MyCarClub
23 Μάιος 2012 01:35:36 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:

Αρχική Γκαραζ   Φόρουμ   Βοήθεια Gallery Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: 1 [2]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: MIKTH ΑΣΦΑΛΕΙΑ  (Αναγνώστηκε 1431 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
gorilas
Authorized Member
Super_PiG
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

φακ τζαπαν

« Απάντηση #15 στις: 08 Σεπτέμβριος 2010 16:43:51 »

Γοριλα φαε καμια μπανανα...... Looser1

Tromba
Αναφορά στον συντονιστή   Καταγράφηκε

όταν θα μεγαλώσεις,θα το κάνεις κι εσύ!!!!!
Ibiza..Cupra..
Επισκέπτης
« Απάντηση #16 στις: 08 Σεπτέμβριος 2010 19:39:48 »

Ναι στην Ιντερλαιφ κλεισε τα ματια γιατι ειναι αστα να πανε...

Εμένα φίλε μια χαρα μου φέρθηκαν και δεν έχω κανένα παράπονο, 25.000 ευρω μου το βάλανε το αμαξι και χωρίς απαλλαγη πληρώνω μόνο 340 ευρω το 6μήνο, αμα βρεις αλου τετοια τιμή παρε με τηλ!!!
Αντε γείαααααααα
sokofretas
Authorized Member
Super_PiG
*

ΣΚΩΝΖ ΑΠΑΝ ΤΗΝ ΓΑΊ'ΠΑΝΑΝ

« Απάντηση #17 στις: 09 Σεπτέμβριος 2010 08:18:08 »

Oταν πληρωνεις ολες οι ασφαλειες ειναι καλες....αν τυχον χτυπησεις το αμαξι σου και χρειαστει να σου αποζημιωσουν τη ζημια τοτε παρε με εσυ ενα τηλεφωνο να μου πεις την εμπειρια σου οκ? Αλλα μην με ξεχασεις...γεια χαρανταν

ΑΠΟ LOCK ΣΕ LOCK
ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ LOCK-ΑΤΖΗΔΕΣ....
.....akias
Authorized Member
Super_PiG
*

« Απάντηση #18 στις: 09 Σεπτέμβριος 2010 15:34:08 »

παντως σε περιπτωση που κλαπει, σε περιπτωση που παρει φωτια ή βγει ασυμφορο νομίζω ότι πληρώνεσαι βασει auto triti πλην απαλλαγη..

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ 122 PS....
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ???
gorilas
Authorized Member
Super_PiG
*

φακ τζαπαν

« Απάντηση #19 στις: 09 Σεπτέμβριος 2010 16:53:59 »

παντως σε περιπτωση που κλαπει, σε περιπτωση που παρει φωτια ή βγει ασυμφορο νομίζω ότι πληρώνεσαι βασει auto triti πλην απαλλαγη..

αυτό είναι στάνταρ κώστα

να το ξές
άνοιξε ένα auto triri και ασφάλισε το για όσο λέει εκεί,για να μην πληρώσεις τζάμπα λ3φτ@

δεν πά να χει 600 άλογα και 3000 ευρώ ανάρτηση???
αν το auto τρίτη λέει 1500 ευρω,1500 ευρώ θα πάρεις

όταν θα μεγαλώσεις,θα το κάνεις κι εσύ!!!!!
dimitrakis
Authorized Member
Super_PiG
*

veloce spider.....

« Απάντηση #20 στις: 11 Σεπτέμβριος 2010 16:21:26 »

διαβαζω τι λετε και κλαιω πραγματικα....ο αλλος λεει μου το εβαλαν 25000.και γω στο βαζω 30000 δεν εχω προβλημα.απλα θα πληρωνεις για 24 και οταν στο κλεψουν ή παρει φωκο τοτε αμα παρεις πανω απο 10 θα σου στηθω εγω στα 4.(εκανα και ρημα).με τις ασφαλειες επειδη ασχολουμαι εδω και αρκεταααα χρονια ειναι τρελο μανικι και μεγαλο μπερδεμα.ολες ειναι καλες μεχρι αποδειξεως του αντιθετου.γνωμη μου βαλτε το οπου ειναι φθηνοτερη αν μιλαμε για απλη.αρκει να μην κλεισει και ερχεται το ποσο καλη σχεση εχεις με τον ασφαλιστη σου και ποσο θελει να σε προστατεψει ή να σε φαει.οταν μιλαμε για μεικτη πλεον δεν εμπειστευομαι ουτε την εθνικη την οποια την βαζω με interamerican.για μενα καντε τα στην αλιανζ.οποιος θελει περεταιρω ενημερωση οποτε με δει στο π3 ή οπουδηποτε ας με ρωτησει παιδες.

πρεπει να γινω και γω καποτε γρηγορος.
.....akias
Authorized Member
Super_PiG
*

« Απάντηση #21 στις: 15 Σεπτέμβριος 2010 14:28:22 »

http://www.autoscan.gr/index.php

παιξτε!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ 122 PS....
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ???
Ibiza..Cupra..
Επισκέπτης
« Απάντηση #22 στις: 15 Σεπτέμβριος 2010 16:07:34 »

διαβαζω τι λετε και κλαιω πραγματικα....ο αλλος λεει μου το εβαλαν 25000.και γω στο βαζω 30000 δεν εχω προβλημα.απλα θα πληρωνεις για 24 και οταν στο κλεψουν ή παρει φωκο τοτε αμα παρεις πανω απο 10 θα σου στηθω εγω στα 4.(εκανα και ρημα).με τις ασφαλειες επειδη ασχολουμαι εδω και αρκεταααα χρονια ειναι τρελο μανικι και μεγαλο μπερδεμα.ολες ειναι καλες μεχρι αποδειξεως του αντιθετου.γνωμη μου βαλτε το οπου ειναι φθηνοτερη αν μιλαμε για απλη.αρκει να μην κλεισει και ερχεται το ποσο καλη σχεση εχεις με τον ασφαλιστη σου και ποσο θελει να σε προστατεψει ή να σε φαει.οταν μιλαμε για μεικτη πλεον δεν εμπειστευομαι ουτε την εθνικη την οποια την βαζω με interamerican.για μενα καντε τα στην αλιανζ.οποιος θελει περεταιρω ενημερωση οποτε με δει στο π3 ή οπουδηποτε ας με ρωτησει παιδες.

επειδη δεν έχεις ιδέα απο ασφάλειες σε πληροφορο οτι το αμαξι το τρακαρα και το έβγαλα άχρηστο χωρις να είμαι μεθησμένος και πηρα 25,000 ευρω σε 33 ημέρες ...απο ιντερλάιφ.....αντε γεια ξερόλες..
dimitrakis
Authorized Member
Super_PiG
*

veloce spider.....

« Απάντηση #23 στις: 17 Σεπτέμβριος 2010 20:17:01 »

ποσο βλακες υπαρχουν στον κοσμο αυτον....φιλε εχω ασφαλιστικο γραφειο....ΤΟ ΑΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ Ή ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΕΣΥ αλλα οι 800+ πελατες που διαχειριζομαι.
αν η αντικειμενικη αξια του αυτοκινητου σου ειναι 5000. δεν πα να εχεις ριξει και 45000.5 θα παρεις.τωρα το αν κανεις καμια λαμογια με πραγματογνωμονες και ασφαλιστες κλπ ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.δεν θελω να λεω τι λαμογιες μπορει να κανει κανεις μιας και δεν εισαι πελατης μου οποτε στ'@ρχιδια μου.αλλα θελω να πιστευω οτι οσοι με ρωτησαν 5-10 πραγματα εμαθαν.αυτα απο εναν ασχετο ασφαλιστη με πολυ λιγους πελατες.

πρεπει να γινω και γω καποτε γρηγορος.
giorgakis
Authorized Member
baby_PiG
*

« Απάντηση #24 στις: 20 Σεπτέμβριος 2010 13:48:59 »

επειδη δεν έχεις ιδέα απο ασφάλειες σε πληροφορο οτι το αμαξι το τρακαρα και το έβγαλα άχρηστο χωρις να είμαι μεθησμένος και πηρα 25,000 ευρω σε 33 ημέρες ...απο ιντερλάιφ.....αντε γεια ξερόλες..

τί αμάξι,πότε έγινε αυτό και για πόσα χρ1ματ@ το είχες ασφαλισμένο?

ΜΧ5 1.6 Phoenix-Garrett GT2554R-Torsen T2-Tein SS-Hardcore M2-Sporty braces-6UL 15x8 Matte Black-Yellowstuff Brake Pads-Maxxis ZR9
yellowghost106
Authorized Member
baby_PiG
*

« Απάντηση #25 στις: 26 Σεπτέμβριος 2010 09:56:22 »

ποσο βλακες υπαρχουν στον κοσμο αυτον....φιλε εχω ασφαλιστικο γραφειο....ΤΟ ΑΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ Ή ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΕΣΥ αλλα οι 800+ πελατες που διαχειριζομαι.
αν η αντικειμενικη αξια του αυτοκινητου σου ειναι 5000. δεν πα να εχεις ριξει και 45000.5 θα παρεις.τωρα το αν κανεις καμια λαμογια με πραγματογνωμονες και ασφαλιστες κλπ ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.δεν θελω να λεω τι λαμογιες μπορει να κανει κανεις μιας και δεν εισαι πελατης μου οποτε στ'@ρχιδια μου.αλλα θελω να πιστευω οτι οσοι με ρωτησαν 5-10 πραγματα εμαθαν.αυτα απο εναν ασχετο ασφαλιστη με πολυ λιγους πελατες.

+1

εγω παιδες εχω μεικτη στην γκρουπαμα φοινιξ, δινω 290 το εξαμηνο με 250 απαλλαγη, κ οταν την χρειαστικα σε μια στραβη, κατεθεσα παρασκευη τον φακελο μου, κ δευτερα πρωι με πηραν τηλ κ πηγα πληρωθηκα.

πωλειται το περιεχομενο της μεσαιας εικονας!!!!!
deenoo
Authorized Member
Super_PiG
*

Όχημα: 2006 Ford Fiesta ST

« Απάντηση #26 στις: 26 Σεπτέμβριος 2010 11:25:57 »

και γω ετσι ξερω οτι ειναι. Οι ασφαλιστικες δν ειναι χαζες! δινουν οτι λιγοτερο!
Σελίδες: 1 [2]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: