|
parisrbfast
Επισκέπτης
|
kazama rulez 
|
|
|
|
|
|
|
zzecool
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Θελει πολλα κιλα @@ Φοβερο video αν και πιστευω οτι ενα RX8 Cosmo Θα ειχε καλυτερες ταχυτητες εξοδου σε μερικα κομματια ! ( ΑΧοΟΧΑΧΟΟΑ ) 
|
I love SR20DET =)
|
|
|
|
|
|
|
Montoya
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Φοβερο video αν και πιστευω οτι ενα RX8 Cosmo Θα ειχε καλυτερες ταχυτητες εξοδου σε μερικα κομματια ! ( ΑΧοΟΧΑΧΟΟΑ )  Κάτι ξέρεις εσύ...  Δεν σου απαντάω για Σέρρες,Rx8,Silvia κλπ γιατί θα κλειδωθούν και τα Impressive videos...  Εν συντομία: Ποτέ δεν είπα ότι το RX8 θα είναι μπροστά από 350Ζ(υπό νορμάλ συνθήκες)..Από το Silvia(τουλάχιστον εργοστασιακά,χωρίς driftworks ανρτήσεις κλπ) πιστεύω πως θα είναι (έχοντας επιφυλάξεις επειδή δεν ξέρω καθόλου το αυτοκίνητο)..RX8 δεν έχω να σου βρω για πίστα αλλά υπάρχουν χρόνοι από περιοδικά(Drive,4troxoi,Car and Driver) που είναι όλοι στα χαμηλά 38αρια.Αν πλησιάσεις αυτό το νούμερο(όντας σε όσο γίνεται πιο εργοστασιακή μορφή δηλαδή με πολιτικά λάστιχα,full βάρος κλπ) θα μου αποδείξεις ότι το Silvia ήταν και παραμένει ένα πολύ καλό σύνολο ικανό να συγκριθεί με αυτοκίνητα πολύ πιο σύγχρονης τεχνολογίας και κατασκευής.. 
|
|
|
|
|
|
-Tazmanian-
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
|
|
|
|
TaSoS
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
|
|
|
|
|
|
|
alzakar
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1994 Nissan 200sx S13
|
Τεζααα η βεσπα!! εγω παντως περιμενα οτι θα σαουλιαστει στο τελος αλλα σκεφτηκα οτι θα το ειχες βαλλει στο γελιο και ανεκδοτα!
|
 Fall in <3 with 200sx  Car Racing Team - Golf mkV GT TSI 1.4 2??ps
|
|
|
NikosgolfTsi
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Volkswagen Golf
παει το σεντε.....
|
Τεζααα η βεσπα!! εγω παντως περιμενα οτι θα σαουλιαστει στο τελος αλλα σκεφτηκα οτι θα το ειχες βαλλει στο γελιο και ανεκδοτα! τι να πεσει.... κατευθειαν για ρυσιο ειναι το παιδι... 
|
|
|
|
|
|
|
parisrbfast
Επισκέπτης
|
Παντρευομαι!!!!!!!!!!!
Τα σπαει??