Vasilovits
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: 04 Απρίλιος 2011 13:43:00 » |
|
Ξέρει καποιος αν στο ΚΤΕΟ σου μετράνε αναγκαστικά τα καυσαέρια εάν έχεις ήδη ισχύουσα κάρτα καυσαερίων (πρόσφατα έβγαλα) και με μηδενικές εκπομπές ?
|
You can turbo a Vtec but you cannot Vtec a turbo...
|
|
|
old school teacher
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
http://asfalies-auto-moto.blogspot.com/
|
στο κτεο μετρανε τις εκπομπες καυσαεριων ασχετος εαν εχεις καρτα καυσαεριων σε ισχυ!!!
|
http://asfalies-auto-moto.blogspot.com/ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ 143 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΜΕ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΚΕΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ!!! ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ-ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ mycarclub ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ χρhμ@!!! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ!!!
|
|
|
golfakias1983
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
FV Golf Mk4 5V
|
αυτη τη βδομάδα περνάω ΚΤΕΟ , έχω καρτα καυσαεριων αλλά μετράνε ουτως ή αλλως ! τώρα το τι θα μετρήσουν ένας Θεος ξέρει ! 
|
|
|
|
Vasilovits
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
καλώς... ευχαριστώ!
|
|
|
|
octavia400
Moderator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Skoda Octavia
Stage I ;-)
|
εγω ειχα καρτα και με κοψανε για καυσαερια!!!  σε ιδιωτικο κιολας
|
|
|
|
giannis_suzuki
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Suzuki Swift
|
εσυ οταν πηγες πηγες με ενα σωληνα,.....τι περιμενες δλαδη να σε πουν μπραβο?  την καρτα την εχεις οπως την εχουμε ολοι μας.... gorilas rulez................
|
|
|
|
oui
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
γιαυτο δινεις καμια 130 με 150 πας μονο την αδεια και εισαι οκ
|
αλαξαμε γουστα απο τις 4 πηγαμε στις 2
|
|
|
Vasilovits
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Απο καυσαερια περνάω άνετα...(ετσι οπως είμαι τωρα) Με φιμέ και θόρυβο τι γινεται όμως ? γιαυτο δινεις καμια 130 με 150 πας μονο την αδεια και εισαι οκ
αν ειναι να δώσω 150 καλύτερα να ξεκολλήσω τα φιμέ και να παω να βάλω άλλα μετα μαζι και με ενα καζανακι 5 μετρα για το θορυβο... πιο φθηνά θα μου βγει  ααα βάλε και το οτι "σέρνεται" το αμαξι μου... είναι και αυτο ένα θέμα ε ?
|
|
|
|
giannis_suzuki
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Suzuki Swift
|
σε πιο κτεο θα πας και θα το μετρησουν επιδοσεις???
χαχαχαχαχα
πανε σε ενα ιδιοτικο και δεν θα σε πουν τιποτα... εγω πηγα στο καβαλαρι σε ενα πηγα με ξυλωμενα καθισματα με ενα bucket μεσα και μ 4αδα r888 και δεν μ ειπαν και τιποτα.... και πληροφοριακα δεν ειχα καν τελικο....(ειχα μαμα πολλαπλη μαμα μεσαιο μονο)
|
|
|
|
Vasilovits
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
σε πιο κτεο θα πας και θα το μετρησουν επιδοσεις???
χαχαχαχαχα
όταν λέω ''σέρνεται'' δεν εννοώ από επιδόσεις!!  ( αν και πιστεύω ότι το κατάλαβες αυτό)  για θέμα χαμηλώματος μιλάω. πολλαπλή και μεσαίο μόνο? de-cat ? και σε πέρασαν κανονικά ?
|
|
|
|
|