Ninja
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Just Do It!!Duo PoweR!!
|
|

|
|
|
IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2009 Peugeot 207 RC
207 RC
|
Το smartακι για πλακα το ειπα, αλλα δεν ειναι και ασχημη λυση παντως... βολικοτατο ειδικα εντος πολεως. (Μπορεις να ρωτησεις τον Παρη, ειναι ειδικος στα smart!) Δηλαδη εσυ κλεινεις προς το ραλλακι?
|
|
|
|
Ninja
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Just Do It!!Duo PoweR!!
|
ετσι το κοβω φιλος...γιατι για BMW ειναι ακομα νωρις..συζυτησα και με τον xelwna γ αυτο το θεμα και μ ειπε μερικα πραγματακια...BTW εχεις ενα PM απο μενα τσεκαρε το μια και απαντα μου!!!! 
|
Μπατσοι γουρουνια δολοφονοι,απ'ολους τους μπατσους μ'αρεσει ο Mahony 
|
|
|
kagkouroBMWs
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
BMW Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ(for me)
|
φιλε μου οδηγαω αυτοκηνιτο απο τα 14 (φυσικα οχι μεσα στη κινηση και στη πολη)! ο φαδερ μου με εβαζε για να μαθω απο νωρις τι εστι ροδα και στρογγυλο τιμονι(δηλ ημουν κολλημενος με τα μηχανακια)! σαν πρωτο αμαξι ειχα bmw 18αρι (το οποιο το εχω ακομα) εμαθα με πισωκουνα οποτε δεν ειχα προβλημα ποτε! παρολα αυτα πολλες φορες μαζεβα κωλους απο δω και απο κει ητε γιατι ηθελα να κανω εφετζιλικια σε γκομενες ητε σε φιλους ητε σε διαφορους αλλους καυλομενους σα και εμενα στο δρομο! εγω σου προτεινω να παρεις κανενα παρταλακι (πχ κανα 1000ρακι) για αρχη για να μαθεις και μετα χτυπα ενα bmwδακι να γουσταρεις!
|
|
|
|
Ninja
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Just Do It!!Duo PoweR!!
|
αχα!!Καλη η προταση σου φιλε,θα την σκεφτω!!Παντως δεν θα με χαλουσε ενα 18αρι σαν το δικο σου τουτου hehe  !!!Ευχαριστω φιλος!!
|
|
|
|
IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
207 RC
|
εγω σου προτεινω να παρεις κανενα παρταλακι (πχ κανα 1000ρακι) για αρχη για να μαθεις και μετα χτυπα ενα bmwδακι να γουσταρεις!
Αυτο ειναι το καλυτερο... αλλα αμα προκειται να διαλεξεις αναμεσα στα 2, συμφωνω με τον φιλο απο πανω! 
|
|
|
|
Ninja
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Just Do It!!Duo PoweR!!
|
Ναι ρε φιλε!!ενα Ε30 και τι αλλο στον κοσμο  :D:D!!!!Αν μπορεσω και βρω ενα καλο (επειδη θα παω με χελωνα) θα το τσιμπισω!! 
|
|
|
|
IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
207 RC
|
Ναι ρε φιλε!!ενα Ε30 και τι αλλο στον κοσμο  :D:D!!!!Αν μπορεσω και βρω ενα καλο (επειδη θα παω με χελωνα) θα το τσιμπισω!!  Το ξερα οτι θα διαλεξεις το σωστο  Αντε με το καλο! 
|
|
|
|
Ninja
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Just Do It!!Duo PoweR!!
|
Hehe Αν έχεις τον χελωνα και σε κανει και βολτες μεχρι να ξερασεις ετσι ειναι!!μπαινεις και εσυ στο κλιμα  :D!!
|
|
|
|
|
|
Ninja
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Just Do It!!Duo PoweR!!
|
Ε μα ετσι ειναι  :D!!ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ!!!:D:D
|
|
|
|
kizaf
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
///M
|
Ε μα ετσι ειναι  :D!!ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ!!!:D:D κατά 99% στο χαντάκι 
|
|
|
|
|
IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
207 RC
|
Ε μα ετσι ειναι  :D!!ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ!!!:D:D κατά 99% στο χαντάκι   Καλυτερα να λες "ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ"...
|
|
|
|
Ninja
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Just Do It!!Duo PoweR!!
|
Ε μα ετσι ειναι  :D!!ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ!!!:D:D κατά 99% στο χαντάκι   Καλυτερα να λες "ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ"... hehe Δικο μου λαθος boss  :D!!!!
|
|
|
|
|
|
|