Καταρχην πιστευω οτι δεν εχει νοημα η συζητηση αυτη. Η Δρουζα και η ομαδα της, προσπαθουν να πεισουν το παλικαρι οτι κανει κατι ασκοπο, αλλα ουτε θα καταφερουν να του αλλαξουν γνωμη, ουτε το παλικαρι θα καταφερει να τους πεισει οτι αυτο που κανει το γουσταρει.
Προσπαθουν με αβασιμα επιχειρηματα να τον βγαλουν ψυχοπαθη, επειδη χρησιμοποιει εκφρασεις οπως "οι αναρτησεις μου ηρθαν απο αγγλια" και κολλανε στο σημειο που λεει "οι αναρτησεις μου". Μα δικες του ειναι οι αναρτησεις κυρα Δρουζα! Ποιανου ειναι, του γειτονα? Δικες του ειναι, στο αμαξι του της φοραει, οποτε καλα κανει και λεει "οι αναρτησεις μου". Επειδη δηλαδη δεν ειπε "οι αναρτησεις οι οποιες εξοπλιζουν το οχημα μου", θα το κανουμε θεμα?
Επισης του κανει κριτικη για τον τροπο που διαχειριζεται το εισοδημα του. Πολυ καλα ειπε το παλικαρι, κατα τη γνωμη μου, οτι "ναι, δουλευω νυχτα και τα ριχνω τα χρ1ματ@ μου στο αμαξι". Αφου αυτο θελει, αυτο θα κανει. Εφ'οσων ειναι δικα του τα χρ1ματ@ και οχι της Δρουζας, πολυ καλα κανει και τα αξιοποιει οπως νομιζει ο ιδιος.
Στο πλανο της καμερας, αυτη η ξανθια στα δεξια του παιδιου, δεν εχω καταλαβει τι ρολο παιζει.. Πρεπει λογικα να ανηκει στην ομαδα της Δρουζας και αυτη. Οταν λεει "ενας νεος ανθρωπος θα μπορουσε να κανει πολυ σημαντικοτερα πραγματα, δεν τα κανει γιατι ασχολειται με ενα αυτοκινητο". Το παλικαρι ειπε ξεκαθαρα οτι δουλευει, ασχολειται με κολυμβητηριο και εχει μερακι και γουστο να ασχοληθει με το αυτοκινητο του!
Τα πιο σημαντικα και πιο δημιουργικα πραγματα, δεν μας τα ανελυσε ομως η ξανθια κυρια. Απλα ειπε κατι, ετσι για να αιωρειται στην συζητηση. Ο ορος δημιουργικο, ειναι κατι καθαρα το υποκειμενικο. Εξαρταται απο τον καθε ενα ξεχωριστα τι ειναι δημιουργικο. Εγω προσωπικα ετσι οπως το εθεσε αυτη το "δημιουργικο", το μυαλο μου πηγε κατευθειαν στις χειροτεχνιες που καναμε στο δημοτικο.. Δημιουργικο, λοιπον για καθε ανθρωπο μπορει να ειναι το οτιδηποτε. Και οσων αφορα τα σημαντικα πραγματα, απανταω πως ο καθε ενας θετει τις δικες του προτεραιοτητες.
Ανεφερθηκε στις δωρεες. Δωρεες ας κανει η ιδια και ας κρατησει τις συμβουλες τις για τον εαυτο της. Οποιος δηλαδη κατα τη γνωμη την δικη της, σκορπαει τα χρ1ματ@ του ασκοπα, συμφωνα με αυτα που λεει, θα ηταν καλυτερα να τα δωρισει καπου?
Και εγω εχω ενστασεις για το πως διαχειριζονται οι γυναικες τα χρ1ματ@ τους, αλλα δεν ασχολουμε περισσοτερο μιας και δεν αφορα εμενα το θεμα. Με το ιδιο σκεπτικο, και η ξανθια αυτη κυρια, σκεφτειται ποσα ξοδεψε μονο και μονο για να εμφανιστει στην τηλεοραση και να κατακρινει το παλικαρι. Κομμωτηριο, μακιγιαζ, ρουχα και ενα σωρο ακομα που αν τα αναλυσουμε δεν τελειωνουμε ουτε σε δυο σελιδες.
Μην συγκρινουμε πραγματα που ειναι ανομοια, λοιπον. Γιατι το τι θεωρει ο καθενας μας σωστο, ασφαλως και δεν ειναι αποδεκτο απο ολους τους υπολοιπους.
Τελος, αν κινδυνευει η σωματικη ακεραιοτητα, ολωνων μας που ασχολουμαστε με τα αμαξια μας, εμεις το ξερουμε πως δεν κινδυνευει.
Γιατι οταν σου λεει ο αλλος οτι εχει ξοδεψει τοσα στο στησιμο του αυτοκινητου του, αυτο σημαινει πως ειναι πολυ πιο ασφαλες απο το αμαξι του αλλου, που δεν εχει ιδεα και απλα σνομπαρει τον τροπο διαχειρισης των οικονομικων του.
Το παλικαρι αυτο, στην προκειμενη περιπτωση, απο οσα λεει, εχει ενα καλοφτιαγμενο και καλοσυντηρημενο αυτοκινητο. Ασχολειται και με το αθλημα, πραγμα που σημαινει οτι στον δρομο, σε μια "κακια στιγμη" να την ονομασω, εχει πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να γλυτωσει σε αντιθεση με την ξανθια κυρια που πιθανως το αμαξι της να εχει και ληγμενα λαστιχα.
Υ.Γ.: Οντως βρισκουν λαθος ατομα για να καλεσουν. Πιστευω πως αν καλουσαν καποιον απο μας, θα τους κατατοπιζε πληρως.
Υ.Γ.2: Σορρυ αν σας κουρασα με το μεγαλο ποστ, αλλα παρασυρθηκα λιγακι...