MyCarClub
23 Μάιος 2012 02:09:52 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:

Αρχική Γκαραζ   Φόρουμ   Βοήθεια Gallery Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: 1 2 3 [4]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Την αποψη σας!  (Αναγνώστηκε 1678 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Xelwnas
Authorized Member
PiG
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

ΕΓΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ

« Απάντηση #45 στις: 29 Ιούλιος 2011 12:06:43 »

ρε μ@λ@κ@ γιαννη μην μπαναρεις ατομα σαν και αυτον μονο και μονο επειδη δεν συμφωνουν και ειναι ολο μπηχτες .... εχουν χαβαλε μας κρατανε σε εκγρηγορση ..
Αναφορά στον συντονιστή   Καταγράφηκε

sssnapsss
Authorized Member
PiG
*

Όχημα: 1998 Honda Civic

« Απάντηση #46 στις: 29 Ιούλιος 2011 23:03:06 »

Ναι ρε γιαννη...βαναρε εσενα στη τελικη...... Rules

Honda sssnapsss [/URL
pasas
Authorized Member
new_PiG
*

« Απάντηση #47 στις: 30 Ιούλιος 2011 11:32:27 »

Σημερα το πρωι διαβασα ολο αυτο το θεμα που ανοιξε o kyriaz με το στήσιμο του αυτοκινήτου του και θα ηθελα να πω την αποψη μου για ολα αυτα που διαβασα.Πρωτα θα ηθελα να ξεκινήσω με τον lotos με τον οπιο θα συμφωνήσω σε καποια πραγματα που λεει οσο αφορα λαστιχα και αναρτηση αλα θα διαφωνησω στο οτι ειναι πολυ ερεστικος και πρεπει να το προσεξει αυτο.Δευτερον ο nismakias εχει και αυτος δικιο σε αρκετα πραγματα αλα και σε μερικα  οπως για τα michelin πχ κανει λαθος.Και φτασαμε και στο τριτο.Δεν θα πω αν ήταν σωστό που εγινε ban o lotos αυτο δεν θα το κρεινω εγω.Εγω θα κρεινω αυτους τους οποιους μπορουν να κανουν ban και αυτοι οι οποιοι μπορουν να μην εχουν την εντύπωση οτι κανουν παντα το σωστο γιατι και εγω οταν ειχα γραψει καποια πραγματα σχετικα με το στήσιμο ενος αυτοκινήτου εγραφε ο καθενας το μακρύ του και το κοντο του για να μην πω τι λεξη μ.......ς δεν εγινε ban  κανενας και οσο αφορα αυτο που λεω δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένα ατομα μιλαω γενικα για να μην εχουμε και παρεξηγήσεις.Τελος επηδι το topic το καναμε ολοι π0υταν@ με αυτα που γραψαμε ας το κλειδωσει καπιος και ας σταματισουν να γραφουν ολοι οι εξυνποι για το τι θα βαλει ο kyriaz θα βαλει οτι ειναι καλύτερο για αυτα τα λευτα που εχει για να κανει το αμαξι του οπως καλύτερο μπωρει.

Ευχαριστω και συγνώμη αν στεναχώρησα καποιους με αυτα που εγραψα αλα ως γνωστο η γλωσσα κοκαλα δεν εχει αλα κοκκαλα τσακιζει Happy
golfakias1983
Authorized Member
Super_PiG
*

FV Golf Mk4 5V

« Απάντηση #48 στις: 30 Ιούλιος 2011 12:39:10 »

o golfakias εφταιγε στην διαχειριση ...  BangHead BangHead BangHead

dimitris89
Authorized Member
Super_PiG
*

« Απάντηση #49 στις: 30 Ιούλιος 2011 13:32:44 »

Αυτο με τα λαστιχα δεν μπορεις να το κρινεις απολυτα.Ενα χ λαστιχο που δουλευει καλα σε ενα γκολφ για παραδειγμα δεν σημαινει οτι θα δουλεψει το ιδιο καλα και σε ενα ιμπιζα λογο βαρους κυριως και πολλων αλλων παραγοντων.Επισης η επιλογη που θα κανεις εξαρταται και απο τη χρηση,αν πηγαινεις βουνο η αν ταλαιπωρεις τα πλαινα κτλ.Οποτε καλυτερο θα ηταν να ψαξεις σε κανα ibizaclub κτλ τι λαστιχα εχουν δοκιμασει,μιας και θα μιλατε για ιδια αμαξια.Παρε τον Κωστα κανα τηλ να σου πει την αποψη του.οσο για την αναρτηση κανε οτι βασταει η τσεπη σου.Στο ξαναλεω,και αυτες απο το ebay να παρεις δεν θα το μετανιωσεις.

giannis_suzuki
Authorized Member
Super_PiG
*

Όχημα: 2006 Suzuki Swift

« Απάντηση #50 στις: 30 Ιούλιος 2011 15:19:31 »

pasako μου το βαν ηρθε επειδη μου ηρθαν 12 αναφορες για το συγκεκριμενο ατομο...... Rules Rules

ουτε 1 ουτε 2......12..............

οταν ειχες ανοιξει εσυ θεμα δεν θυμαμαι αν ημουν τοτε admin......επισης δεν ξερω αν εκανε καποιος αναφορα για καποιον.δεν το εκανα αντε επειδη μου ηρθε ετσι για να ξες πως γινετε κιολας........

swift hybrid powered by giannis_suzuki,theodoridis tuning,dance of horses and dynoexelixis
http://www.youtube.com/watch?v=8hTirkAU9Jw
golfakias1983
Authorized Member
Super_PiG
*

FV Golf Mk4 5V

« Απάντηση #51 στις: 30 Ιούλιος 2011 15:40:40 »

δηλαδη αν κανουμε 12 αναφορες σε σενα θα αυτοbanaριστεις?

pasas
Authorized Member
new_PiG
*

« Απάντηση #52 στις: 30 Ιούλιος 2011 18:08:39 »

δηλαδη αν κανουμε 12 αναφορες σε σενα θα αυτοbanaριστεις?
Happy Happy Happy Happy Happy BoingBounce BoingBounce BoingBounce BoingBounce BoingBounce BoingBounce Yeah! Yeah! Yeah! Yeah! Proskynw Proskynw Proskynw Proskynw bounce bounce bounce Metalo Metalo Metalo Metalo :fight001:golfakias ελιωσα χαχαχαχαχααχχααχχαχα
lotos
new_PiG

« Απάντηση #53 στις: 03 Αύγουστος 2011 07:04:07 »

dont worry εχει φυγει για banaki 10ημερο ...

μεγαλη μαγκια....  Proskynw Proskynw Proskynw

αναφερεις πιο πανω οτι ηρθανε αναφορες για το ατομο μου.... αναφορες για το ΤΙ;; επειδη εχω αποψη;;; ή επειδη ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι ειμαι εριστικος (καμια σχεση με πραγματικοτητα)

τοσα χρονια στα φορουμ εχουν μαθει ΟΛΟΙ να τους χαιδευουν τα αυτια και να λενε : μπραβο ρε μητσο για το αμαξι σου, μπραβο ρε τακη για τα λαστιχα, μπραβο ρε πετρο για την αναρτηση, μπραβο ρε θρασυβουλε για τα φρενα...

ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ : μ@λ@κ1α εχεις κανει, τοτε λεγεται ΑΥΤΟΜΑΤΑ εριστικος.....
IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
*

Όχημα: 2009 Peugeot 207 RC

207 RC

« Απάντηση #54 στις: 03 Αύγουστος 2011 15:50:01 »

Παιδες εγω την δεχομαι την αποψη του lotou, γιατι απο οσο φαινεται μιλαει καθαρα αντικειμενικα. Δηλαδη για το αμαξι, σαν αμαξι και οχι για τον Γιωργο προσωπικα.

Τωρα οσων αφορα τον Γιωργο, απο κοντα του εχω μιλησει και πιο χυμα.. ξερει και ο ιδιος ποσα του εχω συρει, αλλα του τα λεω φιλικα Yeah!
Ηδη Γιωργο οσα εχεις κανει στο αμαξι ειναι υπερ-αρκετα.. δε θα μιλησω για το αν αξιζουν η οχι, καθως για τον καθενα το καθε πραμα εχει διαφορετικες αξιες.

Μια αναρτησουλα φτηνη και καλη βαλε (οχι μουφα και να την χρυσοπληρωσεις, ουτε καμια πιστιαρικια) και ενα νορμαλ λαστιχακι και εισαι κομπλε. Την δουλεια σου θελεις να κανεις και οχι τιποτα παραπανω, αλλωστε το ειπες και ο ιδιος.

Απο λαστιχα τα toyo τα προτεινω, αλλα προσοχη απο που θα τα παρεις, γιατι εμαθες τι τραβηξα οταν χρειαστηκα αντικατασταση μεσω εγγυησης. Για αναρτηση παρε μερικες τιμες και δες τι σε συμφερει.. Yeah!

Chris_saxo vts
Moderator
Super_PiG
**

Saxo Vts Mk/1

« Απάντηση #55 στις: 03 Αύγουστος 2011 18:00:31 »

Ηλία εσύ τον Γιώργο τον ξέρεις κ προσωπικά, κ μένα θα μου φαινόταν κάπως αν μου τα έλεγε έτσι ο lotos!! Αυτά τα χρ1ματ@ είχε το παιδί κ αυτό πήρε!!Το θέμα λήγει εδώ!
Σελίδες: 1 2 3 [4]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: