MyCarClub
23 Μάιος 2012 01:47:14 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:

Αρχική Γκαραζ   Φόρουμ   Βοήθεια Gallery Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Περιφερειακός Θεσσαλονίκης - Εφαρμογή Android  (Αναγνώστηκε 726 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
tpakis
new_PiG

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: 22 Ιανουάριος 2011 03:11:48 »

Επειδή έχω χάσει άπειρες ώρες και έχω ταλαιπωρηθεί άπειρα πρωινά στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, είπα λοιπόν να φτιάξω μια εφαρμογή για κινητά Android κάτι μπας και την γλιτώσουμε! Κάθε σχόλιο δεκτό (και επιθυμητό!)

Πρόκειται για μία εφαρμογή που επιτρέπει στον χρήστη να δει την κίνηση στον περιφερειακό σε σχεδόν πραγματικό χρόνο, μέσα από τις κάμερες της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας. Επίσης "βλέπει" τι γράφουν τα σήματα στις φωτεινές πινακίδες του περιφερειακού και ενημερώνει τον χρήστη σε περίπτωση που αλλάξει η ροή της κίνησης (αν δηλαδή μέχρι να φτάσεις, έχει γίνει μποτιλιάρισμα)

Τέλος να αναφέρω ότι δημιουργήθηκε με το App Inventor και για να λειτουργήσει χρειάζεται το App Inventor Extender από το Market (88kb). Στα συν, το ότι μπορεί να εγκατασταθεί στην sd (για τους χρήστες froyo)

Για όσους ενδιαφέρονται κάντε Search στο market: Perifereiakos Thessalonikis

Τρέχει σε όλα τα Android ανεξαρτήτως έκδοσης λειτουργικού ή μεγέθους οθόνης
Αναφορά στον συντονιστή   Καταγράφηκε
kilias
Authorized Member
Super_PiG
*

Όχημα: 2005 Seat Ibiza

« Απάντηση #1 στις: 22 Ιανουάριος 2011 11:28:10 »

Πολύ καλή κίνηση, άντε να γίνει και σε Iphone τώρα.

velocity addicted
turbanthropas
Authorized Member
Super_PiG
*

Όχημα: 1979 Volvo 244

Team: just me...

« Απάντηση #2 στις: 22 Ιανουάριος 2011 14:51:38 »

Πολύ καλό-προσωπικά θα μου φανεί περισσότερο χρήσιμο γιατί απλά διέρχομαι από τον περιφεριακό και δεν έχω ιδέα τι κίνηση μπορεί να έχει εκείνη τη στιγμή η θεσσαλονίκη.
Υ.Γ. Συγχαρητήρια και επι τη ευκαιρία για την ανάπτυξη στην καλύτερη πλατφόρμα λογισμικού(Android)-οι έλληνες developers άρχισαν να κοιτάν στα μάτια τους αλλοδαπούς συναδέλφους τους.

Υ.Γ. Το έκανες ανάρτηση στο myphone μήπως;μιας που θα το διαβάσουν περισσότεροι χρήστες Android Happy

Volvo 244 turbo '79-Το πρώτο και μοναδικό Volvo 244 με άγραφο εγκέφαλο megasquirt στην Ελλάδα-tuned&programmed by Turbanthropas
tpakis
new_PiG

« Απάντηση #3 στις: 22 Ιανουάριος 2011 17:50:58 »

Το έχω βάλει και στο myphone, ακριβώς γιατί εκεί έχει πολλούς χρήστες android, εδώ έχει οδηγούς χρήστες Android που περνάνε και από τον περιφερειακό... Grin

Για iphone δεν το' χω ψάξει ακόμα...
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: