MyCarClub
23 Μάιος 2012 02:09:29 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:

Αρχική Γκαραζ   Φόρουμ   Βοήθεια Gallery Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1] 2 3 4   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Την αποψη σας!  (Αναγνώστηκε 1678 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
KyriaZ
Authorized Member
Super_PiG
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: 20 Ιούλιος 2011 16:01:36 »

Καλησπερα παιδες σκεφτομαι να κανω τις 2 παρακατω αγορες και θελω την γνωμη σας αν αξιζουν χρhμ@τικαι και ποιοτικα..

1. http://www.camskill.co.uk/m53b0s288p1664/TOYO_TYRES_CAR_TOYO_T1R_PROXES_TOYO_T1_R_-_195_55R15_85V_TL_

2. http://www.ebay.co.uk/itm/SEAT-IBIZA-6L-ADJUSTABLE-COILOVER-SUSPENSION-KIT-/230645895955?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item35b3911313
Αναφορά στον συντονιστή   Καταγράφηκε

<Stage 1> Seat Ibiza
lotos
new_PiG

« Απάντηση #1 στις: 20 Ιούλιος 2011 16:16:38 »

το δευτερο μονο coilover δεν ειναι.... μην πετας τα χρ1ματ@ σου σε υποτυπώδης ΒΛΑΚΕΙΕΣ

το πρωτο παρα ειναι μαστιχα λαστιχο. θα προτιμουσα να βαλω ενα 195/50/15 της προκοπης λαστιχο στα ιδια χρ1ματ@ που θα παρεις τα t1r

τελος, μην πετας χρ1ματ@ στο (δυστυχως) μετριο αυτοκινητο σου.
KyriaZ
Authorized Member
Super_PiG
*

« Απάντηση #2 στις: 20 Ιούλιος 2011 16:25:27 »

Δυστυχως με τα χρ1ματ@ που διαθετω αυτο το ΜΕΤΡΙΟ αυτικινητο μπορω να εχω.

Τωρα οσο αναφορα τα πραγματα που θελω να παρω τα παιρνω για τον μονο λογο οτι απλα οι αναρτησεις τα εχουν παιξει και το αμαξι κοπαναει σαν τρελο και τα λαστιχα γιατι εχω φτασει τις 75000χλμ με τα μαμα λαστιχα(ο θεος να τα κανει λαστιχα).Αρα μονο πεταμενα λ3φτ@ δεν ειναι.

Και τελος φιλε μου Λοτος δεν νομιζω να σου εχω δωσει το λογο για να σχολιαζεις το αμαξι μου με αυτο τον τροπο.Το  "μην πετας χρ1ματ@ στο (δυστυχως) μετριο αυτοκινητο σου." δεν ηταν απαραιτητο νομιζω.

<Stage 1> Seat Ibiza
giannis_suzuki
Authorized Member
Super_PiG
*

Όχημα: 2006 Suzuki Swift

« Απάντηση #3 στις: 20 Ιούλιος 2011 16:28:36 »

γιωργαρα μαμα τι διασταση φορας??

επισης ρωτα τον δημητρακη για την αναρτηση του αδερφου του....coilover ειναι και εκεινη σε υψος και θυμαμαι την ειχε παρει αρκετα φτηνα...

swift hybrid powered by giannis_suzuki,theodoridis tuning,dance of horses and dynoexelixis
http://www.youtube.com/watch?v=8hTirkAU9Jw
lotos
new_PiG

« Απάντηση #4 στις: 20 Ιούλιος 2011 16:31:17 »

και γιατι πειράχτηκες;;; δεν καταλαβα;;; αμα σου ελεγα : το φανταστικο σου αυτοκινητο δεν θα ελεγες τιποτε;;; μηπως να μας φυγει λιγο το κομπλεξ καλυτερα;;; ειπα μια αληθεια για το αμαξι ΟΧΙ για το προσωπο σου και ουτε για την οικονομικη σου κατασταση...

να αλλαξεις και να βαλεις ενα καλο αμορτισερακι και να αφησεις τα ΔΗΘΕΝ coilover

οπως επισης με 280 ευρω βαζεις φανταστικο λαστιχο σε 195/50/15 (michelin exalto 2)
Chris_saxo vts
Moderator
Super_PiG
**

Saxo Vts Mk/1

« Απάντηση #5 στις: 20 Ιούλιος 2011 16:33:17 »

Τα t1r εχω ακουσει καλα λογια απ'οσους εχουν βαλει!!! Οπως λεει κ ο Γιαννης ρωτα κ Ηλια κ τον Jkouim κ αυτος εχει βαλει!!  Yeah!
KyriaZ
Authorized Member
Super_PiG
*

« Απάντηση #6 στις: 20 Ιούλιος 2011 16:42:49 »

και γιατι πειράχτηκες;;; δεν καταλαβα;;; αμα σου ελεγα : το φανταστικο σου αυτοκινητο δεν θα ελεγες τιποτε;;; μηπως να μας φυγει λιγο το κομπλεξ καλυτερα;;; ειπα μια αληθεια για το αμαξι ΟΧΙ για το προσωπο σου και ουτε για την οικονομικη σου κατασταση...

να αλλαξεις και να βαλεις ενα καλο αμορτισερακι και να αφησεις τα ΔΗΘΕΝ coilover

οπως επισης με 280 ευρω βαζεις φανταστικο λαστιχο σε 195/50/15 (michelin exalto 2)

Ειπες πολλα και περιτα φιλος.εγω το μονο που ρωτησα ηταν να μ πειτε την αποψη σας για τα δυο προιοντα,ποιοτικα και οικονομικα.τελος το θεμα μαζι σου λοτος δεν σε ξερω δεν με ξερεις ας ληξει εδω το θεμα

<Stage 1> Seat Ibiza
FRee-tezas
baby_PiG
*

Το Στρίβειν εστί Φιλοσοφείν

« Απάντηση #7 στις: 20 Ιούλιος 2011 17:05:03 »

-Για το λαστιχάκι, είμαι φανατικός θαυμαστής.

Το φόραγα σε civicάκι 130 αλόγων κ 1000 κιλών κ ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος.

Αποφάσισα να το βάλω κ στο 20VT των 1200 κιλών, παρόλο που μου ζαλίσαν τα αυτιά ότι θα τα φιτιλιάσω λόγω υποδύναμης κ δε θα έχω λάστιχο....συντομότατα

Παρόλα αυτά έχω 10+ χ.χλμ κ δεν έχουν ακόμα κάνει αισθητή τη διαφορά εμπρος-πίσω.
Σίγουρα φθείρονται περισσότερο από άλλα λαστιχάκια της αγοράς, αλλά φροντίζει συχνά πυκνά να μου θυμίζει σε κάποια στροφή γιατί το αγαπάω (!)

-Όσον αφορά τη coilover, δύσκολα θα βρεις κάποιον να έχει δοκιμάσει κάποια no name.
Πέρυσι, κ ενώ σκεφτόμουν να κάνω "rebuild" τα ταλαιπωρημένα αμορτισέρ μου, τελικά μπήκα στο τρυπάκι κ αγόρασα μια coilover από της AP. Τις είχα δει κ γω αυτές τις "φτηνιάρικες" στο e-bay, αλλά επειδή δε μπορώ καν να φανταστώ τι μπορεί να μου στοιχίσει μια ανάρτηση, χωρίς την "υποστήριξη" κάποιου μεγάλου ονόματος εταιρείας...δε πήρα το ρίσκο.
Πήρα την ΑΡ την οποία είχαν φορέσει μερικά VAG που γνώριζα κ ήταν λίγο έως κ πολύ ευχαριστημένοι κ μου στοίχισε 420 Ευρώ στη πόρτα μου.

Μια καλή κ δουλεμένη επιλογή σε οικονομική coilover είναι η WEITEC.

Από κει κ πέρα, αν δε μπορείς να φτάσεις το οικονομικό των 400 ή κ 500 ευρώ, θα πρότεινα να πάρεις ένα "καλύτερο" αμορτισεράκι, μονάχα αμορτισεράκι, να κάνεις τη δουλειά σου με ασφάλεια κ με περισσότερη σιγουριά.

Disclaimer: To <<"καλύτερο" αμορτισεράκι>> προκύπτει από τα συμπεράσματα κ τις απόψεις που έχει δει-ακούσει από άλλα αμάξια που τα έχουν φορέσει.

KyriaZ
Authorized Member
Super_PiG
*

« Απάντηση #8 στις: 20 Ιούλιος 2011 17:49:35 »

γιωργαρα μαμα τι διασταση φορας??

επισης ρωτα τον δημητρακη για την αναρτηση του αδερφου του....coilover ειναι και εκεινη σε υψος και θυμαμαι την ειχε παρει αρκετα φτηνα...

195/55/15 Γιαννη.

<Stage 1> Seat Ibiza
dimitris89
Authorized Member
Super_PiG
*

« Απάντηση #9 στις: 20 Ιούλιος 2011 18:02:20 »

Γιωργη ο αδερφος μου και ο Κωστας εχουν μια παρομοια αναρτηση. TA Technix λεγετε.Καπου στα 220 εχει και για τα λ3φτ@ της ειναι παραπανω απο ικανοποιητικη.ψιλοκοπαναει σε καποια σημεια αλλα στριβεις πολυ καλα και βγηκε ανθεκτικη στο χρονο μετα απο πολλα ζορια και απο τους 2.Για τα λαστιχα μονο καλα λογια εχω ακουσει,προσωπικη εμπειρια δεν εχω.

giannis_suzuki
Authorized Member
Super_PiG
*

« Απάντηση #10 στις: 20 Ιούλιος 2011 18:40:56 »

βαλε 195-50-15.......και πιο πολλα λαστιχα θα βρεις και σε καλυτερες τιμες....

και σε αυτη την διασταση μην κοιτας απο εξω δεν συμφαιρει...

παρε με τηλ να σε πω........

swift hybrid powered by giannis_suzuki,theodoridis tuning,dance of horses and dynoexelixis
KyriaZ
Authorized Member
Super_PiG
*

« Απάντηση #11 στις: 20 Ιούλιος 2011 18:52:16 »

βαλε 195-50-15.......και πιο πολλα λαστιχα θα βρεις και σε καλυτερες τιμες....

και σε αυτη την διασταση μην κοιτας απο εξω δεν συμφαιρει...

παρε με τηλ να σε πω........

Αν βαλω 195/50/15 αντι για 195/55/15 που φοραει μαμα που θα εχει διαφορα?(θα καει παραπανω?θα γραφει παραπανω το κοντερ απ οτι παει κτλπ?)

<Stage 1> Seat Ibiza
giannis_suzuki
Authorized Member
Super_PiG
*

« Απάντηση #12 στις: 20 Ιούλιος 2011 18:53:16 »

πολυ μικρη διαφορα μην φανταστεις πολλα.......θα πηγαινε και καλυτερα ρε θα κοντυνει λιγο......

ελα το βραδυ π2 να σε πω η παρε τηλ.........

mprizolakis
Administrator
Super_PiG

No guts...No glory... No pain...No gain..

« Απάντηση #13 στις: 20 Ιούλιος 2011 20:04:44 »

εισαι τωρα εσυ γνωστης και προτεινεις να βαλει καποιος πανω σε αμαξι του michelin....και δη το exalto ισως το ποιο μαλακο και αθλιο λαστιχο της αγορας...
που τα βυζουνια τα εχουν σε καθημερινο προγραμμα...
ΕΓΙΝΕ ΡΕ....

EvilOne
KyriaZ
Authorized Member
Super_PiG
*

« Απάντηση #14 στις: 20 Ιούλιος 2011 20:16:02 »

πολυ μικρη διαφορα μην φανταστεις πολλα.......θα πηγαινε και καλυτερα ρε θα κοντυνει λιγο......

ελα το βραδυ π2 να σε πω η παρε τηλ.........

Κατα της 11-11.30 θα ειμαι εκει.

<Stage 1> Seat Ibiza
Σελίδες: [1] 2 3 4   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: