ste
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: 21 Ιούνιος 2011 18:49:31 » |
|
Καλησπέρα παιδιά!Σκεφτόμουν την αγορά ενός Suzuki Swift GTi Μk3 μοντέλο '92 και μετά,θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το μοντέλο και να περιγράψετε τις εμπειρίες σας!  Τι πρέπει να προσέξω για τυχόν βελτίωση 1ου σταδίου ΦΠΕ?(Έχω ακούσει πως σε αλλαγή φίλτρου αέρα και αλλαγή χταποδιού χάνει δύναμη αληθεύει?)
|
G13B..
|
|
|
Christos_Nismo
Authorized Member
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
SR20DET Inside - Japan Rulezzz!!!
|
Φώωωτη, που εισαι?  Φίλε μου θα σου απαντήσει ο ειδικός club
|
|
|
|
|
ste
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
|
G13B..
|
|
|
ssgti
Moderator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2003 Audi A4 1.8t Quattro
car detail
|
Για ποιον λογο ακριβως στρεφεσαι προς αυτο το αυτοκινητο?
|
|
|
|
ste
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Φίλε μου σκοπεύω να ξοδέψω max 2 χιλιάρικα για την αγορά του,είναι 1300cc που σημαίνει χαμηλά τέλη κυκλοφορίας,είναι λίγο σβέλτο απ'όσο ξέρω,και κατά τη γνώμη μου είναι ένα όμορφο μοντέλο.Τώρα από κατανάλωση βενζίνης δεν ξέρω τι παίζει..
|
G13B..
|
|
|
giannis_suzuki
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Suzuki Swift
|
www.sspc.gr μπες και διαβασε εκει μεσα τι παιζει.... εχει κατοχους μονο με το παλιο το swift.... και ενοειτε πως ειμα και εγω για να κανω την διαφορα  παντως ειναι γεγονος μπως με εξατμιση χανει ψηλα και πιστεψε με σε αυτο το μοτερακι ψηλα δεν θες να χασει... να ξες δεν στριβει...τριζει...αλλα εχει ενα μοτερακι π αν το προσεξεις θα βγαλεις πολλα γουστα...εκτος αν εισαι και εσυ γκαντεμης σαν τον ssgti.......
|
|
|
|
gorilas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
φακ τζαπαν
|
χτύπα το τα σπάει
|
 όταν θα μεγαλώσεις,θα το κάνεις κι εσύ!!!!!
|
|
|
sokofretas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
ΣΚΩΝΖ ΑΠΑΝ ΤΗΝ ΓΑΊ'ΠΑΝΑΝ
|
Κλεισε τα ματια και παρτο....αρκει να μην κοιταει η μουρη Τουμπα και ο κωλος Χαριλαου
|
ΑΠΟ LOCK ΣΕ LOCK ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ LOCK-ΑΤΖΗΔΕΣ....
|
|
|
ste
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
www.sspc.gr μπες και διαβασε εκει μεσα τι παιζει.... εχει κατοχους μονο με το παλιο το swift.... και ενοειτε πως ειμα και εγω για να κανω την διαφορα  παντως ειναι γεγονος μπως με εξατμιση χανει ψηλα και πιστεψε με σε αυτο το μοτερακι ψηλα δεν θες να χασει... να ξες δεν στριβει...τριζει...αλλα εχει ενα μοτερακι π αν το προσεξεις θα βγαλεις πολλα γουστα...εκτος αν εισαι και εσυ γκαντεμης σαν τον ssgti....... Φίλος γράφτηκα στο www.sspc.gr,μόνο που περιμένω ακόμα να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός μου κριμα  Είχα γραφτεί και πιο παλιά με διαφορετικό username και ποτέ δεν ενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός 
|
G13B..
|
|
|
giannis_suzuki
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Suzuki Swift
|
με τι nickname γραφτηκες??
αν ειναι να στειλω στον admin Pm να τον πω.....
|
|
|
|
ste
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
με τι nickname γραφτηκες??
αν ειναι να στειλω στον admin Pm να τον πω.....
Όνομα χρήστη: stephen123 Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ 
|
G13B..
|
|
|
|