ειχε αμαξια αλλα προσπαθω...πλακα κανω ,με μια μπαντα δεν σωθηκε ο κοσμος ,βλακεια μεν αλλα δεν θετει σε κινδυνο την ακαιριαοτητα κανενος,αλλα αν θελετε δεν το ξανακανω και αυτη θα ειναι μαλλον η καταληξη,μηπως τελικα πρεπει απο μονοι μας να αποφασισουμε καποια στιγμη οτι τετοιου ειδους συμπεριφορες δεν αρμοζουν σε συναντησεις οπως τις δικες μας?μηπως πρεπει τελικα να τους διωχνουμε εμεις απο κοντα μας?
|
|
|
|
|