IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2009 Peugeot 207 RC
207 RC
|
 |
« στις: 13 Οκτώβριος 2008 20:29:36 » |
|
Προκειται να μπει στην οικογενοια συντομα το... "καγκουρακι" οπως το αποκαλουν οι δικοι μου! Μιλαμε για την εκδοση 1,6Τ με τα 150 αλογα, σε χρωμα κρεμ (ενα ασπρο δε μπορουσε να βγαλει η Peugeot?) με κρεμ εσωτερικο. Οι επιδοσεις που υποσχεται φαινονται ικανοποιητικες για αυτοκινητο βολτας. Στο Test drive οι εντυπωσεις ηταν μετριες θα ελεγα (ανοιχτη οροφη), εως καλες, μιας και υπηρχαν και αλλα cabrio μεγαλυτερης κατηγοριας στα υπ'οψιν...Ωστόσο, αλλιώς είναι να οδηγείς ένα "βαρύ" CC και αλλιώς είναι να "βολτάρεις ξεσκέπαστος" ωθουμενος απο τη δύναμη των 150 τουρμπατων ίππων...   Καπως ετσι θα ειναι (διαμορφωμενο συμφωνα με την εκδοση "Pure") αλλα με ζαντες ματ και οχι νικελ. Τα σχολια δικα σας! 
|
|
|
|
GTi
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
ωραιο φιλε καλος συνδιασμος.......και εχει και καλο κινητηρα αλλα γιατι δεν περιμενες να εβγαινε το καμπριο μινι?  πλακα κανω μην παρεξηγηθεις!!!
|
|
|
|
|
Harry_BMW
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2008 BMW 1 Series
|
κουκλι ειναι.Μπορει να μην ειναι bmw/mini/audi/merc αλλα μου αρεσει πολυ και παντα ξεροσταλιαζω στην θεα ενος καμπριο
|
|
|
|
deenoo
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Ford Fiesta ST
|
ωραιο ειναι με το ασπρο εσωτερικο.. τα σπαει κανονικα!! PIMP..
|
|
|
|
|
ax_gti_vts
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1992 Citroen AX
ναι ψεκαζω........
|
το λευκο ειναι all the monye  αλα το κρεμε 
|
|
|
|
giannis_suzuki
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Suzuki Swift
|
εγω θελω να δω το ασπρο πως θα γινει το καλοκαιρι σε καμια παραλια!!
|
|
|
|
IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2009 Peugeot 207 RC
207 RC
|
κουκλι ειναι.Μπορει να μην ειναι bmw/mini/audi/merc αλλα μου αρεσει πολυ και παντα ξεροσταλιαζω στην θεα ενος καμπριο ωραιο φιλε καλος συνδιασμος.......και εχει και καλο κινητηρα αλλα γιατι δεν περιμενες να εβγαινε το καμπριο μινι?  πλακα κανω μην παρεξηγηθεις!!! Peugeot με κινητηρα Bmw  Τα mini δε μαρεσουνε γιατι μετα τις 20χιλιαδες στροφες κρεμανε... (πλακα κανω με τη σειρα μου, μην παρεξηγηθεις!  ) Θα δουμε ας ερθει με το καλο και θα το κανω ενα εξονυχιστικο test!
|
|
|
|
Andreas_lfc
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Oldies but goodies
|
Peugeot με κινητηρα Bmw  Τα mini δε μαρεσουνε γιατι μετα τις 20χιλιαδες στροφες κρεμανε... (πλακα κανω με τη σειρα μου, μην παρεξηγηθεις!  ) Θα δουμε ας ερθει με το καλο και θα το κανω ενα εξονυχιστικο test! Peugeot με κινητήρα peugeot-bmw. Ο Γάλλος πήρε την εξέλιξη στο μεγαλύτερο μέρος  Αν το έκανε η bmw θα είχαμε δράματα,κλασσικά  Άντε με το καλό ο Γάλλος !
|
 _παοκ σε γ@m@ω παοκ εισαι ενας 3 στο 17 δεν εφαγε κανενας_ 
|
|
|
Sockas-AMG
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
ομορφο αλλα δεν ξερω καθε ποτε θα θελει καθαρισμα!! 
|
 C63 AMG: 6208cc V8 engine_457hp at 6800rpm_600Nm at 5000rpm_4,5sec 0-100klm/h_Max Speed:280km/h*
|
|
|
kizaf
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
///M
|
ομορφο αλλα δεν ξερω καθε ποτε θα θελει καθαρισμα!!  πιθανον,2 φορες τη μερα (πρωι-βραδυ) 
|
|
|
|
|
dimitrakis
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
veloce spider.....
|
το εσωτερικο να ξερεις θελει λιγη προσοχη...κουκλι ειναι το ατιμο...εχω και μια αδυναμια στα καμπριο οποτε....ειναι και γκομενοπαγιδα (οποιος πει οτι αυτα ειναι για αλλους κλπ...ας παρει καμια μερα βολτα κανενα καμπριο).το παραδεχομαι...εχω πηδηξει λογο αυτοκινητο και δεν ντρεπομαι καθολου.
|
πρεπει να γινω και γω καποτε γρηγορος.
|
|
|
Xelwnas
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
ΕΓΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ
|
βασικα εαν θα ειναι τοσο ασπρο απο μεσα οσο δειχνει η φοτο
ειναι μεγαλο προβλημα
θα κλανεις και θα αλαζει χρωμα το καθισμα
|
|
|
|
alzakar
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1994 Nissan 200sx S13
|
Οντως θα λερωνεται με το μαραμικρο αλλα ειναι ομορφο!!
|
 Fall in <3 with 200sx  Car Racing Team - Golf mkV GT TSI 1.4 2??ps
|
|
|
ax_gti_vts
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1992 Citroen AX
ναι ψεκαζω........
|