voidjava
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: 03 Αύγουστος 2011 14:42:46 » |
|
Χαι ολ! Θέλω ένα αυτοκίνητο μικρό σε κυβικά για να μην καίει, με καλό σασί και αρκετά περιθώρια βελτίωσης για να το έχω για τις βόλτες μου κάθε μέρα, αλλά να πηγαίνω και Σέρρες πίστα μια στις τόσες. Έχω ένα Honda Jazz, το οποίο για καιρό το μπέρδευα με το Honda Fit, αλλά τελικά έμαθα πως μόνο ίδιο δεν είναι. Τα fit έχουν άλλο κινητήρα και όσα έβλεπα τόσο καιρό από την spoon, mugen, j's racing κτλ για προϊόντα βελτίωσης είναι για το fit το αμερικάνικο με τον 1.5 κινητήρα και όχι για τα ελληνικά με τον 1.3.. Είχα ενθουσιαστεί, γιατί πίστευα πως έχω το σκάφος και χρειαζόμουν μόνο την βελτίωση σε φρένα, αναρτήσεις και λίγα άλογα. Τώρα τι κάνω; Τι άλλο μπορώ να βρω με λίγα χρ1ματ@ μετ/μενο για να το πιάσω σιγά σιγά να το φέρω εκεί που θέλω; Είχα μια σκέψη για renault clio rs καινούριο ακόμη και για Honda S2000 μετ/χειρο, αλλά πόλλα τα λ3φτ@ και τα κυβικά. Πιο πολύ κοιτάω για 14αρι γιατί θα είναι και για κάθε μέρα. 
|
|
|
|
|
|
|
golfakias1983
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
FV Golf Mk4 5V
|
εσυ γιατι πηρες swift? 
|
|
|
|
giannis_suzuki
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Suzuki Swift
|
γιατι αυτο ηθελα τοτε........και το πηρα και καινουργιο.......  οταν το ειχα παρει γατακι golfakia ηταν απο τα λιγα που κυκλοφοραγαν τοτε.......
|
|
|
|
golfakias1983
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
FV Golf Mk4 5V
|
γιατι αυτο ηθελα τοτε........και το πηρα και καινουργιο.......  οταν το ειχα παρει γατακι golfakia ηταν απο τα λιγα που κυκλοφοραγαν τοτε....... γιατι δε πηρες ενα 106 καινουργιο , τοσο ειχε περιπου! 15.800 εβγαινε το Gti με δερματινα μεσα κομπλε!
|
|
|
|
dimitris89
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Πωλειται ραλλακι με αναρτηση καλη,.φρενα απο 206 διλιτρο,σκουπα προγραμμα εξατμιση ροικη και ανακατασκευη μοτερ-σαζμαν πριν 10000χιλιομετρα. 3χιλιαρικα. Δινεις αλλα 2χιλιαρικα και εχεις αμαξι που γυριζει στις Σερρες περιπου στο 1.34 και καταναλωση γυρω στα 7,5 λιτρα σε καθημερινη χρηση.
|
|
|
|
golfakias1983
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
FV Golf Mk4 5V
|
Πωλειται ραλλακι με αναρτηση καλη,.φρενα απο 206 διλιτρο,σκουπα προγραμμα εξατμιση ροικη και ανακατασκευη μοτερ-σαζμαν πριν 10000χιλιομετρα. 3χιλιαρικα. Δινεις αλλα 2χιλιαρικα και εχεις αμαξι που γυριζει στις Σερρες περιπου στο 1.34 και καταναλωση γυρω στα 7,5 λιτρα σε καθημερινη χρηση.
να και μια καλη προταση ! 
|
|
|
|
voidjava
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
αυτό στη φωτό πίσω σου jazz είναι. Το θυμάσαι καθόλου; πήγαινε καλά; ευχαριστώ για την πρόταση σου, αλλά πρώτα θα ψάξω για honda και αν δεν κάτσει θα πάω για ευρωπαϊκό.
|
|
|
|
|
dimitris89
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Ηταν jazz τελειως μαμα.90 αλογα.Γυρισε 1.51 καλυτερο γυρο.Το δικο μου με 75 αλογα και αρκετο στησιμο γυρισε 1.42. Δεν στο λεω επειδη εχω 106 απλα αν ψαχνεις κατι που να ειναι παιχνιδιαρικο-στριφτερο,οικονομικο κ πολυ φθηνα βελτιωσιμο μην κοιτας αλλου.Ανταλλακτικα με το κιλο κ απειρες επιλογες βελτιωσης αναλογα με τα γουστα σου.Τωρα αν σε ενδιαφερουν τα ταξιδια,η ησυχια,σε ενοχλουν τα τριξιματα κτλ απλα κοιτας αλλου.
|
|
|
|
Chris_saxo vts
Moderator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Saxo Vts Mk/1
|
Πάρε το jazz type-r!!  Κ γω για σαξοραλο λέω!! Με λίγα χρ1ματ@ γίνεται πολύ καλό!!
|
|
|
|
|
giannis_suzuki
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Suzuki Swift
|
γιατι δε πηρες ενα 106 καινουργιο , τοσο ειχε περιπου! 15.800 εβγαινε το Gti με δερματινα μεσα κομπλε!
γιατι βλαμενε εν ετη 2006 καινουργιο δεν υπηρχε......
|
|
|
|
Akina_Downhill
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
MX-5 mk1 η Rallye οπως ανεφεραν οι προλαλησαντες...
|
|
|
|
gorilas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
φακ τζαπαν
|
με μχ 5 θα παίξεις σε πολλά έργα
καμμιά μπάντα-πίστες,θα το γουστάρεις. ψηφίζω μχ 5,πρώτα απ όλα γιατί είναι γιαπωνέζικο
|
 όταν θα μεγαλώσεις,θα το κάνεις κι εσύ!!!!!
|
|
|
cyberguy
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
1.34 για να γυρισει ενα 106 θελει αρκετα χρ1ματ@ με 5000 ευρω δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις τετοιο χρονο (τα μονα που ξερω οτι γυρνανε τοσο χαμηλα ειναι του grt-sebian-yellowghost τα οποια κοστιζουν πολλα περισσοτερα) βεβαια με 5000ευρω θα γυρνας ανετα στο 1.36-7 και θα το χαιρεσε καθημερινα. επισης το mx5 πολυ καλη επιλογη και για πιστα αλλα και για δρομο, το αυτοκινητο εχει να δειξει παρα πολλα και εχουμε δει 1.600 να γυρνανε στο 36 στις σερρες
|
Ο Έξυπνος Παραδέχεται Ο Πονηρός Δικαιολογείτε Ο Ηλίθιος Επιμένει  Subaru...Friends Included
|
|
|
Xelwnas
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
ΕΓΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ
|
o πανος εχει δικιο ... τι 106 τρελος εισαι ?? ?? γαλικο ειναι αυτο δεν κανει δεν ειναι καλο ... ορμα για το μχ5 που ειναι ιαπονικο οποτε αυτοματος ειναι και καλητερο .....
|
|
|
|
|