NikosgolfTsi
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Volkswagen Golf
παει το σεντε.....
|
κάποιος σοφός,στο τέλος λέει:το παλικάρι δεν παίζεται,απλά δεν παίζεται. λοιπόν,έπρεπε να δείτε τί μου έλεγε την Πέμπτη στην Σίνδο.θα χάνατε την μπάλα. αλλά ευτυχώς που θυμήθηκα κάποιον σοφότερο,και τον γείωσα και έφυγα. αυτος ειναι που μας τα ειχε πριξει με την αλλη φορα στο π3?  με την μηχανη του???
|
|
|
|
mikeCupra
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
κάποιος σοφός,στο τέλος λέει:το παλικάρι δεν παίζεται,απλά δεν παίζεται. λοιπόν,έπρεπε να δείτε τί μου έλεγε την Πέμπτη στην Σίνδο.θα χάνατε την μπάλα. αλλά ευτυχώς που θυμήθηκα κάποιον σοφότερο,και τον γείωσα και έφυγα. τετοιο γελιο ειχα καιρο να ριξω...  Ηθελε πριν 0000ευρο στοιχημα με τον Ηλια στην πιστα και του εριξε γυρο...  Απλα απεχτος...
|
Τα λεμε Αλεξακο,καλο ταξιδι να χεις φιλε μου!!!!!!!!!!!
|
|
|
mikeCupra
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Δειτε εδω ενα βιντεο... Το GTr οπως ολοι γνωριζουμε εριξε σε 997ΤΤ και στο GT2 στο Ring,πραγμα που καποιος γνωστης εννοειετε δεν το πιστευει... Γιατι η διαφορα τους ειναι χαοτικη,μονο σε κατι βιντεακια στο best motoring τα βλεπουμε αυτα γιατι αλλαζουν ταχυτητες στις porsche στις 5000στροφες  ... Δειτε εδω ενα βιντεακι οπου τα αμαξια τα οδηγαει ο ιδιος οδηγος και σε πιστα 1 λεπτου,που δειχνει οτι οι διαφορες στην πιστα θα ειναι πολυ μικρες... Οσο για τον οδηγο πιστευω οι ικανοτητες του ειναι γνωστες σε ολους. Εδβ το βιντεο... http://www.teamspeed.com/forums/gt/13541-top-gear-australia-gt2-owns-gtr-around-track.html
|
Τα λεμε Αλεξακο,καλο ταξιδι να χεις φιλε μου!!!!!!!!!!!
|
|
|
T3kToN
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
|
Powered by CAR RACING TEAM & Autospeed
|
|
|
Hami
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Μιας και έρχεται χειμώνας....
|
|
|
|
kazama
人馬一体
Administrator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
|
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩ 
|
|
|
|
|
KostasFR
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩ  Και εγώ μαζί... 
|
 Άντε σύντομα τετρακίνητος,κυριλέ και κάμπριο...
|
|
|
kazama
人馬一体
Administrator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
|
|
|
|
|
|
Gynaikas
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2000 Renault Clio
V for Veduza!!!
|
Καλό αλλά το πιο γρήγορο αμάξι στον κόσμο ονομάζεται FXX Evolution...με 850 άλογα και μισά κιλά βάλε...τη φαντασία σου να δουλέψει... ;)
|
|
|
|
|
Xelwnas
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
ΕΓΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ
|
μπαααααα δεν νομιζω αυτο που λες δεν εχει καν εγκριση για κυκλοφορια σε δρομο
ενω to koenigsegg CCXR και εγκριση εχει και ποιο γρηγορο ειναι και ελαφρυ και με πιο πολλα αλογα
|
|
|
|
Gynaikas
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
V for Veduza!!!
|
Κοίτα αν μιλάμε για street legal οχήματα τότε το Zonda F roadster είναι πιο γρήγορο απο το Koenigsegg. Δες τον πίνακα του top gear...είναι κι άλλα πάνω απο αυτό. Απλά η FXX Evolution είναι πολύ πιο γρήγορη απο οτιδήποτε εκτός απο Formula και LeMans. Μιλάμε μέσα σε πίστα έτσι...υπάρχει και βιντεο στο youtube που δείχνει την FXX (και μάλιστα την απλή με τα 750άλογα κι όχι την Evolution) να τερματίζει μόλις 1sec πιο αργά πίσω απο τη ferrari F2003.
|
|
|
|
|
Xelwnas
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
ΕΓΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ
|
ο πινακας του τοπ γκιαρ δεν μου λεει και πολλα αλλα εαν μιλας μονο για πιστα τοτε ναι ειναι πιο γρηγορη η φξξ ετσι αλαζουν τα δεδομενα που εθεσες 
|
|
|
|
Gynaikas
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
V for Veduza!!!
|
Ναι για πίστα μιλάμε...στην ευθεία η veyron δεν πιάνεται εύκολα. Βασικά αυτός είναι και ο λόγος που η Ferrari είναι πάθος μου διοτι δηλώνω αθεράπευτος στροφάκιας!!!
|
|
|
|
|
KostasFR
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Κοίτα αν μιλάμε για street legal οχήματα τότε το Zonda F roadster είναι πιο γρήγορο απο το Koenigsegg. Δες τον πίνακα του top gear...είναι κι άλλα πάνω απο αυτό. Η καινούργια η Zonda R είναι ακόμα πιο γρήγορη ή κάνω λάθος?? 
|
 Άντε σύντομα τετρακίνητος,κυριλέ και κάμπριο...
|
|
|
Gynaikas
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
V for Veduza!!!
|
Κοίτα αν μιλάμε για street legal οχήματα τότε το Zonda F roadster είναι πιο γρήγορο απο το Koenigsegg. Δες τον πίνακα του top gear...είναι κι άλλα πάνω απο αυτό. Η καινούργια η Zonda R είναι ακόμα πιο γρήγορη ή κάνω λάθος??  H λογική αυτό λέει...άντε να βγεί επιτέλους να δούμε μετρήσεις...αν και προβλέπω ασύληπτα νούμερα! 
|
|
|
|
|
|