IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2009 Peugeot 207 RC
207 RC
|
και εγω την ιδια απορια εχω!!εκτος αμα εχει ροπες 100 κιλα και πανω στα 160χλμ/ω μπορει να σε φυγει μπαντα σε περιπτωση ξερογκαζιας!!!
Και αυτο αλλα μηπως ειχε και τιποτα λαδια χυμενα κατω και γιαυτο γλυστρισε?? 
|
|
|
|
EddyMerfy
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1990 BMW 3 Series
|
εγώ γιατί νομίζω ότι κάτι έγινε με το quattro !!!γιατί το quattro δουλεύει και στη στροφή !πάντως το παλικάρι ήταν πολύ "ψιχριμος" και εγώ είχα μια τέτοια παρόμοια κατάσταση όταν με ακούμπησε ένα αυτοκίνητο από αριστερά στα 100 χλμ , και μέχρι να το φέρω στα ίσια με έφυγε η καρδια στα πόδια ! 
|
Take a Look Around
|
|
|
IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
207 RC
|
εγώ γιατί νομίζω ότι κάτι έγινε με το quattro !!!γιατί το quattro δουλεύει και στη στροφή ! Τι εννοεις? 
|
|
|
|
EddyMerfy
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
είναι κάπως σαν τετρακίνηση απλός η μια ρόδα έδωσε παραπάνω .άμα δεν κάνω λάθος δεν είμαι και ειδικός !! 
|
Take a Look Around
|
|
|
KASTORIANOSS
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Ke ti katalaves me afto pou ekanes??
|
Εγώ τα μονα που μπορώ να σκεφτώ είναι. Λάδια στο δρόμο. Απότομο άφημα του γκαζιού(με χαλια ανάρτηση και λάστιχα χαλια και με κάποια A ταχύτητα)  Επίσης κάτι άλλο που έχω ακούσει είναι μετά από πολύ ώρα με ταχύτητες μεγάλες να φουσκώσει κάποιο τακάκι(σε περίπτωση λίγο στραβού δίσκου)και να πιάσει λίγο παραπάνω το φρένο για κλάσματα του δευτερολέπτου (και στην περίπτωση εδώ μπορεί να έγινε στους πίσω δίσκους και λειτούργησε ως χειρόφρενο) 
|
 Και άσε τους άλλους να νομίζουν ότι έχουν 400 άλογα στα vag. Όνειρα.....
|
|
|
turbanthropas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1979 Volvo 244
Team: just me...
|
Καλά όλα αυτά...αλλά προσωπικά μου φάνηκε περίεργο,το ότι άρχισε να το χάνει,ακριβώς στο σημείο που προσπερνάει.... Eddy merfy,τι εννοείς όταν λες: είναι κάπως σαν τετρακίνηση απλός η μια ρόδα έδωσε παραπάνω ;
|
 Volvo 244 turbo '79-Το πρώτο και μοναδικό Volvo 244 με άγραφο εγκέφαλο megasquirt στην Ελλάδα-tuned&programmed by Turbanthropas
|
|
|
IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
207 RC
|
Καλά όλα αυτά...αλλά προσωπικά μου φάνηκε περίεργο,το ότι άρχισε να το χάνει,ακριβώς στο σημείο που προσπερνάει.... Eddy merfy,τι εννοείς όταν λες: είναι κάπως σαν τετρακίνηση απλός η μια ρόδα έδωσε παραπάνω Δεν ισχυει κατι τετοιο.. κανονικη τετρακινηση ειναι...
|
|
|
|
|
|
Ketner
人馬一体
Moderator
PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2004 Ford Mondeo
No Drift, No Life...
|
καλα περνατε εκει βλεπω με την ησυχια σας....
|
|
|
|
atmospherix
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2003 Peugeot 106
|
Μα καλα...ειναι δυνατον να γλυστραει τοσο πολυ? Και με το jimny εκει θα κανω παπαδες! 
|
|
|
|
giannis_suzuki
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Suzuki Swift
|
εδω γυρναει τ κωσμα και του πανου εκει!!αλλα βασικα γιατι γραφει drifτ??μπαντες δεν κανετε??θα ερθει ο zz να σας κυνηγησει!!
|
|
|
|
alzakar
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1994 Nissan 200sx S13
|
 Keep Drifting!!!
|
 Fall in <3 with 200sx  Car Racing Team - Golf mkV GT TSI 1.4 2??ps
|
|
|
cyberguy
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Μα καλα...ειναι δυνατον να γλυστραει τοσο πολυ? Και με το jimny εκει θα κανω παπαδες!  εκεινη η στροφη ειναι πολυ κοντα στο 2ο εργοστασιο, οταν περναω με το ιμπρεζα παντα παω με το πλαι, γλιστραει παρα μα παρα πολυ. Εχω πετυχει και τρακτορα να πηγαινει με τις πορτες, βεβαια οχι επιτηδες αλλα του εφυγε 
|
Ο Έξυπνος Παραδέχεται Ο Πονηρός Δικαιολογείτε Ο Ηλίθιος Επιμένει  Subaru...Friends Included
|
|
|
EddyMerfy
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
εδω γυρναει τ κωσμα και του πανου εκει!!αλλα βασικα γιατι γραφει drifτ??μπαντες δεν κανετε??θα ερθει ο zz να σας κυνηγησει!!
μπάντα κανεις σε ένα ίσιαδη, drift κανεις σε μια κλειστή στροφή και άμα πρόσεξες πριν μπούμε τραβάμε χειρόφρενο και μετά αρχινάμε να μπαίνουμε πλάγιος !!!
|
Take a Look Around
|
|
|
giannis_suzuki
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Suzuki Swift
|
αυτο πιστευω θα μας το αναλυσει ο ζζ καλυτερα!!καλα ο ματθαιος το εχει λιωσει το αμαξακι τ!!καθε μερα το σβουρναει!!
|
|
|
|
|