Θα σου προτεινα να το παρεις για μια βολτα απο τον μαιτρ του ειδους Κο Ρουμελη να το δει μεσα-εξω μοτερ,tester,σασι και να εχεις μια αξιοπιστη απαντηση.Σιγουρα ενα αμαξι 15ετιας ειναι παντα ρισκο αλλα το συγκεκριμενο αυτοκινητο επειδη το εζησα σε διαφορα σταδια του με καλη χρηση και σωστα πραγματα(οχι σαν και μενα τον καφρο)θα εχεις ενα μονιμο χαμογελο καρφωμενο στο προσωπο σου και τα υπολοιπα........ θα ειναι καρφωμενα σε αλλωνων......

.
Συμφωνωντας με τους προλαλλησαντες ειναι GT1(η πινακιδα κανει ΜΠΑΜ) τα οποια εβγαιναν και μονο με ΑΒS κατ επιλογην
και ο ιδιοκτητης φαινεται απο τις μικροεπεμβασεις που εχει κανει οτι καγκουριζει και φυσικα ειναι λιγο ψευτης.
Γνωμη μου πανε στον θειο Ρουμελη γιατι πριν μια εβδομαδα που μιλουσαμε μου ελεγε για ενα GT μαμα πελατη του πολυ καθαρο που πουλιεται και υπαρχει και ενα κτηνος στα 1400cc παλι φτιαγμενο εξολοκληρου εκει μεσα το οποιο δεν εχει μονο A/C και η τιμη για τα 290 πραγματικα του αλογα ειναι γυρω στα 6500-7000.Αν θες πληροφ. για το συγκεκριμενο πες να σου στειλω σε πμ το κινητο του.
Και μην χωνεστε στο φιλο μου τον Eskes γιατι απο το cooler φαινεται πως εχει και οταν θα το ολοκληρωσει θα βγαλει ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΟΥΣΤΑ.Εskes δυνατα και μη μασας...