King
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: 30 Οκτώβριος 2008 06:26:26 » |
|
|
|
|
|
|
|
mprizolakis
Administrator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
No guts...No glory... No pain...No gain..
|
φοβαμαι οτι θα σας στεναχωρεσω... καθοτι τα πρωτεια σε τετοια δουλεια...τα εχουμε ΕΜΕΙΣ...ναι ναι καλα διαβασατε... Στην Ελλαδα εμφανιστικε το πρωτο yugograle προ 5ετιας... αν ψαξετε περιοδικα εκεινης της εποχης θα το βρειτε καθοτι ειχε παρει μερος και σε αγωνες dragster....με ακρως ενδιαφερων επιδοσεις... ψαχτητε.....  το αμαξι εξακολουθει και υπαρχει και απο οσο γνωριζω αυτη την στιγμη πωλειται... 
|
|
|
|
ax_gti_vts
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1992 Citroen AX
ναι ψεκαζω........
|
φοβαμαι οτι θα σας στεναχωρεσω... καθοτι τα πρωτεια σε τετοια δουλεια...τα εχουμε ΕΜΕΙΣ...ναι ναι καλα διαβασατε... Στην Ελλαδα εμφανιστικε το πρωτο yugograle προ 5ετιας... αν ψαξετε περιοδικα εκεινης της εποχης θα το βρειτε καθοτι ειχε παρει μερος και σε αγωνες dragster....με ακρως ενδιαφερων επιδοσεις... ψαχτητε.....  το αμαξι εξακολουθει και υπαρχει και απο οσο γνωριζω αυτη την στιγμη πωλειται...  +1000 ενα κακκινο ηταν και ετρεχε με το team του β16α
|
|
|
|
|
passat turbo
Επισκέπτης
|
ετρεξε στα dragster καποια στιγμη ενα yugo 2000 turbo μαλλον αυτο ειναι!
|
|
|
|
|
Uno_Power
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Απ οτι θυμαμαι αυτο που υπηρχε...φορουσε μοτερ delta hf turbo 8v 2000cc Δεν ηταν 16v integrale... και ενα unograle 4Χ4...
|
|
|
|
|
|
|
alzakar
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1994 Nissan 200sx S13
|
Ειχαμε ενα yugo αλλα το πουλησαμε οταν ημουνα μικρος! Ετσι θα το ειχα κανει τωρα 
|
 Fall in <3 with 200sx  Car Racing Team - Golf mkV GT TSI 1.4 2??ps
|
|
|
dimitrakis
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
veloce spider.....
|
το Yugo που ποσταρες γιαννη εχει πολυ λιγοτερη δουλεια απο αποψη φανοποιειας...το ελληνικο ειχε παρουσιαστει στο χλ πριν 2 χρονια και ηταν πραγματικο κοσμημα!
|
πρεπει να γινω και γω καποτε γρηγορος.
|
|
|
King
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
to videkai του ΧL ειναι δικο μου! δλδ εγω το ανεβασα! κ το Ξερω καλα το παλικαρι!!!
αλα καμια σχεσει ι μουφα η GR με αυτο απο το Φορουμ!@
|
|
|
|
|
|
mprizolakis
Administrator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
|
οπως επισης καμια σχεση αυτο που λεω εγω με αυτο που παρουσιασε το XL απο τα λιγα που θυμαμαι και που εψαξα.. το αμαξι που λεω εγω ειναι intergrale σιγουρα 100% ειχα δει το μοτερ του απο αποσταση μολις 50 εκ. τετρακινηση οχι δεν φορουσε...σασμαν δεν θυμαμαι απο τι...καμια σχεση με αυτο του XL. και επαναλαμβανω..μιλαω για 2003-2004 βαρια...για να μη πω ποιο παλια.. δεν ηταν απο Αθηνα αλλα καπου απο Πελλοπονησο. αν θελετε μαθαινω.. king γιατι τετοιο σνομπαρισμα στην Ελληνικη προσπαθεια? εχεις προσπαθησει να κανεις κατι παρομοιο? εχεις δωσει μηπως χρ1ματ@ σε καποιον για να κανει κατι παρομοιο? μηπως το θεωρεις και αυτο καγκουρια?
|
|
|
|
King
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
οχι καμια σχεσει με, παρεξιγισες! απλα επιδει ξερω το κοκκινο απο το ΧL! κ τι δουλεια εγινε!!
απλα ενθουσιαστικα για τι δουλια του παιδιου!
και ΝΑΙ, εχω κανει κατι παρομοιο!
|
|
|
|
mprizolakis
Administrator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
|
................. και ΝΑΙ, εχω κανει κατι παρομοιο! ...........
το οποιο ειναι? δουλευει ακομα?
|
|
|
|
Sockas-AMG
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
αμα εχεις λ3φτ@ για πεταμα keep walking!! 
|
 C63 AMG: 6208cc V8 engine_457hp at 6800rpm_600Nm at 5000rpm_4,5sec 0-100klm/h_Max Speed:280km/h*
|
|
|
|