MyCarClub
23 Μάιος 2012 02:42:58 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:

Αρχική Γκαραζ   Φόρουμ   Βοήθεια Gallery Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: 1 2 [3]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Απορία για punto GT  (Αναγνώστηκε 1365 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Dreamcatcher
Authorized Member
baby_PiG
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Όχημα: 1994 Fiat Punto

Cities on flame with Rock n Roll!

« Απάντηση #30 στις: 03 Νοέμβριος 2008 23:18:35 »

απο αριθμο πινακιδας και απο τα πλαινα πλαστικα που εχει κατα 99% ειναι gt1 οποτε ειναι σιγουρα 94-95..
Αναφορά στον συντονιστή   Καταγράφηκε

That is not dead which can eternal lie.
And with strange æons even death may die..
"Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn"
el_guitarista
Authorized Member
new_PiG
*

« Απάντηση #31 στις: 04 Νοέμβριος 2008 11:05:04 »

Μάλιστα! Παιδιά ευχαριστώ πολύ! Θα κάνω αυτά που μου είπατε, θα σκεφτώ και θα πράξω ανάλογα  Grin

Ibiza 75ps! Φίλτρο, πρόγραμμα, ελεύθερο καταλύτη και who knows what else???
l_m
Authorized Member
baby_PiG
*

« Απάντηση #32 στις: 04 Νοέμβριος 2008 19:40:54 »

Θα σου προτεινα να το παρεις για μια βολτα απο τον μαιτρ του ειδους Κο Ρουμελη να το δει μεσα-εξω μοτερ,tester,σασι και να εχεις μια αξιοπιστη απαντηση.Σιγουρα ενα αμαξι 15ετιας ειναι παντα ρισκο αλλα το συγκεκριμενο αυτοκινητο επειδη το εζησα σε διαφορα σταδια του με καλη χρηση και σωστα πραγματα(οχι σαν και μενα τον καφρο)θα εχεις ενα μονιμο χαμογελο καρφωμενο στο προσωπο σου και τα υπολοιπα........ θα ειναι καρφωμενα σε αλλωνων...... Grin Grin EvilOne.
Συμφωνωντας με τους προλαλλησαντες ειναι GT1(η πινακιδα κανει ΜΠΑΜ) τα οποια εβγαιναν και μονο με ΑΒS κατ επιλογην
και ο ιδιοκτητης φαινεται απο τις μικροεπεμβασεις που εχει κανει οτι καγκουριζει και φυσικα ειναι λιγο ψευτης.
Γνωμη μου πανε στον θειο Ρουμελη γιατι πριν μια εβδομαδα που μιλουσαμε μου ελεγε για ενα GT μαμα πελατη του πολυ καθαρο που πουλιεται και υπαρχει και ενα κτηνος στα 1400cc παλι φτιαγμενο εξολοκληρου εκει μεσα το οποιο δεν εχει μονο A/C και η τιμη για τα 290 πραγματικα του αλογα ειναι γυρω στα 6500-7000.Αν θες πληροφ. για το συγκεκριμενο πες να σου στειλω σε πμ το κινητο του.
Και μην χωνεστε στο φιλο μου τον Eskes γιατι απο το cooler φαινεται πως εχει και οταν θα το ολοκληρωσει θα βγαλει ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΟΥΣΤΑ.Εskes δυνατα και μη μασας... 

Πωλειτε πληκτρολογιο για κοντρες!!! ιδανικο και με λιγα πατηματα στα κουμπια του!!, αναπαυτικα μαξιλαρακια στα τελειωματα ,για να μην κουραζεται ο καρπος και τα δακτυλα! , υποστηριζει 45 γλωσσες και εχει και κουμπι νιτρου, καθως και κουμπι αντισπιν για να μην γλυστρανε τα δακτυλα!!!
Σελίδες: 1 2 [3]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: