MyCarClub
23 Μάιος 2012 01:37:11 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:

Αρχική Γκαραζ   Φόρουμ   Βοήθεια Gallery Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: ιστορία ελληνικής αυτοκίνησης  (Αναγνώστηκε 442 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
General Eisenhower
Authorized Member
baby_PiG
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: 13 Οκτώβριος 2010 21:50:08 »

http://www.offroader.gr/x/index.php/2009-11-21-19-04-42/51-2009-12-07-21-43-51/363-2010-01-27-09-43-10?showall=1
Αναφορά στον συντονιστή   Καταγράφηκε

Surrender is NOT an option
GreekDrift
Επισκέπτης
« Απάντηση #1 στις: 14 Οκτώβριος 2010 16:21:53 »

Πολυ ωραιο και πολυ ενδιαφερον!!Και μονο που εκατσα και το διαβασα ολο αυτο μου δειχνει ποσο σημαντικα ηταν ολα οσα εγραφε!!
Παντως βαρεθηκα να διαβαζω ενα πραγμα "...σταματησε το 1985 επειδη αλλαξε ο νομος"......κωλοκρατος
Εγω προσωπικα ελπιζω να αρχησει μια νεα εποχη με νεα αυτοκινητοβιομηχανια οπου θα εκμεταλευεται ολα τα ταλεντα της χωρα σε καθε τομεα,απο σχεδιαστες μεχρι μηχανικους!!Προς το παρων εκτος απο την ΕΛΒΟ εχουμε μονο την αναρτηση ΚΟΡΡΕΣ για να λεμε οτι κανουμε κατι κι εμεις σαν χωρα!!
TaSoS
Authorized Member
baby_PiG
*

« Απάντηση #2 στις: 15 Οκτώβριος 2010 02:11:43 »

εγω παντως πρεπει να το ψαξω αν αυτος ο Θεολογου ειναι κανας προγονος μου!!!!
turbanthropas
Authorized Member
Super_PiG
*

Όχημα: 1979 Volvo 244

Team: just me...

« Απάντηση #3 στις: 15 Οκτώβριος 2010 07:54:51 »

Πολυ ωραιο και πολυ ενδιαφερον!!Και μονο που εκατσα και το διαβασα ολο αυτο μου δειχνει ποσο σημαντικα ηταν ολα οσα εγραφε!!
Παντως βαρεθηκα να διαβαζω ενα πραγμα "...σταματησε το 1985 επειδη αλλαξε ο νομος"......κωλοκρατος
Εγω προσωπικα ελπιζω να αρχησει μια νεα εποχη με νεα αυτοκινητοβιομηχανια οπου θα εκμεταλευεται ολα τα ταλεντα της χωρα σε καθε τομεα,απο σχεδιαστες μεχρι μηχανικους!!Προς το παρων εκτος απο την ΕΛΒΟ εχουμε μονο την αναρτηση ΚΟΡΡΕΣ για να λεμε οτι κανουμε κατι κι εμεις σαν χωρα!!
Όχι μόνο.
Εδώ και ενάμιση έτος,υπάρχει το πρωτότυπο Yasou-σχεδιασμένο από τον Κορρέ φυσικά- 4κίνητο και με τον V8 που φοράει η Corvette.
Αφού ταλαιπορήθηκε επί χρόνια,στο μπουρδέλο που οι νεοέλληνες αποκαλούν "Ελλάδα",βρέθηκαν οι αμερικάνοι που ανέλαβαν την -περιορισμένη έστω- παραγωγή του Happy

Για να μην αναφέρουμε Τσιριγκάκη και σία.... BangHead BangHead

Volvo 244 turbo '79-Το πρώτο και μοναδικό Volvo 244 με άγραφο εγκέφαλο megasquirt στην Ελλάδα-tuned&programmed by Turbanthropas
GreekDrift
Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: 17 Οκτώβριος 2010 10:07:46 »

Τουρμπανθρωπε αν εχεις καποια φωτογραφια ή κανενα βιντεο γιατι δεν μπορω να βρω  PouNaKSerw
turbanthropas
Authorized Member
Super_PiG
*

« Απάντηση #5 στις: 17 Οκτώβριος 2010 11:55:09 »

To Elliniko supercar tou korre

Αρκετά πλάνα από το Ρ2 και μερικά από το Ρ3-κατά την παρουσίασή του στους άραβες των Η.Α.Α. που ενδιαφέρθηκαν να το αγοράσουν για όχημα περιπολείας στις ερήμους-

Φωτό από το Ρ4 που θα είναι αρκετά κοντά στο σχέδιο παραγωγής δεν έχω σε ηλεκτρονική μορφή,αλλά τα πάντα γύρω από το αυτοκίνητο αυτό,από το πως ξεκίνησε,τα έχω σε περιοδικά Ignition

Volvo 244 turbo '79-Το πρώτο και μοναδικό Volvo 244 με άγραφο εγκέφαλο megasquirt στην Ελλάδα-tuned&programmed by Turbanthropas
GreekDrift
Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: 18 Οκτώβριος 2010 15:47:21 »

Α αυτο ειναι;Το εχω δει αυτο αλλα δεν ηξερα πως λεγεται...Προσωπικα μ'αρεσουν ολα πανω του εκτος της εμφανισης,το βρησκω πολυ ασχημο!!Τελος παντων δεν ειναι εκει το θεμα..Το θεμα ειναι οτι η Μαφια(καποιοι την αποκαλουν και κυβερνηση) καθε τι καλο που κανουν οι ελληνες πρεπει να θαυτει/καταστραφει!!
turbanthropas
Authorized Member
Super_PiG
*

« Απάντηση #7 στις: 18 Οκτώβριος 2010 21:53:20 »

Πλέον τα δικαιώματα τα πήραν αμερικάνοι άρα θα κατασκευάζεται και σε αμερικανικό έδαφος Happy δε θα εμπλακουν λαμογια ελληνικης καταγογης όρνεα Cool

Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: