MyCarClub
23 Μάιος 2012 02:28:15 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:

Αρχική Γκαραζ   Φόρουμ   Βοήθεια Gallery Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1] 2 3 ... 8   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: BMW 320 Or Peugeot 106 rallye για νεο οδηγο ετων 18???  (Αναγνώστηκε 3120 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ninja
baby_PiG
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Just Do It!!Duo PoweR!!

« στις: 26 Οκτώβριος 2008 16:42:24 »

Λοιπον μαγκες και μαγκισες του χρονου τον Σεπτεμβριο κλεινω τα 18 και οπως ολοι οι νεοι σκεφτομαι να παρω βουμ βουμ!!!Εσεις τι μου προτεινεται να παρω??BMW E30 ή Peugeot 106 rallye?
Αναφορά στον συντονιστή   Καταγράφηκε

Μπατσοι γουρουνια δολοφονοι,απ'ολους τους μπατσους μ'αρεσει ο Mahony Grin
atmospherix
Authorized Member
Super_PiG
*

Όχημα: 2003 Peugeot 106

« Απάντηση #1 στις: 26 Οκτώβριος 2008 18:55:15 »

Αν σου πω κανενα απο τα 2 θα ειμαι κακος...οποτε σου προτεινω για αρχη το 106 και μετα οταν πεις οτι το εχεις παρταλιασει και δε σου φτανει πια η μπροστοκινητη φυση του αυτοκινητου τοτε παρε και ενα Ε30 να παιζεις! Happy

Ι love Stoikos! Loove
Harry_BMW
Authorized Member
Super_PiG
*

Όχημα: 2008 BMW 1 Series

« Απάντηση #2 στις: 26 Οκτώβριος 2008 19:47:17 »

πανε παρε το 320 να βγαλεις τρελα γουστα.Για πρωτο αμαξι το rallye ισως ειναι αρκετα γρηγορο

BMW 1 Series  Proskynw Loove
octavia400
Moderator
Super_PiG
**

Όχημα: 2007 Skoda Octavia

Stage I ;-)

« Απάντηση #3 στις: 26 Οκτώβριος 2008 19:49:05 »

Κανενα απο τα 2.Αν βεβαια υπαρχουν μονο αυτες οι 2 λυσεις θα σου λεγα το 1ο.Επειδη ειχα τον κολλητο μου με rallye στα 18 θα σου λεγα να το προτημησεις καθως λογω της φυσεως του αυτοκινητου συγχωρει παρα πολλα λαθη.Για το BMW δεν θα λεγα το ιδιο.

-Tazmanian-
Authorized Member
Super_PiG
*

« Απάντηση #4 στις: 26 Οκτώβριος 2008 20:44:05 »

Κανενα απο τα 2.Αν βεβαια υπαρχουν μονο αυτες οι 2 λυσεις θα σου λεγα το 1ο.Επειδη ειχα τον κολλητο μου με rallye στα 18 θα σου λεγα να το προτημησεις καθως λογω της φυσεως του αυτοκινητου συγχωρει παρα πολλα λαθη.Για το BMW δεν θα λεγα το ιδιο.
Προσωπικα δεν θα το λεγα οτι το ραλλακι συγχωρει...Σε σχεση με τα  2 που ανεφερεις παντως κι εγω 106 θα λεγα, γιατι για να παρεις ΚΑΛΟ bmw πρεπει να δωσεις αρκετα λ3φτ@!
Κοσμα μη μιλησεις... Kakos

CANIBALS
Authorized Member
baby_PiG
*

Όχημα: 1992 Honda Civic

« Απάντηση #5 στις: 26 Οκτώβριος 2008 20:54:32 »

η υπογραφη σου λεει....
Ολοι λενε οτι η ζωη ειναι μια ΜΕΓΑΛΗ Π**ΤΑΝΑ!!Εγω διαφωνω!!Αν ομως την Γ***Μ*ΣΕΙΣ Τοτε θα γίνει Π**ΤΑΝΑ!!, να την απολαμβανεις,να την χαιρεσαι,να την Ζεις!!

και εγω σου λεω κανενα απο τα δυο .....
αλλα αν οπως λεει και ο octavia δεν εχεις αλλα περιθορια....
φυσικα το bwm....
το γιατι???
γιατι οπωσ λες και εσυ η ζωη ειναι ωραια...
μην την Γ***Μ*ΣΕΙΣ ....
γιατι τοτε θα γινει Π**ΤΑΝΑ.....
ελπιζω να καταλαβες τι θελω να σε πω....
Skyline_IS
Authorized Member
Super_PiG
*

Όχημα: 1985 Ford Sierra

Hell march

« Απάντηση #6 στις: 26 Οκτώβριος 2008 22:49:03 »

Λοιπον μαγκες και μαγκισες του χρονου τον Σεπτεμβριο κλεινω τα 18 και οπως ολοι οι νεοι σκεφτομαι να παρω βουμ βουμ!!!Εσεις τι μου προτεινεται να παρω??BMW E30 ή Peugeot 106 rallye?

Φιλε μεχρι του χρονου εχεις ακομα..
Φιλικα παντα!

///Motorsport
Ninja
baby_PiG
*

Just Do It!!Duo PoweR!!

« Απάντηση #7 στις: 26 Οκτώβριος 2008 23:32:39 »

Μαλιστα!!ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδες!!περιμενω κ αλλα Posts για να να ακουσω και αλλες γνωμες!!Φιλε Skyline IS ποτε μην λες οτι ειναι νωρις...μ ενδιαφερουν μονο τ συγκεγκριμενα αμαξια για την ωρα,αλλα ευχαριστω και εκτιμω την γνωμη Σου!! Happy

kizaf
Authorized Member
Super_PiG
*

///M

« Απάντηση #8 στις: 27 Οκτώβριος 2008 00:03:44 »

καταρχην,για πρωτο αμαξι,δε συνιστω κανενα απο τα 2 !!!

και θα σου πω γιατι.

ειναι γνωστο (ολοι μας το περασαμε) οτι στα 18 μας,μολις πηραμε το πρωτο μας αμαξι,το πρωτο πραγμα που καναμε ειναι να παταμε το γκαζι τερμα  Rules

και να μη θες να το κανεις,αμα σε ''τσιγκλισει'' κανενας σε κανα φαναρι η αν θες να εντυπωσιασεις καμια γκομενα,θα το πατησεις λιγο παραπανω,θες δε θες.

και αυτο ειναι ΚΑΝΟΝΑΣ!!!!   Rules  οσο προσεκτικος και ηρεμος οδηγος και να εισαι.

κακα τα ψεματα,το γκαζι ειναι γλυκο. Kakos

γι αυτο λοιπον,δε συνιστω κανενα απο τα 2 για τους εξης λογους.

@Peugeot 106 rallye

επικινδυνα νευρικο,ελαφρυ και γρηγορο.
με 2 λογια,''σκοτωστρα''!!!
δε το συνιστω για απειρο οδηγο,γιατι εχεις μεγαλες πιθανοτητες να καρφωθεις σε καμια κολωνα χωρις να καταλαβεις τι σε χτυπησε.

@BMW E30

πιστευεις ειλικρινα,οτι ενας απειρος οδηγος,θα μπορεσει να μαζεψει ενα τετοιο αμαξι?
αν σε μια αποτομη κινηση (που σαν νεος θα κανεις πολλες) σου πεταξει κωλο,τι πιθανοτητες εχεις να το μαζεψεις με ψυχραιμια και τι πιθανοτητες εχεις να φυγεις στα χωραφια?  Rules

επειδη εισαι νεος,οπως λες,προτεινω (για το καλο το δικο σου και των συνεπιβατων σου),να παρεις για πρωτο αμαξι καποιο φτηνο,μεταχειρισμενο,μικρο και ηρεμο αμαξι.
και οι λογοι ειναι πολλοι (χρονος προσαρμογης,μικρο κοστος επισκευης χτυπηματων,απαλη οδηγικη συμπεριφορα).
και μετα απο καποιο διαστημα,το πετας σε μια μαντρα και περνεις κατι καλυτερο!!! Grin

εγω προσωπικα,οταν πρωτοπηρα το διπλωμα,ο μπαμπας μου,μου πηρε ενα citroen LN.
700 κυβικα,40 αλογα και ημουν υπερευχαριστημενος!!!
και φιλους φορτωνα και γκομενες φορτωνα και εβγαζα και γουστα (παντα με ασφαλεια).

και το χτυπησα σε παρκαρισματα,πεζοδρομια,τοιχακια,γωνιες (νεος οδηγος βλεπεις),αλλα δε λυπηθηκα τις γρατζουνιες και τα βαθουλωματα.
βλεπεις,η τιμη αγορας ηταν 300 ευρω!!!   Proskynw

γαμωτο,συγκινηθηκα τωρα  Ouaaa

για να μη σε κουρασω με τη φλυαρια μου,εγω ετσι εμαθα να οδηγω και σου προτεινω ανεπιφυλακτα να κανεις το ιδιο.

οπως και να εχει ομως,η τελικη αποφαση ειναι δικια σου  Grin
sssnapsss
Authorized Member
PiG
*

Όχημα: 1998 Honda Civic

« Απάντηση #9 στις: 27 Οκτώβριος 2008 00:45:15 »

Ε ενταξει δεν πηραν ολοι προτο αμαξη στα 18 εγω εφτασα 24 και μαζευα ο ιδιος απο τα 14 λ3φτ@ για να παρω ΚΑΠΟΤΕ! PouNaKSerw Confused!!Τεσπα λοιπων φιλε μου κατι απλω πρεπει να σκεφτεις...ΟΛΟΙ εαν οχι ολοι το 98%Εχουν καπιο τρακαρισμα μικρο η μεγαλω στο ενεργιτικο τους απο τα ''εφηβικα'' οδιγηκα χρονια,και επειδη οσοι περνουν αμαξη στα 18 τους τυχαινει να ειναι και το τελος της πραγματικης εφηβειας λεω ΟΧΙ και στα 2.
Λοιπων οπος ειπα και πιω πανω οχι και στα 2 γιατη το καθενα εχει τη δικη του φιλωσοφια οδηγησεις και τα 2 ομος ακρα αντιθετα.
106 μπροστινωκινητο νευρικο(δεν θα το ελεγα ιδιετερα σκοτοστρα)απλα απο τη φυση του επειδη ειναι πολυ ελαφρη και νευρικω πρεπει να εχεις και τη συνεση να το οδηγησεις!
320 πισοκηντω οπου πρεπει να ξερεις πραγματικα να το οδηγεις καλα γιατη ειναι δυστροπο αμαξη τωρα δεν μας ειπες πιο 320?Ε30 36 46?QuestionΗ μηπως καινουργιο?
Λοιπων απο τα λιγα που ξερω 30αρι και 36αρι πρεπει να εχεις χερια να τα οδιγησεις ειδικα 2λιτρα και πανω!
Νερα χιωνια κτλ κτλ το αμαξη ειναι δυστρωπο!
Αυτα απο μενα....
Αποψη μου τη να παρεις για πρωτο¨
1. Ηonda civic 14αρη(εχει νευρο ειναι προβλεψιμω δεν σπαει δεν χαλαει  Kakos¨)
2. φιεστα 14ρη η 16αρη Νεανικω ομορφο αξιωπιστο!
3.vw polo1.4αρη 100 αλογα  επισης κομσο αξιωπιστο !

ΑΥΤΑ απο μενα !

Honda sssnapsss [/URL
Danny
Επισκέπτης
« Απάντηση #10 στις: 27 Οκτώβριος 2008 01:24:48 »

Βλέπω μιαν προκατάληψη για ραλλύε στα 18...Κι εμένα πρώτο αμάξι ο ράλλος ήταν και έιναι και ποτέ δεν έπαθα τίποτα και ούτε κόντεψε να μου φύγει μέχρι στιγμής γιατί ξέρω πού και πότε να τρέξω... Χαλαρώστε με την σκοτώστρα! Για μένα το πάν είναι η πληροφόρηση πρίν βγείς παγανιά, να ξές πως θα συμπεριφερθεί σε διάφορες στιγμές και να ξές που σε παίρνει και που όχι... Και φυσικά ,αυτό που ακούω 13 φορές τη μέρα, να έχεις το μυαλό στο κεφάλι. Για μένα το μόνο μείον του 106 είναι ότι θέλει αρκετά χρ1ματ@ η συντήρηση του ώστε να γίνει σωστό αυτοκίνητο και γι αυτό δεν το προτείνω ,αφού εμένα με έχει ξεπαραδιάσει... Ouaaa Και δυστηχώς είναι μπροστοκίνητο...  BangHead s1 s4
Ninja
baby_PiG
*

Just Do It!!Duo PoweR!!

« Απάντηση #11 στις: 27 Οκτώβριος 2008 01:32:22 »

Φιλε μου sssnapsss ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου και εκτιμω πολυ τον κοπο σου!!η BMW π λεω ειναι το παλιο μοντελο γιατι 1ον δεν παιζει φραγκο για το new και 2ον θα πονουσα αν τ τρακαρα ενω τ παλιο οχι τοσο!!Οσο για τα λ3φτ@ ειναι λιγο απιστευτο αλλα μαζευα απο τα 15 μου για αυτοκινητο Tongue και τα εβαζε η μανα μου στην τραπεζα και + οτι δουλευω εδω και 1 χρονο σαν σερβιτοραντζα σε 2 δουλειες ( και μ δινουν σε καθε γιορτη μου και γενικα γιορτες το σοι μ φραγκα και δεν τα ξοδευω ολα) εχω 4 χιλιαρικακια και μεχρι του χρονου αλλο ενα πες παω 5 και κανα χιλιαρικο ν μ δωσει η μανα μ 6 χιλιαρικακια πες βαρια βαρια!!!οσο για τ αμαξια που μ προτινες θα προτιμουσα το Golf αλλα επειδη εχω κολημα με το ραλακι δεν θα τα πολυπροτιμουσα αν και ειναι αξιοπιστα αμαξια!!αυτα απο μενα!!περιμενω αν μου πεις και εσυ αν συμφωνεις Happy!!ευχαριστω και παλι Happy

Ninja
baby_PiG
*

Just Do It!!Duo PoweR!!

« Απάντηση #12 στις: 27 Οκτώβριος 2008 01:35:07 »

Danny αυτο για την συντηρηση μ απασχολει και εμενα!!!οσο για το μυαλο δεν ειμαι ατομο που θα κανει μ@λ@κ1ες εκει που δεν σηκωνει...εκει που πρεπει θα τις κανω αλλα παλι θα προσεχω αυτο που θα κανω!!ευχαριστω πολυ για τα Posts Happy

sssnapsss
Authorized Member
PiG
*

Όχημα: 1998 Honda Civic

« Απάντηση #13 στις: 27 Οκτώβριος 2008 01:58:44 »

@danny Δεν ειπα οτι ειναι σκοτοστρα το ραλη μαλιστα το εγραψα κιολας,απλα εξηγισα οτι θελη μιαλο λωγο της φυσης του!
@Νιντζα βασικα δεν ειπα golf αλλα polo λογο του οτι το 14αρη δεν ειναι χρεπη οπως ειναι το γκολφ και μιλω συγκεκριμενα για την εκδψση με τα 100 αλογα!
Μπραβω σου που μαζευης λ3φτ@ για το τουτου σου....
Βασικα δεν μου εξηγησες πιω bmw 320 θες?
Και κατι αλλω...Αφου λες οτι δεν εισαι ωνασης και οτι κανεις 2 δουλειες εισαι συγουρος οτι μπωρεις να παρεις αμαξη 2λιτρο?Ξερεις επανερχωνται τα τεκμιρια και τα πραγματα ακουγωνται δυσιωνα!
+Της βενζινες και το κοστος συντιρησεις ειναι μεγαλυτερω!!!!
Λοιπων εχεις εναν ολοκλιρω χρωνο μπροστα σου σκεψου τω καλα!!!

Honda sssnapsss [/URL
Ninja
baby_PiG
*

Just Do It!!Duo PoweR!!

« Απάντηση #14 στις: 27 Οκτώβριος 2008 02:05:35 »

φίλε sssnapsss χιλια συγνωμη ηθελα να πω BMW E30 αλλα συζυτουσα κατι με τα παιδια για το 320 και μπερδευτικα...anyway το E30 ηθελα να πω...οσο για τα εξοδα τα εχω σκεφτει και αφου ειπα οτι θα παρω τουτου πρεπει να το συντυρω κιολας ετσι?αρα θα το κανω...το polo δεν με τραβαει τοσο πολυ αν και δεν ξερω το γιατι!!!

Σελίδες: [1] 2 3 ... 8   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: