|
|
|
|
|
|
golfakias1983
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
FV Golf Mk4 5V
|
Καλα και απο αλλα βιντεο που εχω δει,στην ρωσσια εχει πολυ δυνατα 35αρια..  και που να δεις εδω στο exelixis τι porsche εχει ... δε χρειαζεται καν να πας μεχρι τη Ρωσσια ! 
|
|
|
|
zzecool
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
|
I love SR20DET =)
|
|
|
Gregls
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Μουφα η mustang..... ετσι λεω εγω.... Τουλαχιστον στην πολιτικη μορφη που ειναι στα vid θεωβαρο κατασκευασμα....
|
''Have No Fear Greg Is Here''  Τελικα ρε φιλε εισαι παλιάρι! lol
|
|
|
Torm
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2008 Ford Fiesta ST
Spanky Ham pees on you.
|
Η mustang αυτή μ ε κάνει να θέλω να πουλήσω και τα δύο μου νεφρά για να αποκτήσω έστω μια ταπεινή μικρή.
|
|
|
|
zzecool
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
|
I love SR20DET =)
|
|
|
turbanthropas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1979 Volvo 244
Team: just me...
|
Άκαμπτος άξονας πίσω=0* κάμπερ παντού και πάντα=απόλυτο ντριφτάμαξο  Το Shelby που φέρει και Watt link με 2 συνδέσμους παραπάνω,ένα σκαλί πιο πάνω 
|
 Volvo 244 turbo '79-Το πρώτο και μοναδικό Volvo 244 με άγραφο εγκέφαλο megasquirt στην Ελλάδα-tuned&programmed by Turbanthropas
|
|
|
Gregls
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Άκαμπτος άξονας πίσω=0* κάμπερ παντού και πάντα=απόλυτο ντριφτάμαξο  Το Shelby που φέρει και Watt link με 2 συνδέσμους παραπάνω,ένα σκαλί πιο πάνω  Ναι αλλα ειναι και 2 τονους!!!! Αμα ειναι θεμα αναρτησης....:
|
|
|
|
turbanthropas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Και ένα S15 full extra δρομίσιο ξεπερνάει για πλάκα τον 1.5 τόνο. Aν θές να συγκρίνεις κιλά,πάρε το Mustang που τρέχει στο αμερικάνικο πρωτάθλημα και ζυγίζει κάτω από 1.200 κιλά(όσα περίπου ένα 350Ζ) Πάρτε και ένα με Leopard2A6:
|
 Volvo 244 turbo '79-Το πρώτο και μοναδικό Volvo 244 με άγραφο εγκέφαλο megasquirt στην Ελλάδα-tuned&programmed by Turbanthropas
|
|
|
zzecool
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Και ένα S15 full extra δρομίσιο ξεπερνάει για πλάκα τον 1.5 τόνο. Aν θές να συγκρίνεις κιλά,πάρε το Mustang που τρέχει στο αμερικάνικο πρωτάθλημα και ζυγίζει κάτω από 1.200 κιλά(όσα περίπου ένα 350Ζ) Πάρτε και ένα με Leopard2A6: Swedish Tank DriftingΚαπου το εχασες με τα κιλα ........... 
|
I love SR20DET =)
|
|
|
turbanthropas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Καπου το εχασες με τα κιλα ...........  Γενικώς τα έχω χαμένα,οπότε όλα Ο.Κ.  Και Χριστός Ανέστη θεόβαρε αγαπούλη 
|
|
|
|
zzecool
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Silvia s15 Kerb weight 1240 kg 2734 lb
Το δικο μου ειναι λιγο πιο βαρυ 1300++ αναλογα την βενζινη (1375 μου το μετρησαν οταν το ειχα εκτελωνισει)
|
I love SR20DET =)
|
|
|
Gregls
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Και ένα S15 full extra δρομίσιο ξεπερνάει για πλάκα τον 1.5 τόνο. Aν θές να συγκρίνεις κιλά,πάρε το Mustang που τρέχει στο αμερικάνικο πρωτάθλημα και ζυγίζει κάτω από 1.200 κιλά(όσα περίπου ένα 350Ζ) Πάρτε και ένα με Leopard2A6: Swedish Tank DriftingΝαι συμφωνω απλα το vid λεω οτι ηταν μουφα καθως ετρεξε σε πιστα με αγωνιστικα driftadika, δεν ειμα γιαπονεζακιας αλλα ουτε και κολιμενος ευροπιακιας απλα μουφα το vid.... Επρεπε να κατβει με μια αγωνιστικη mustang να ειχε και νοημα....
|
|
|
|
|