MyCarClub
23 Μάιος 2012 02:40:19 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:

Αρχική Γκαραζ   Φόρουμ   Βοήθεια Gallery Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: 1 [2]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Σχεδίαση αυτοκινήτων  (Αναγνώστηκε 732 φορές)
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
dimitrakis
Authorized Member
Super_PiG
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

veloce spider.....

« Απάντηση #15 στις: 31 Οκτώβριος 2008 15:51:55 »

δεν αντιλεγω....και το μιτο πολυ γουτσου-γουτσου ειναι....χαρη μου δηλαδη θες να μου πεις οτι η ποιοτητα που εχει το 116 ειναι ποιοτητα για 30000(γιατι το αστρα που εχω εχει ολοιδια μην σου πω και λιγο καλυτερη);;;;;μην τρελαθουμε κιολας ρε συ...εχω οδηγησει 116 και 120 και μαλιστα το 120 το ειχαμε και μια βδομαδα (ασχετο αλλα ειχε σπασει 3 φορες η κρεμαργιερα του οπως και 316 κομπακτ).δεν εκανα το ποστ να σου την μπω για τον λογο του οτι εχεις bmw (αν και μια φορα σε ειδα με αυτο,ολο με το σεατ σε βλεπω) αλλα για να ειμαστε και λιγο αντικειμενικοι στα κριτηρια μας...δηλαδη τι;;;οποιο εχει σημα αουντι-μερσεντες-Bmw ειναι καλο και ολα τα αλλα μαπα;;γιατι αν κατσεις να δεις τα ποστ που εχεις κανει με τις σ0υγκρισεις αυτο υποστηριζεις και μαλιστα πολυ ενθερμα.για μενα στην ιδια κατηγορια βαζω το λαντσια δελτα το καινουργιο με τα 316 σε ποιοτητα κατασκευης κλπ....για σενα οχι...οπως και για το thesis οπου ειναι πραγματικα αρχοντικο αμαξι.το οτι μας πιανουν τον κωλο εταιρειες οπως οι παραπανω γερμανικες καθως και η vw δεν σημαινει οτι ειναι τα καλυτερα.
εδω θελω να σταθω στο εξης...η σκοντα δεν ειναι ιδια με τα vw;;;γιατι το οκταβια το ρς εχει 30000 ενω το αντιστοιχο πασσατ 40000+;;;γιατι στην σκοντα λειπει το ΄κυρος΄,ομως παρολα αυτα ειναι πολυ τιμια αυτοκινητα για αυτο που προσφερουν.
Αναφορά στον συντονιστή   Καταγράφηκε

πρεπει να γινω και γω καποτε γρηγορος.
Uno_Power
Authorized Member
baby_PiG
*

« Απάντηση #16 στις: 31 Οκτώβριος 2008 17:14:11 »

δεν αντιλεγω....και το μιτο πολυ γουτσου-γουτσου ειναι....χαρη μου δηλαδη θες να μου πεις οτι η ποιοτητα που εχει το 116 ειναι ποιοτητα για 30000(γιατι το αστρα που εχω εχει ολοιδια μην σου πω και λιγο καλυτερη);;;;;μην τρελαθουμε κιολας ρε συ...εχω οδηγησει 116 και 120 και μαλιστα το 120 το ειχαμε και μια βδομαδα (ασχετο αλλα ειχε σπασει 3 φορες η κρεμαργιερα του οπως και 316 κομπακτ).δεν εκανα το ποστ να σου την μπω για τον λογο του οτι εχεις bmw (αν και μια φορα σε ειδα με αυτο,ολο με το σεατ σε βλεπω) αλλα για να ειμαστε και λιγο αντικειμενικοι στα κριτηρια μας...δηλαδη τι;;;οποιο εχει σημα αουντι-μερσεντες-Bmw ειναι καλο και ολα τα αλλα μαπα;;γιατι αν κατσεις να δεις τα ποστ που εχεις κανει με τις σ0υγκρισεις αυτο υποστηριζεις και μαλιστα πολυ ενθερμα.για μενα στην ιδια κατηγορια βαζω το λαντσια δελτα το καινουργιο με τα 316 σε ποιοτητα κατασκευης κλπ....για σενα οχι...οπως και για το thesis οπου ειναι πραγματικα αρχοντικο αμαξι.το οτι μας πιανουν τον κωλο εταιρειες οπως οι παραπανω γερμανικες καθως και η vw δεν σημαινει οτι ειναι τα καλυτερα.
εδω θελω να σταθω στο εξης...η σκοντα δεν ειναι ιδια με τα vw;;;γιατι το οκταβια το ρς εχει 30000 ενω το αντιστοιχο πασσατ 40000+;;;γιατι στην σκοντα λειπει το ΄κυρος΄,ομως παρολα αυτα ειναι πολυ τιμια αυτοκινητα για αυτο που προσφερουν.
Ποπο τι ειπες ρε φιλε...
Ειλικρινα αν φορουσα θα σου βγαζα το καπελο...
-Tazmanian-
Authorized Member
Super_PiG
*

« Απάντηση #17 στις: 31 Οκτώβριος 2008 18:14:45 »

Συμφωνω με τον Μητσο, ωστοσο στα περι scoda δεν ειναι ακριβος ετσι τα πραγματα!Απο μηχανικα ειναι ακριβως ιδιο μ'ενα audi κι ενα seat αλλα η ποιοτητα του εσωτερικου για παραδειγμα δεν ειναι η ιδια...Πειτε με κακο, πειτε με οτι θελετε αλλα αμα δειτε το ταμπλο ενος octavia 4 θα με καταλαβετε!Αν και το αμαξι πριν καποιο διαστημα το ηθελα σαν τρελος, οταν ειδα το ταμπλουδακι του που εκανε σαν πλαστικο επαθα λιγουλακι!

Harry_BMW
Authorized Member
Super_PiG
*

Όχημα: 2008 BMW 1 Series

« Απάντηση #18 στις: 31 Οκτώβριος 2008 18:34:38 »

θα στο θεσω αλλιως.Αν υπαρχει ενα αμαξι 1.6 xωρις τουρμπο και με μονο 122 αλογα που κανει 27000 (οχι 30000) τοτε ειναι αυτο.Αυτο που λες για την ποιοτητα του astra σε σχεση με το bmw δεν συμφωνω καθολου αλλα τι να κανουμε.Δεν θα κατσω να σε πεισω ουτε να συγκρινω το gtc με το 116.Επισης ξεχνας το οτι ειναι το μονο hatchback οχημα που εχει πισω κινηση..Μην τα κανουμε ολα ισα και ομοια γιατι ουτε εσενα θα σου αρεζε να σου λεγα μπηκα μεσα σε atos και ειχε ποιοτητα ιδια και καλυτερη απ το astra (τυχαια λεω το ατος,μην παρεξηγηθω)

Ποτε με ειδες με το seat και που,και που με ειδες με το bmw?Δεν λεω,το οδηγαω πολυ το ibizaki και με αυτο παω στην σχολη μου αλλα δεν νομιζω να με ειδες καπου γιατι δεν πρεπει να με ξερεις φατσικα αφου δεν ανεβαινω Π3.Αν οντως με ειδες καπου βαλε μια φωνη να τα πουμε κιολας Yeah!.

Δημητρακι πες μου κατι τωρα με απολυτη ειλικρινα.Αν εισαι σε ηλικια για αμαξι μεγαλο πολυτελειας και εχεις τα χρ1ματ@ για Α6,520,Ε200 ανετα θα προτιμουσες να παρεις ενα lancia thesis?Πιστευω πως οτι και να πεις τωρα εκεινη την στιγμη θα σκεφτεις αλλιως.Και αυτο το δικαιολογουν οι απιστευτα χαμηλες πωλησεις της thesis.Μονο στην Ιταλια την βλεπεις και στο λεω εγω που εχω ταξιδεψει σε ολη την ευρωπη και βλεπω τι παιζει απο κυκλοφορια.Τα λεω σε φιλικο τονο και φυσικα χωρις ιχνος ειρωνιας φιλε μου.

Το πηγαμε πολυ off topic ομως.

BMW 1 Series  Proskynw Loove
dimitrakis
Authorized Member
Super_PiG
*

veloce spider.....

« Απάντηση #19 στις: 31 Οκτώβριος 2008 19:43:31 »

ρε χαμμενε!!αφου εχουμε μιλησει κιολας πως γινεται να μην δεν σε ξερω!!!και οχι μια αλλα 5-6 φορες σιγουρα!!δεν το ειπα για να θειξω το αμαξι που κυκλοφορεις (αν θυμασαι οταν μου ειπες οτι θα το παρεις σου ειπα οτι εκανες πολυ επιλογη το 3θυρο σε ασπρο χρωμα...)αλλα προσπαθω να σου εξηγησω οτι και τα αλλα αυτοκινητα ειναι μια χαρα και δεν ειναι μονο μερσεντες και bmw...σιγουρα το σειρα 1 ανηκει στην κατηγορια πριμιουμ αλλα οκ...ειναι οτι ποιο νορμαλ μπορει να παρει κανεις απο την εταιρεια αυτη.(μην τα εισοπεδονουμε ολα).και για την ποιοτητα κατασκευης του η γνωμη μου ειναι η ιδια.(απλα το αμαξι εχει σιγουρα αλλες χαρες που δεν εχει πχ το α3 οπως η πισω κινηση ωστε να μπορεις να κανεις και καμια μπαντα)
σχετικα με το αν θα επαιρνα αμαξι να εισαι σιγουρος οτι θα επαιρνα οχι το θεσις αλλα το αλφα ρομεο 166 το οποιο γουσταρω πραγματικα πολυ!τωρα το μεγαλο μειον του αυτοκινητου ειναι η μεταπωλητικη του αξια η οποια κακα τα ψεμματα ειναι η αχειλειος πτερνα του.διαφορετικα δεν υπαρχει συγκριση με τα αλλα της κατηγοριας του κατα την γνωμη μου.δεν ξερω αλλα εχει μεινει στην νοοτροπια μου οτι 5αρες και ε200 παιρνουν κυριως νεοπλουτοι που θελουν να το παιξουν ιστορια στον γειτονα τους.μπορει να κανω και λαθως (αλλα ουδεις ασφαλτος οπως ειπε και η λειντη αντζελα).

πρεπει να γινω και γω καποτε γρηγορος.
Harry_BMW
Authorized Member
Super_PiG
*

Όχημα: 2008 BMW 1 Series

« Απάντηση #20 στις: 31 Οκτώβριος 2008 20:02:11 »

χαχαχα,οντως ουδεις ασφαλτος..Θυμαμαι που μιλησαμε μια μερα στο cedefop και αν θυμαμαι καλα σχολιαζαμε τον θεο BAD απλα δεν γνωριζομαστε και καλα.ΠΧ αν σε δω στο δρομο αν δεν μου μιλησεις δεν θα σε αναγνωρισω.Λες οτι τα bmw,mercedes τα παιρνουν οι νεοπλουτοι..Τοτε οι παλιοπλουτοι(δικια μου λεξη,χαχα) τι παιρνουν?Απλα παρεξηγουμαι μερικες φορες,δεν λεω οτι ειναι τα μονα καλα και τα αλλα ειναι μαπα.Υπαρχουν πολλα καλα αμαξια αλλα εκτος απο ενα καλο αμαξι σε νοιαζουν και αλλα πραγματα πληρωνεις κατι παραπανω.Κανεις δεν ειπε οτι τα evo,octavia,κτλ δεν ειναι καλα.Αυτος ομως που ψαχνει μεγαλη τιμη μεταπωλησης και πρεστιζ (πιστευω λιγο πολυ απο καποια ηλικια και μετα ολοι μας θελουμε) κοιταει προς τις γνωστες μαρκες.Δεν ειναι ολα ματαιοδοξια γιατι τοτε επειδη ξερω οτι και σενα σε ενδιαφερει το καλο και επωνυμο ντυσημο πανε ντυσου με ρουχα απ το γιουσουρουμ,ολα υφασμα ειναι,ολα λαμαρινες ειναι,ολα το ιδιο ειναι...Επισης απο ενα χρhμ@τικο ποσο και πανω οι επιλογες σου μειωνονται μονο σε αυτες τις μαρκες γιατι δεν θα βρεις sedan με 350 αλογα και κορυφαια ανεση σε πολλες μαρκες.Εγω ειμαι της αποψης οτι πληρωνεις παιρνεις.Φυσικα και την εχει "δει" η μπεμπα η μερσεντα και το αουντι αλλα υπαρχει καποιος λογος γιαυτο.Υπαρχει λογος για να μπορουν να πουλανε 122 αλογα 30000.Γιατι να εχει το ονομα η bmw και η καθε bmw και να μην το χει η ford πχ.Αυτα απο μενα.

BMW 1 Series  Proskynw Loove
alzakar
Super_PiG

Όχημα: 1994 Nissan 200sx S13

« Απάντηση #21 στις: 31 Οκτώβριος 2008 20:02:26 »

Συμφωνω με τον Μητσο, ωστοσο στα περι scoda δεν ειναι ακριβος ετσι τα πραγματα!Απο μηχανικα ειναι ακριβως ιδιο μ'ενα audi κι ενα seat αλλα η ποιοτητα του εσωτερικου για παραδειγμα δεν ειναι η ιδια...Πειτε με κακο, πειτε με οτι θελετε αλλα αμα δειτε το ταμπλο ενος octavia 4 θα με καταλαβετε!Αν και το αμαξι πριν καποιο διαστημα το ηθελα σαν τρελος, οταν ειδα το ταμπλουδακι του που εκανε σαν πλαστικο επαθα λιγουλακι!

Αφου ενα μονο ειναι το αυθεντικο!! Τα αλλα μονο τα μοτερια εχουνε! Grin

Fall in <3 with 200sx Happy
Car Racing Team - Golf mkV GT TSI 1.4 2??ps
Σελίδες: 1 [2]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: