|
|
GTi
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
το s2000 ειναι πολυ μπροστα....και οδηγικα και σχεδιαστικα!!!
|
|
|
|
|
|
|
Harry_BMW
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2008 BMW 1 Series
|
Oύτε μένα με νοιάζουν οι τίτλοι -ρε στα αθλητικά στο βρόντο τα λέω  -. Δν υπάρχει manu βλέπει τα @@ μας κυριολεκτικά.Τέλος οφ τοπικ  Από αυτό το χάλι 370ζ είναι αρκετά πιο ωραία. Eπίσης όμορφο+γερμανικό δν παίζει κ πολύ. Τουλάχιστον σε κάποια τζαπαν βλέπεις όντως τη σχεδιαστική κουλτούρα του ιάπωνα κ τις φανερές προσπάθειες να προχωρήσουν μπροστά. Σε αντίθεση με τους γερμανούς που κατατάσονται στην πιο βαρετή σχεδιαστική σχολή. αυτο πες το στο τελος της χρονια γατακι.Φαε 3 στο θεατρο των ονειρων και παλι αλλα φωναζε πως εισαι μεγαλυτερη ομαδα στην αγγλια για ενα παραπανω πρωταθλημα.Στο συγχρονο ποδοσφαιρο δεν εχεις κερδισει τπτ στην Αγγλια.Τερμα το off topic,μαλωνουμε μετα στο αντιστοιχο τοπικ Αλμπερτο απ οσα εγραψες μονο το 350Ζ το θεωρω πιο ομορφο.Για μενα Japan και ομορφο = 350Z S2000,typeR προηγουμενο μοντελο,ολα τα ΜΧ5,rx8,rx7evo 8,9 και το subaru του cyberguy. Aπλα η γνωμη μου και γενικα η γνωμη των περισσοτερων που κανω παρεα ετσι,μην παρεξηγηθουμε.
|
|
|
|
Andreas_lfc
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Oldies but goodies
|
Ξερουμε εσενα σ'αρεσουν μονο κατι Lancia του 50 σαπιες εκδοση Deltagralle quatroporte forte de la outse alla piasta που οδηγουσε ο Sen lafiori del marko delaportas  Αμάξια δλδ που έχουν περάσει στην ιστορία με καινοτομίες που έδωσαν στο γρήγορο κ ενδιαφέρον οδηγικά αμάξι σου τη σημερινή του μορφή  Που σάρωσαν σε αγώνες κ έγραψαν ρεκόρ,πέρασαν την αγωνιστική γνώση κ αίγλη στο δρόμο.Αν δείς πόσο πουλιώνται τα σαπάκια θα βάλεις τα κλάματα.Τα αντίστοιχα τζαπαν είναι disappear. Καμιά συλλεκτική κλωστή από τογιοτα μπορεί να έχει μεγαλύτερη αξία από τα αυτοκινητά της  Γιατί αν περίμενες απο τους καζαμπούμπου να κάνουν κάτι της προκοπής ακόμα με τα τρακαλέκια θα ήμασταν  Ρε πάρτε το χαμπάρι όλοι οι άλλοι εκτός από Ιταλία (κ λιγότερο) Γαλλία (οκ υπάρχουν κ εξαιρέσεις από Γερμανία κ Ιαπωνία) είναι αόρατοι 
|
 _παοκ σε γ@m@ω παοκ εισαι ενας 3 στο 17 δεν εφαγε κανενας_ 
|
|
|
Harry_BMW
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
πειθομαι ευκολα εγω..Μια κουβεντα αρκει τι σβηνετε τα ποστ ρε edit blexo: να δουμε πόσο θα συνεχίσεται το spam 
|
|
|
|
Montoya
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Ξερουμε εσενα σ'αρεσουν μονο κατι Lancia του 50 σαπιες εκδοση Deltagralle quatroporte forte de la outse alla piasta που οδηγουσε ο Sen lafiori del marko delaportas  Θα έπρεπε να ζητήσω μήπως συγγνώμη που θεωρώ ως Μέκκα της σχεδίασης την Ιταλία και σαν Ιερουσαλήμ την Αγγλία;;  Αν είχα τόσο άθλιο γούστο όσο εσύ θα παραδεχόμουν ότι η σχεδίαση του αυτοκινήτου αποτελεί μία μικρή παρανυχίδα της όλης συσκευασίας και θα επικεντρωνόμουν σε καθαρά τεχνικά ζητήματα.  Αλλά όχι και να παραδεχτώ χωρίς όνειδος ότι είμαι υπόδουλος στην αρτηριοσκλήρωση και την έλλειψη ιδεών και φαντασίας της Ιαπωνικής σχεδίασης(πράγμα που παραδέχονται και οι ίδιοι οι Ιάπωνες).  Ούτε και να θεωρώ όμορφα αυτοκίνητα που δεν θα έπρεπε να κυκλοφορούν πουθενά αλλού εκτός των γκέτο των Πορτορικανών του Miami: Ευτυχώς μπήκαν και στο κατάλληλο topic.. 
|
|
|
|
Harry_BMW
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
sorry αλλα συμφωνω 110% με τον Βαγγελη.Τα Japan καυχιουνται (μεχρι ποτε αραγε και για ποιο λογο πλεον..) για τα αξιοπιστα μοτερ,για εμφανιση οσο υποκειμενικο και να ειναι το θεμα απλα ειναι λαμαρινες.Δεν το λεω για ολα αλλα για την συγκλονιστικη πλειοψηφια τους.Το 370Ζ κατα τη γνωμη μου ειναι ενα αποδεκτο αμαξι και σαν ολα τα χαμηλα 2θεσια coupe/cabrio ειναι εντυπωσιακο.Πχ αν θελετε να μιλησετε για ασχημια γιαπωνεζικων κοιταξτε το νεο colt
|
|
|
|
Sockas-AMG
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
προεδρε πολυ ωραιο τοπικ... αρχικα για το 6 δεν ξερω το προηγουμενο μοντελο μου αρεσε παρα πολυ ηταν καθαρα ενα νεο σχημα αλλα το καινουριο ειναι σχεδον ιδιο με το Lexus IS250 και με ψιλοξενερωνει!! http://www.planetlexus.com/lexus-is250-is350/lexus-is250-is350-front.jpgτωρα το S2000 τι να λεμε...το απολυτο αυτοκινητο για εναν αντρα αλλα παλιωσε και αυτο!δεν πιστευω να βγει αξιος αντικαταστατης. 
|
 C63 AMG: 6208cc V8 engine_457hp at 6800rpm_600Nm at 5000rpm_4,5sec 0-100klm/h_Max Speed:280km/h*
|
|
|
Harry_BMW
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Πολυ ωραιο το τοπικ προεδρε,χρειαζοταν..Εμενα το Mazda 6 μου αρεσει πολυ και το θεωρω πολυ ομορφο.Βεβαια αν ημουν σε ηλικια που εψαχνα για τετοιου ειδους αμαξι θα κοιτουσα προς germany γιατι σαν sedan δεν εχει το κυρος μιας mercedes,bmw,audi..Ειναι ομως αρκετα φθηνοτερο και θα παει καλα σε πωλησεις.
|
|
|
|
Andreas_lfc
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Oldies but goodies
|
Kύρος = ευφημισμος της Μούρης . Κ οκ λέμε ας πούμε η Nissan,datsun αγροτικά κ η mazda το ίδιο.Μια εταιρεία που κατασκευάζει "επαγγελματικά" της αφαιρούμε το δικαίωμα του κύρους.Είναι κ αυτός ένας λόγος (έτσι κ αλλιώς οι Ιάπωνες δ στοχεύουν στη premium κατηγορία αλλά είναι massive οπότε αφαιρούν εξ'ορισμού τη μούρη-κύρος- ) Με αυτό το σκεπτικό γιατί να έχει κ η Μερκ η οποία παράγει επαγγελματικά ? Δν λέω πως δν έχει μούρη (κύρος) η Μερκ αλλά είναι μια απορία μου Περιμένω τις απόψεις σας  Τέλος σας sedan αλλά segment E (μεγαλύτερο) προτιμώ τη Lancia Thesis,Bmw 5.Berline με φοβερή κ επιβλητική σχεδίαση.
|
 _παοκ σε γ@m@ω παοκ εισαι ενας 3 στο 17 δεν εφαγε κανενας_ 
|
|
|
Harry_BMW
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Kύρος = ευφημισμος της Μούρης . Κ οκ λέμε ας πούμε η Nissan,datsun αγροτικά κ η mazda το ίδιο.Μια εταιρεία που κατασκευάζει "επαγγελματικά" της αφαιρούμε το δικαίωμα του κύρους.Είναι κ αυτός ένας λόγος (έτσι κ αλλιώς οι Ιάπωνες δ στοχεύουν στη premium κατηγορία αλλά είναι massive οπότε αφαιρούν εξ'ορισμού τη μούρη-κύρος- ) Με αυτό το σκεπτικό γιατί να έχει κ η Μερκ η οποία παράγει επαγγελματικά ? Δν λέω πως δν έχει μούρη (κύρος) η Μερκ αλλά είναι μια απορία μου Περιμένω τις απόψεις σας  Τέλος σας sedan αλλά segment E (μεγαλύτερο) προτιμώ τη Lancia Thesis,Bmw 5.Berline με φοβερή κ επιβλητική σχεδίαση. η μερσεντες αν και ταξι,λεοφωρειο κτλ διατηρει το κυρος της.Αντρεα το ξερεις οτι ειμαι bmw βαμμενος οποτε για τα μερκ στον σοκα πεστα  Ελεος ρε,τι σου αρεσει στην thesis?Τελειως αδιαφορο θα το χαρακτηριζα.Μετα λες πως δεν εισαι προκατειλημενος με τα ιταλικα.. 
|
|
|
|
dimitrakis
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
veloce spider.....
|
ετσι ακριβως....κυρος κλπ....ειναι καθαρα για ματαιοδοξια και να δει ο γειτονας ή ο ξαδερφος που δεν εχουμε ιδιαιτερες σχεσεις τι πηραμε και να στραβωσει....χαρη αναφερεις για τα γερμανικα της κατηγοριας ε τα οποια ειναι 10000 ακριβοτερα....οποτε κατ εμε ειναι μια αλλη κατηγορια...σου φερνω αλλο παραδειγμα...για ποιο λογο να δωσω κοντα 30000χιλ για να παρω ενα αυτοκινητο με μετρια ποιοτητα ηλικων κατασκευης και 1600 κυβικα με 115 αλογα....αναφερομαι οπως καταλαβες στο σειρα 1(χωρις να θελω να θιξω την επιλογη σου,γιατι και μενα μ'αρεσει αλλα σε καμια περιπτωση για μενα,ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ). και να μην δωσω 30000 να παρω ενα σπορ κουπε που εχει παραπλησια ποιοτητα κατασκευης και βγαζει 231 αλογα και ειναι πολυ ποιο ομορφο απ'ολες τις αποψεις;;;αναφερομαι στο ρχ8 το οποιο ειναι ισως το μονο γιαπονεζικο τετραπορτο που θα αγοραζα με μεγαλη ευχαριστηση.και ξερεις και κατι ειμαι και γω συμφωνος με το θεμα του κυρους (αλλιως ειναι να γραφει το κλειδι μαζντα και αλλιως Bmw) αλλα το θεμα ειναι τι γουσταρεις ο καθενας μας και αν ειναι σε θεση να το πληρωσει. Υ.Γ. το θεσης ειναι πανεμορφο και πραγματικα κυριλατο και αρχοντικο αμαξι....σε σχεση με 5αρες που γεμισε ο τοπος και ε2000 που εχει περισσοτερα ταξι....
|
πρεπει να γινω και γω καποτε γρηγορος.
|
|
|
Harry_BMW
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
ετσι ακριβως....κυρος κλπ....ειναι καθαρα για ματαιοδοξια και να δει ο γειτονας ή ο ξαδερφος που δεν εχουμε ιδιαιτερες σχεσεις τι πηραμε και να στραβωσει....χαρη αναφερεις για τα γερμανικα της κατηγοριας ε τα οποια ειναι 10000 ακριβοτερα....οποτε κατ εμε ειναι μια αλλη κατηγορια...σου φερνω αλλο παραδειγμα...για ποιο λογο να δωσω κοντα 30000χιλ για να παρω ενα αυτοκινητο με μετρια ποιοτητα ηλικων κατασκευης και 1600 κυβικα με 115 αλογα....αναφερομαι οπως καταλαβες στο σειρα 1(χωρις να θελω να θιξω την επιλογη σου,γιατι και μενα μ'αρεσει αλλα σε καμια περιπτωση για μενα,ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ). και να μην δωσω 30000 να παρω ενα σπορ κουπε που εχει παραπλησια ποιοτητα κατασκευης και βγαζει 231 αλογα και ειναι πολυ ποιο ομορφο απ'ολες τις αποψεις;;;αναφερομαι στο ρχ8 το οποιο ειναι ισως το μονο γιαπονεζικο τετραπορτο που θα αγοραζα με μεγαλη ευχαριστηση.και ξερεις και κατι ειμαι και γω συμφωνος με το θεμα του κυρους (αλλιως ειναι να γραφει το κλειδι μαζντα και αλλιως Bmw) αλλα το θεμα ειναι τι γουσταρεις ο καθενας μας και αν ειναι σε θεση να το πληρωσει. Υ.Γ. το θεσης ειναι πανεμορφο και πραγματικα κυριλατο και αρχοντικο αμαξι....σε σχεση με 5αρες που γεμισε ο τοπος και ε2000 που εχει περισσοτερα ταξι....
πρωτον 122 αλογα εχει το δικο μου αλλα δεν μας αφορα αυτο.Η ποιοτητα η παραπλησια που λες ουτε για αστειο.Το φινιρισμα στην μικρη bmw και η οδικι της συμπεριφορα ειναι απλα κορυφαια και αυτο δεν ειναι η δικη μου γνωμη φυσικα.Το 116 για μανα??Τοτε εγω το μιτο θα το παιρνα για την κοπελα μου χωρις να θελω να σε προσβαλω.Αμα εχεις τετοια κολληματα τυπου brutal οχημα η πιο συμβατικο μην το σκεφτεις καν για μιτο γιατι ειναι πιο γυναικειο και απ το μινι.Αντε και θα εισαι πιο γρηγορος με το rx8,τι σημαινει αυτο,οτι οδηγας καλυτερο αμαξι?Μονο ταχυτητα κοιτας?Ειδικα για το rx8 που ειναι οτι πιο ζημιαρικο υπαρχει..Τι να πω,γνωμες...
|
|
|
|
Sockas-AMG
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
χαχαχα Χαρη με εκανες και γελασα!! ενταξει προσωπικα μου αρεσει το κυριλλε και γρηγορο αμαξι...και αυτο για μενα οχι για να κοιτουν οι αλλοι! τωρα αμα κοιτανε οι αλλοι/ες επειδη πανω εχει το αστερακι ή τον ελικα δεν με ενδιαφερει καθολου... γουστα ειναι αυτα τι να αλλο να πω! 
|
 C63 AMG: 6208cc V8 engine_457hp at 6800rpm_600Nm at 5000rpm_4,5sec 0-100klm/h_Max Speed:280km/h*
|
|
|
|