MyCarClub
23 Μάιος 2012 02:38:49 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:

Αρχική Γκαραζ   Φόρουμ   Βοήθεια Gallery Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: akyro to mito;;....mporei na pame gia alla telika...  (Αναγνώστηκε 474 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
dimitrakis
Authorized Member
Super_PiG
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

veloce spider.....

« στις: 30 Οκτώβριος 2008 20:30:14 »

παιδια μετα απο μια συζητηση που ειχα χθες με εναν γνωστο μου...μπηκα σε ενα πολυ μεγαλο και αμαρτωλο πειρασμο...και δεν ειναι αλλος με εναν θρυλο που καθεται παροπλισμενος εδω και ενα χρονο...ΜΙΑ LANCIA DELTA HF INTEGRALLE....χρωματος κοκκινου με τις μαυρες ζαντες που εβγαινε και ειναι φουσκωμενη....(το καπω ομως δεν ειναι) εδω ομως αρχιζουν τα περιεργα...αν τελικα παρω το αυτοκινητο 8α αλλαχτει το σαλωνι του (ειναι φαγωμενο) και 8α γινει καινουργιο απο φανοποιεια.το μοτερ το μονο που θελει ειναι ειναι πολλαπλη (ραγισμενη) και μια τουρμπινα (γιατι ειναι σπασμενη) αλλα ηταν ο λογος που ο ιδιοκτητης του το παρατησε εκει.συνολικα ετσι οπως το υπολογισα για μηχανικα και μοτερικα πλησιαζουμε τα 4000ε...αλλα δεν ειναι αυτα το θεμα μπορουν να βρεθουν.
το θεμα μας ειναι οτι το αυτοκινητο δεν εχει πινακιδες.και δεν ξερω τι παιζει με αυτο.αν γινεται να τις παρουμε πισω και σε αυτην την περιπτωση τι παιζει.γιατι αν δεν γινεται πολυ απλα το ξεχναω αυτο που εχω στο μυαλλο μου.αλλα εδω και 2 μερες εχω χασει τον υπνο μου.ας πει κανεις τι μπορει να γινει με τις πινακιδες....αν γνωριζει...
εννοειται οτι αμα γινει η αγορα και η πληρης ανακατασκευη του αυτοκινητου ΔΕΝ θα το εχω για κανονικο αλλα για τις βολτες μου.(δεν πουλαμε το αστρα).το θετικο ειναι οτι το παιδι που το εχει και τον ξερω δεν εχει σκεφτει ακομα να το πουλησει...οποτε σε 9 μηνες παλι εκει θα ειναι και κουκουλομενο.αυριο-μεθαυριο θα παμε με κινκγ να το δουμε και να το βγαλουμε καμια φοτο για να δω τι παιζει με αυτο το αμαξι που πραγματικα μου εχει παρει τα μυαλλα...
Αναφορά στον συντονιστή   Καταγράφηκε

πρεπει να γινω και γω καποτε γρηγορος.
mprizolakis
Administrator
Super_PiG

No guts...No glory... No pain...No gain..

« Απάντηση #1 στις: 30 Οκτώβριος 2008 20:33:32 »

προσωρινη παραδοση η οριστικη παραδοση πινακιδων εχει γινει?

EvilOne
GTi
Authorized Member
baby_PiG
*

« Απάντηση #2 στις: 30 Οκτώβριος 2008 20:49:50 »

μπραβο αγορι μου σε σωστο δρομο.......
dimitrakis
Authorized Member
Super_PiG
*

veloce spider.....

« Απάντηση #3 στις: 30 Οκτώβριος 2008 20:54:35 »

ελπιζω προσορινη γιατι ειχε σκοπο να το φτιαξει το αμαξι παλι...αλλα τελικα δεν...(πηρε γιαπονεζικο)....αν δεν ειναι προσορινη δεν μπορω να κανω τπτ ετσι;;

mprizolakis
Administrator
Super_PiG

No guts...No glory... No pain...No gain..

« Απάντηση #4 στις: 30 Οκτώβριος 2008 21:30:59 »

δεν ειναι οτι δεν γινεται κατι αν ειναι οριστικη...
αλλα θα πρεπει να δωσεις μια μικρη περιουσια...ξανα ολα απο την αρχη σαν νεο αυτοκινητο
αν ειναι προσωρινη μπορεις ανα πασα ωρα και στιγμη να τις ανακαλεσεις με κοστος περιπου 70-100 ευρω...

EvilOne
GTi
Authorized Member
baby_PiG
*

« Απάντηση #5 στις: 30 Οκτώβριος 2008 21:44:20 »

αν δεν ειναι προσωρινη μητσο παρε μια carrera καλυτερα........ PouNaKSerw PouNaKSerw PouNaKSerw
Harry_BMW
Authorized Member
Super_PiG
*

Όχημα: 2008 BMW 1 Series

« Απάντηση #6 στις: 30 Οκτώβριος 2008 22:38:23 »

Ρε Δημητρη του χρονου δεν ελεγες οτι θα το παρεις?Αν αλλαξε κατι και το παιρνεις τωρα οκ αλλα αν ειναι για του χρονου λιγο νωρις δεν ειναι να το σκεφτεσαι?

BMW 1 Series  Proskynw Loove
dimitrakis
Authorized Member
Super_PiG
*

veloce spider.....

« Απάντηση #7 στις: 30 Οκτώβριος 2008 23:42:37 »

χαρη το σκφτομαι γιατι αυτο το αυτοκινητο το εχω καψουρα απο μικρος.μεχρι στιγμης δεν με επαιρνε να μιλαω και να κανω ΕΓΩ τις επιλογες γιατι πληρωνε ο πατερας μου.απο του χρονου κομμενα αυτα.απο την στιγμη που εγω και μονο εγω δινω τα λ3φτ@ που δουλευω μπορω να παρω οτι γουσταρω.οποτε πουν δεν πουν οτιδηποτε θα τους γραψω κανονικοτατα (χωρια του αμα το παρω και το κανω οπως θελω βλεπω τον πατερα μου να με παρακαλαει για να το παιρνει γιατι το εχει και αυτος καψουρα).απο την αλλη οσες φορες και να εψαχνα ποτε δεν βρηκα εστω και ενα...και τωρα παιζει να μου κατσει απο το πουθενα και με πολυ λιγα χρ1ματ@ ενα παιδικο ονειρο!!το μελλον θα διξει (και το αν εχουν κατατεθει οριστικα οι πινακιδες) το τι θα κανω.

Harry_BMW
Authorized Member
Super_PiG
*

Όχημα: 2008 BMW 1 Series

« Απάντηση #8 στις: 31 Οκτώβριος 2008 01:05:27 »

με το χερι στην καρδια πανε παρε το ΜΙΤΟ.Πολυ ομορφο,φρεσκο οχημα και θα γινει πολυ της μοδας αν σε ενδιαφερει και αυτο.Οτι και να λεμε ειναι ενα ολοκαινουργιο αμαξι και ειναι και πανεμορφο (ειδικα σε σχεση με το 149)

BMW 1 Series  Proskynw Loove
GTi
Authorized Member
baby_PiG
*

« Απάντηση #9 στις: 31 Οκτώβριος 2008 02:45:41 »

ορθολογικη απαντηση εδωσε ο Χαρης......σωστος φιλε!!!
alzakar
Super_PiG

Όχημα: 1994 Nissan 200sx S13

« Απάντηση #10 στις: 31 Οκτώβριος 2008 10:31:14 »

...αλλα τελικα δεν...(πηρε γιαπονεζικο)....

Να τος ο σωστος ο ανθρωπος παρατησε το τερας και πηρε Ιαπωνα Grin Grin
Περα απο την πλακα αμα το παρεις το αμαξι και το φτιαξεις καποια στιγμη θελω βολτα Grin Grin Grin

Fall in <3 with 200sx Happy
Car Racing Team - Golf mkV GT TSI 1.4 2??ps
NoRWaY
Authorized Member
PiG
*

Όχημα: 2004 Alfa-Romeo 147

« Απάντηση #11 στις: 31 Οκτώβριος 2008 10:51:46 »

Η εμπειρία μου λέει ότι  εάν έχει γίνει προσωρινή παράδοση πινακίδων τότε πληρώνεις τα σήματα για όσα χρόνια καθόταν το θηρίο και πληρώνεις και κάτι ψηλά για τη χαρτούρα νομίζω κάτω από 200€. Εάν έχει γίνει οριστική σημαίνει ότι κάποιος έχει δηλώσει ότι το αυτοκίνητο έχει καταστραφεί και δεν υπάρχει πουθενά άρα χωρίς το λεγόμενο μέσον και την περιουσία δύσκολα τα πράγματα.... Αλλά γιατί να σε χαλάμε το όνειρο εμείς; Δεν πετάγεσαι στην πιο κοντινή Σχολή Οδηγών που τα ξέρουν απ’ έξω και ανακατωτά.... και μην ακούς κανέναν μας.... Σου εύχομαι να πραγματοποιήσεις το όνειρο γιατί μου άρεζε και εμένα αυτό το αμάξι...

Το παρελθόν.................. ............................. ............................ .............. ..............Το Παρόν και Το μέλλον.....
Sockas-AMG
Authorized Member
Super_PiG
*

« Απάντηση #12 στις: 31 Οκτώβριος 2008 12:08:02 »

με το χερι στην καρδια πανε παρε το ΜΙΤΟ.Πολυ ομορφο,φρεσκο οχημα και θα γινει πολυ της μοδας αν σε ενδιαφερει και αυτο.Οτι και να λεμε ειναι ενα ολοκαινουργιο αμαξι και ειναι και πανεμορφο (ειδικα σε σχεση με το 149)
πολυ σωστος ο Χαρης! Cool

C63 AMG: 6208cc V8 engine_457hp at 6800rpm_600Nm at 5000rpm_4,5sec 0-100klm/h_Max Speed:280km/h*
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: