MyCarClub
07 Φεβρουάριος 2012 02:44:09 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:

Αρχική Γκαραζ   Φόρουμ   Βοήθεια Gallery Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: 1 ... 80 81 [82] 83 84 ... 186   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Impressive Videos!  (Αναγνώστηκε 96359 φορές)
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
kostas21pgr
Επισκέπτης
« Απάντηση #1215 στις: 14 Ιούλιος 2009 18:45:41 »

Εμένα πάλι δεν με συγκίνησε.Βασικά είναι καλό που μόλις κυκλοφόρησε το αμάξι, πρόλαβαν και έβγαλαν στην παραγωγή και το OPC?
Εμένα μου δείχνει πολλή προχειρότητα.Στο θέμα του στριψήματος, εκεί που όλα τα OPEL είναι χάλια, πάλι δεν έδωσαν σημασία και πάλι και το Insignia υποστρέφει. Δεν ξέρω τι να πώ. Καλό το κέρδος από τις πωλήσεις αλλά περίμενε λίγο να δεις πώς θα πάει το απλό και μετά λανσάρισε και το μεγάλο και διόρθωσε τυχόν προβλήματα.
Αναφορά στον συντονιστή   Καταγράφηκε
vaggos_13
Authorized Member
junior_PiG
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #1216 στις: 15 Ιούλιος 2009 16:28:49 »

ηχητικη πανδαισια...... δειτε το σε HD

Proskynw Proskynw Proskynw Proskynw Proskynw Proskynw Proskynw Proskynw
GOLF2 PBN
Authorized Member
Super_PiG
*

0-400 13.6sec 187km

« Απάντηση #1217 στις: 15 Ιούλιος 2009 17:56:07 »

τι ειχε εκει  και ηταν τοσα super car...

GOLF2 PBN
Authorized Member
Super_PiG
*

0-400 13.6sec 187km

« Απάντηση #1218 στις: 15 Ιούλιος 2009 18:03:04 »

και εδω τρελα αμαξια και ηχος. BoingBounce BoingBounce BoingBounce

vaggos_13
Authorized Member
junior_PiG
*

« Απάντηση #1219 στις: 15 Ιούλιος 2009 18:54:53 »

τι ειχε εκει  και ηταν τοσα super car...

Αν καταλαβα καλα.  ειναι καποιο club για πλουσιοπαιδα και αυτοι την εστησαν απ εξω EvilOne EvilOne EvilOne
kazama
人馬一体
Administrator
Super_PiG

« Απάντηση #1220 στις: 16 Ιούλιος 2009 00:03:27 »

Στο πρώτο το video στο 1:59 εμφανίζεται μια 997 η οποία είναι ακριβώς αυτό που θέλω..  Cool
Chris_saxo vts
Moderator
Super_PiG
**

Saxo Vts Mk/1

« Απάντηση #1221 στις: 16 Ιούλιος 2009 14:30:44 »

χαχαχα
giannis_suzuki
Administrator
Super_PiG

Όχημα: 2006 Suzuki Swift

« Απάντηση #1222 στις: 16 Ιούλιος 2009 14:33:52 »

κοροιδευουν τον ken block μαλλον EvilOne

http://videos.streetfire.net/video/IMV-Films-Gymkhana-SPOOF_694713.htm

swift hybrid powered by giannis_suzuki,patsias tuning,dance of horses and patenta rulezzzz
http://www.youtube.com/watch?v=8hTirkAU9Jw
Chris_saxo vts
Moderator
Super_PiG
**

Saxo Vts Mk/1

« Απάντηση #1223 στις: 16 Ιούλιος 2009 14:37:31 »

κοροιδευουν τον ken block μαλλον EvilOne

http://videos.streetfire.net/video/IMV-Films-Gymkhana-SPOOF_694713.htm

χαχα.Τι γιωτάδες ειναι αυτοί!
`GiAnNiS`
Επισκέπτης
« Απάντηση #1224 στις: 16 Ιούλιος 2009 15:05:02 »

Μιλαμε για τρελη παραγωγη!! Grin
Torm
Authorized Member
Super_PiG
*

Όχημα: 2008 Ford Fiesta ST

Spanky Ham pees on you.

« Απάντηση #1225 στις: 16 Ιούλιος 2009 15:06:23 »

Μιά χαρά το πάει... για αυτό που είναι... αλλα κρίμα το αυτοκίνητο.

Πάντως οτι και να κανει ο στόχος είναι η κομωδία... δέν βαριέσαι... πλάκα είχε.

nikospsy
Authorized Member
new_PiG
*

« Απάντηση #1226 στις: 16 Ιούλιος 2009 15:38:32 »

και εδω τρελα αμαξια και ηχος. BoingBounce BoingBounce BoingBounce
http://www.youtube.com/watch?v=Ejb8QOyjz-E

ηχος??? παρτε εδω βαβουρα!!! στο 1.50 ειναι κορυφαιο!!θα το πεταξε στη θαλασσα ο φλωρος!!

atmospherix
Authorized Member
Super_PiG
*

Όχημα: 2003 Peugeot 106

« Απάντηση #1227 στις: 16 Ιούλιος 2009 15:51:48 »

Στο πρώτο το video στο 1:59 εμφανίζεται μια 997 η οποία είναι ακριβώς αυτό που θέλω..  Cool

Φιλε....απλα Proskynw Proskynw Proskynw Proskynw Proskynw

Τι μ@λ@κ1ες ειναι αυτες ρε...ψυχασθενεις μας εχουν βγαλει. Εμενα επρεπε να καλεσει η Δρουζα Tongue

Ι love Stoikos! Loove
-Tazmanian-
Authorized Member
Super_PiG
*

« Απάντηση #1228 στις: 16 Ιούλιος 2009 16:29:03 »

Να ρωτησω κατι...
Τοση ωρα στο βιντεο γιατι απο διπλα παιζουν πλανα με καρακαγκουρεμενα civic? Grin

Αλεξη να ρε φιλε ειμαστε ψυχασθενεις κ βλεμμενοι!Αφου δεν ασχολουμαστε με το ποια βι@ασε και σκοτωσε ο Χ, ποσες π1π3ς εκανε η Ψ στον Ω, ποσα κιλα ναρκωτικα κουβαλουσε ο ταδε στο κοτερο του...
Γενικα δεν ξερω το κατα ποσο ειναι στημενα κατι τετοια, αλλα εναν σοβαρο ανθρωπο δεν εχω δει να βγαινει κ να μιλησει!Βγαζουν κατι χαϊβανια που κυκλοφορουν με μια φιλτροχοανη, ενα μιγμα πολυεστερα κι ανακυκλωμενου πλαστικου για bodykit καθως κ μαυρο τασι με την απαραιτητη κοκκινη λωριδα να  αναλυσουν το θεμα του tuning κ του μηχανοκινητου αθλητισμου!Δλδ λιγο ελεος... Kakos
Εχω να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στα καναλια που ψαχνουν εις βαθος ενα θεμα πριν να το προβαλουν!!! Pale

IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
*

Όχημα: 2009 Peugeot 207 RC

207 RC

« Απάντηση #1229 στις: 16 Ιούλιος 2009 16:38:15 »

Καταρχην πιστευω οτι δεν εχει νοημα η συζητηση αυτη. Η Δρουζα και η ομαδα της, προσπαθουν να πεισουν το παλικαρι οτι κανει κατι ασκοπο, αλλα ουτε θα καταφερουν να του αλλαξουν γνωμη, ουτε το παλικαρι θα καταφερει να τους πεισει οτι αυτο που κανει το γουσταρει.

Προσπαθουν με αβασιμα επιχειρηματα να τον βγαλουν ψυχοπαθη, επειδη χρησιμοποιει εκφρασεις οπως "οι αναρτησεις μου ηρθαν απο αγγλια" και κολλανε στο σημειο που λεει "οι αναρτησεις μου". Μα δικες του ειναι οι αναρτησεις κυρα Δρουζα! Ποιανου ειναι, του γειτονα? Δικες του ειναι, στο αμαξι του της φοραει, οποτε καλα κανει και λεει "οι αναρτησεις μου". Επειδη δηλαδη δεν ειπε "οι αναρτησεις οι οποιες εξοπλιζουν το οχημα μου", θα το κανουμε θεμα?

Επισης του κανει κριτικη για τον τροπο που διαχειριζεται το εισοδημα του. Πολυ καλα ειπε το παλικαρι, κατα τη γνωμη μου, οτι "ναι, δουλευω νυχτα και τα ριχνω τα χρ1ματ@ μου στο αμαξι". Αφου αυτο θελει, αυτο θα κανει. Εφ'οσων ειναι δικα του τα χρ1ματ@ και οχι της Δρουζας, πολυ καλα κανει και τα αξιοποιει οπως νομιζει ο ιδιος.
Στο πλανο της καμερας, αυτη η ξανθια στα δεξια του παιδιου, δεν εχω καταλαβει τι ρολο παιζει.. Πρεπει λογικα να ανηκει στην ομαδα της Δρουζας και αυτη. Οταν λεει "ενας νεος ανθρωπος θα μπορουσε να κανει πολυ σημαντικοτερα πραγματα, δεν τα κανει γιατι ασχολειται με ενα αυτοκινητο". Το παλικαρι ειπε ξεκαθαρα οτι δουλευει, ασχολειται με κολυμβητηριο και εχει μερακι και γουστο να ασχοληθει με το αυτοκινητο του!
Τα πιο σημαντικα και πιο δημιουργικα πραγματα, δεν μας τα ανελυσε ομως η ξανθια κυρια. Απλα ειπε κατι, ετσι για να αιωρειται στην συζητηση. Ο ορος δημιουργικο, ειναι κατι καθαρα το υποκειμενικο. Εξαρταται απο τον καθε ενα ξεχωριστα τι ειναι δημιουργικο. Εγω προσωπικα ετσι οπως το εθεσε αυτη το "δημιουργικο", το μυαλο μου πηγε κατευθειαν στις χειροτεχνιες που καναμε στο δημοτικο.. Δημιουργικο, λοιπον για καθε ανθρωπο μπορει να ειναι το οτιδηποτε. Και οσων αφορα τα σημαντικα πραγματα, απανταω πως ο καθε ενας θετει τις δικες του προτεραιοτητες.

Ανεφερθηκε στις δωρεες. Δωρεες ας κανει η ιδια και ας κρατησει τις συμβουλες τις για τον εαυτο της. Οποιος δηλαδη κατα τη γνωμη την δικη της, σκορπαει τα χρ1ματ@ του ασκοπα, συμφωνα με αυτα που λεει, θα ηταν καλυτερα να τα δωρισει καπου?
Και εγω εχω ενστασεις για το πως διαχειριζονται οι γυναικες τα χρ1ματ@ τους, αλλα δεν ασχολουμε περισσοτερο μιας και δεν αφορα εμενα το θεμα. Με το ιδιο σκεπτικο, και η ξανθια αυτη κυρια, σκεφτειται ποσα ξοδεψε μονο και μονο για να εμφανιστει στην τηλεοραση και να κατακρινει το παλικαρι. Κομμωτηριο, μακιγιαζ, ρουχα και ενα σωρο ακομα που αν τα αναλυσουμε δεν τελειωνουμε ουτε σε δυο σελιδες.
Μην συγκρινουμε πραγματα που ειναι ανομοια, λοιπον. Γιατι το τι θεωρει ο καθενας μας σωστο, ασφαλως και δεν ειναι αποδεκτο απο ολους τους υπολοιπους.

Τελος, αν κινδυνευει η σωματικη ακεραιοτητα, ολωνων μας που ασχολουμαστε με τα αμαξια μας, εμεις το ξερουμε πως δεν κινδυνευει.
Γιατι οταν σου λεει ο αλλος οτι εχει ξοδεψει τοσα στο στησιμο του αυτοκινητου του, αυτο σημαινει πως ειναι πολυ πιο ασφαλες απο το αμαξι του αλλου, που δεν εχει ιδεα και απλα σνομπαρει τον τροπο διαχειρισης των οικονομικων του.
Το παλικαρι αυτο, στην προκειμενη περιπτωση, απο οσα λεει, εχει ενα καλοφτιαγμενο και καλοσυντηρημενο αυτοκινητο. Ασχολειται και με το αθλημα, πραγμα που σημαινει οτι στον δρομο, σε μια "κακια στιγμη" να την ονομασω, εχει πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να γλυτωσει σε αντιθεση με την ξανθια κυρια που πιθανως το αμαξι της να εχει και ληγμενα λαστιχα.

Υ.Γ.: Οντως βρισκουν λαθος ατομα για να καλεσουν. Πιστευω πως αν καλουσαν καποιον απο μας, θα τους κατατοπιζε πληρως.
Υ.Γ.2: Σορρυ αν σας κουρασα με το μεγαλο ποστ, αλλα παρασυρθηκα λιγακι...

Σελίδες: 1 ... 80 81 [82] 83 84 ... 186   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: