gorilas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
φακ τζαπαν
|
ρε ο Πάρης δεν έχει μπεί με το σμάρτ στην πίστα. τι μ@λ@κ1ες λέτε? προφανώς μπήκε με άλλο αμάξι.
|
 όταν θα μεγαλώσεις,θα το κάνεις κι εσύ!!!!!
|
|
|
Xelwnas
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
ΕΓΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ
|
ρε φτανει να σηζηταμε για το ιδιο μαλακισμενο θεμα ο καθενας ας κανει οτι γουσταρει , οτι μπορει και οπου μπορει εκανα νεο τοπικ μονο και μονο για να βαλω κανα βιντεο εαν με πιασει προκοπη εγω οτι κανω το κανω μονο και μονο για να βελτιωνομαι εγω απο κει και περα ............θελετε να μου το παιζετε χαιραδες ? μπραβο σας θελετε να με λετε κουλο ? ωραια ναι ειμαι το παραδεχομαι και ειμαι και κοτα για αυτο δεν μπαινω στις πιστες
αλλα
εαν κανετε μερικοι χεραδες εδω μεσα αυτα που εχω κανει ειτε θελημενα ειτε αθελητα στους δρομους ελατε μετα να μου την πειτε κατα προσωπο και live
για περεταιρω πληροφοριες ρωτηστε μερικα ατομα που με ξερουν απο πριν γινει το ντριφτ που λετε εσεις μοδα και το μαθουν ολοι και εχουν ολοι αποψη τεσπα τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια βαρεθεικα με την ολη φαση και θελω καποιος με καλο πισοκουνητο να μου μαθει μερικα tips καμια νυχτα που θα γυρναμε περα δωθε
φτανει με το πιστα VS δρομος αντε να βλεπω βιντεακια με εσας πρωταγωνιστες που εχετε και αποψηεπι του θεματος
|
|
|
|
tasos_gt
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1996 Fiat Punto
|
οσοι πιστευουν οτι κατεχουν το drift,ιδου η ροδοσ ιδου κ το πηδημα...σαβατοκυριακο στο ρυσιο.μεσα απο το πληκτρολογιο κ την οθονη δεν θα δουμε πιος ειναι χερας.εκει θα φανει πιος εχει χερια,αν χρειαζετε δυναμη κ μπλοκε.η συμετοχη ειναι μικρο ποσο,προσιτο σε ολους απο οσο γνωριζω...
|
mlk koulh thn epomenh fora pou tha m allakseis ypografh tha plenw to datsun me ladi ydraylikou
|
|
|
sssnapsss
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1998 Honda Civic
|
Καταρχας δεν καταλαβενω ρε παιδια το υφος μερικων....Ο κοσμας δεν ειπε ΠΟΥΘΕΝΑ οτι τα πραγματα που κανει στο δρομο τα κανει ανετα και στην πιστα(με το υπαρχων αυτοκινιτω).Αλλα αυτα που κανει στον δρομο μπορεις να τα πεις Drift Γιατη πολυ απλα απο δρομο ξεκινησε το εν'λογω αθλημα.Το που ειναι αλλο θεμα.Απλα δεν το λες σκετο drift αλλα Street drift! Τεσπα απο τα λιγα που εχω δει απο τον κοσμα του βγαζω το καπελω  το κατεχει το αθλημα και εαν ειχε πιο δυνατω αυτοκινιτω θα σας τα εκανε ΑΝΕΤΑ και στην πιστα.Αποψη μου εκφραζω και δεν μειωνο κανενα. Και εχω δει ΠΟΛΛΟΥΣ με 16αρια bmw με 15-16αρες ζαντες να μην μπορουν να κανουν αυτα που κανει ο κοσμας! ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΕΛΕΟΣ!
|
|
|
|
tasos_gt
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1996 Fiat Punto
|
υπαρχει καποια διαφορα στο 1.6 με ενα δυνατοτερο.τα χιλιομετρα!δεν ειναι τοσο απλα,μπορω με το 1.6 αρα μπορω κ με το 3.0..εκει μαζευεισ χλμετρα κ ειναι αλλιωσ τ πραγμα...
|
mlk koulh thn epomenh fora pou tha m allakseis ypografh tha plenw to datsun me ladi ydraylikou
|
|
|
Xelwnas
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
ΕΓΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ
|
μην αρχιζουμε το ιδιο τροπαριο παλι ειπαμε εσεις ξερετε και εμεις δεν εχουμε πιασει στα χερια μας τπτ ποιο δυνατο απο το 1,6 λοιπον για να μπουμε και παλι στο κλιμα του τοπικ βαζω ενα παλιο βιντεο μου απο προπονηση βραδυνη
|
|
|
|
|
|
giannis_suzuki
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Suzuki Swift
|
ρε κωσμα αφου δεν ξες,τι το παλευεις  πραγματικα απορω πως συγκρινετε την πιστα με τον δρομο!! τα αμαξια για την πιστα εχουν τον χ,ψ χορηγο καταρχας!!μια στραβη να γινει την παλευουν!!εχουν μικρες ζαντες με φυτιλιασμενα λαστιχα!! εχουν δυναμη τα αμαξια και γενικα τα παλικαρια λιονουν στην πιστα!!! απο την αλλη στον δρομο βλεπε κωσμα στην περιπτωση μας εχει ενα 16αρι χωρις μπλοκε με 18αρες και το παει τερμα~!φερτε μ εναν απο αυτους τους μαγκες π θα τρεξουν στο δριφτ γουορς να παρει το αμαξι τ κωσμα στον δρομο!!εγω τον κοβω πως αυτα π κανει ο κωσμας ουτε στο 1/5 δεν προκειτε να κανει!! μια στραβη να γινιε στον δρομο πιοοσ την πληρωνει??τα 18αρια τα λαστιχα??κωσμα ετσι σε θελω αγορι μ πραγματικα απο την μια θελω να βαλεις ενα 3λιτρο πανω αλλα απο την αλλη ετσι τους πικραινεις παραπανω!!!βλεπεις κανεις κατι π καποιοι δεν μπορουν...
|
|
|
|
octavia400
Moderator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Skoda Octavia
Stage I ;-)
|
ρε κωσμα αφου δεν ξες,τι το παλευεις  πραγματικα απορω πως συγκρινετε την πιστα με τον δρομο!! τα αμαξια για την πιστα εχουν τον χ,ψ χορηγο καταρχας!!μια στραβη να γινει την παλευουν!!εχουν μικρες ζαντες με φυτιλιασμενα λαστιχα!! εχουν δυναμη τα αμαξια και γενικα τα παλικαρια λιονουν στην πιστα!!! απο την αλλη στον δρομο βλεπε κωσμα στην περιπτωση μας εχει ενα 16αρι χωρις μπλοκε με 18αρες και το παει τερμα~!φερτε μ εναν απο αυτους τους μαγκες π θα τρεξουν στο δριφτ γουορς να παρει το αμαξι τ κωσμα στον δρομο!!εγω τον κοβω πως αυτα π κανει ο κωσμας ουτε στο 1/5 δεν προκειτε να κανει!! μια στραβη να γινιε στον δρομο πιοοσ την πληρωνει??τα 18αρια τα λαστιχα??κωσμα ετσι σε θελω αγορι μ πραγματικα απο την μια θελω να βαλεις ενα 3λιτρο πανω αλλα απο την αλλη ετσι τους πικραινεις παραπανω!!!βλεπεις κανεις κατι π καποιοι δεν μπορουν... +10000 Ρε παιδια οποιος μπει με τον Κοσμα στην ποντου (ή και αλλου) θα καταλαβει την ανεση και την ψυχραιμια που εχει ο Κοσμας στις σβουρες...Εμενα με εκανε εντυππωση.Ειναι απο τους ανθρωπους που ποτε δεν θα στηθουν για κοντρα ακομη ανεχει και Μ3 Β-turbo+Nitrus.
|
|
|
|
zzecool
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Το έχετε ξευτελίσει το θέμα όλη ιστορία ξεκίνησε από δικό μου πόστ όπου έλεγα ότι με το μπλοκέ τα πράγματα ειναι πιο "ελεγχόμενα" αν νιώθεις αλλά και πολύ πιο επικίνδυνα λόγο του ότι μαζεύεις χιλιόμετρα. Πως το καταφέρνετε και το γυρνάτε στο ότι ο Κοσμάς είναι κουλός απορώ ?? Με ανοιχτό διαφορικό όταν πλαγιολισθένεις κόβεις ταυτόχρονα χιλιόμετρα γιατί ο μόνος τροχός που σπρώχνει είναι αυτός που δεν πατά , δηλαδή ο εσωτερικός οπότε (εκτός αν έχεις μικρή γωνιά ώστε να μην έχει μεγάλο φορτίο ο εξωτερικός) Σε αντίθεση με μπλοκέ ένα μέρος της ροπής μεταφέρεται στον τροχό με το μεγαλύτερο φορτίο με αποτέλεσμα να σπρώχνουν γερά και οι δυο και να μαζεύεις χιλιόμετρα , με αποτέλεσμα να μπορείς να μπεις με λίγα χιλιόμετρα και να βγεις με περισσότερα επιταχύνοντας και κρατώντας μεγάλη γωνία Και για να ξεστραβωθούν μερικοί που δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά στην βούτυρο άσφαλτο για ένα ανοιχτό διαφορικό, είναι ότι λόγο της κακής ποιότητας της ασφάλτου ο εξωτερικός τροχός ο όποιος δέχεται την μεγαλύτερη πίεση δεν έχει τόσο μεγάλο φορτίο οπότε αντί να είναι καθηλωμένος και απλά να τσουλά μπορεί και σπινάρει με αποτέλεσμα το αμάξι να σπινάρει και με τους δυο τροχούς έως να φτάσει σε μια μεγάλη γωνία όπου λόγο του μεγάλου φορτιού σταματά να σπινάρει και το παιχνίδι τελειώνει . Μέχρι εκεί όμως το αμάξι συμπεριφέρεται "σαν να έχει μπλόκε" ΣΑΝ μιας και σπινάρει και τους δυο οπότε και είναι παιγνιδιάρικο. Σε καλή άσφαλτο απλά όλη η ροπή διαλέγει τον εύκολο δρόμο δηλαδή τον τροχό με το λιγότερο φορτίο , με αποτέλεσμα να σπινάρει ακατάσχετα ο εσωτερικός και ο εξωτερικός που μας ενδιαφέρει απλά να κάνει βόλτα Hint : Τα αυτοκίνητα στρίβουν με τους εξωτερικούς τροχούς Έχει κανείς αντίρρηση πάνω σ'αυτό  ?? Περιμένω απαντήσεις αυτού του επίπεδου , μη στρεβλώνετε το θέμα
|
I love SR20DET =)
|
|
|
|
parisrbfast
Επισκέπτης
|
Εχω κανει κ σε πιστα κ στο δρομο κ μπορω να πω οτι στο δρομο ειναι πιο αλητικο. Μπηκες με το smart στη πιστα? Παιζει να μην εκανες την παραμικρη μπαντα  Μηπως στο δρομο ειναι πιο αλητικο διοτι στην πιστα που εχει προσφυση απλα δεν γινετε? Ποιο smart ρε?Εχω μπει σε πιστες(προ Ρυσιου) (εναντι Τιταν) επι εποχη BMW Ιαβερη(1999) ,για οσους ξερουν, με BMW E30 1.8is, Ε46 compact 1.6ti αργοτερα.Απο φιλο με rx7(320ps), Alfa 156(240ps κ εννοειται γραμμες) κ Ε30 2.0.Mε ξερα λαστιχα ολα γινονται!!!Ρυσιο μπηκα με μια φορα πριν ακομη μπουν τα κερμπ κ ανοιξει για το κοινο (με κονε φιλου) κ δεν τρελαθηκα.Η πιστα δεν ειναι για drift.... Το smart ομως θα μπει πιστα οταν ετοιμαστει οπως πρεπει.Γι'αυτο τωρα παει μονο Ποντου κ Sακι Νεαπολεως.Για να γνωριστουμε καλυτερα!!!!  !!Αν παλι καποιος νομιζει οτι ειναι πιο ευκολο να μπαινεις με smart 70-80χλμ παρα με κατι αλλο ας ερθει να παμε βολτα...  Τελος παντων.....ας ποσταρουμε μονο video....
|
|
|
|
|
NoRWaY
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2004 Alfa-Romeo 147
|
Xelwnas: Να πω καταρχήν μπράβο στα χέρια του χερά μας. zzecool : Μ' αρέσει που το κατέχεις το άθλημα αλλά θα ήθλε πραγματικά να σε δω εν δράσει ή σε video εάν έχεις. p.s. Μπορώ να γίνω χορηγός του Xelwna για να βάλει διαφορικό και επιτέλους αυτό το M3 μοτέρ... 
|
 Το παρελθόν.................. ............................. ............................ .............. ..............Το Παρόν και Το μέλλον.....
|
|
|
|
parisrbfast
Επισκέπτης
|
Παιδια το drift ειναι καθαρα θεμα εξασκησης!!!Αν εχεις κ αμαξι που βοηθαει δεν χανεις κ πολυ χρονο να το μαθεις κ δεν παλευεις σε καθε στροφη να:μεταφερεις το βαρος, να συμπλεκταρεις, να μην σου κανει διαφορικο, να εχει σωστες στροφες για να μην κρεμασει, να προσεχεις τον δρομο, το πεζοδρομιο, τον τοιχο, τους πεζους, τα γκρεμια, τις μπαριερες κ ποιος ξερει τι αλλο  !!!!!!!! 
|
|
|
|
|
tsastef
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
μπραβο στον χελωνα. πολυ καλοσ και ο μονος που ανεβαζει βιντεο. η γνωμη μου ειναι οτι πανω κατω ολοι ξερουμε λιγο απο ντριφτ και τα συναφη αλλα καλα θα ηταν να ανεβαζουμε βιντεο με τις πραξεις και να μην γραφουμε λογια. αυτα φιλικα και χωρις να θελω να μειωσω καποιον.  μπραβο χελωνα.. 
|
"Ποτέ μη λυπάσαι γι'αυτό που διάλεξες να 'σαι,
δε χρωστάς σε κανένα γι'αυτό κανένα μη φοβάσαι"
|
|
|
giosakhs
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1988 Nissan Sunny
hate hybrid
|
Αυτοι που δεν εχουν @ρχιδι@ θα ειναι στην πιστα κ θα κανουν μπαντες Οι "Παπαργυροπουλοι-Σαραφιδες" θα ειναι στην Ποντου κ θα κανουν drift με τα 16αρια 
|
tps 100% 
|
|
|
|