|
|
Gynaikas
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2000 Renault Clio
V for Veduza!!!
|
Ποια διαδρομή είναι.(?)..μου θυμίζει αναβάσεις/καταβάσεις που έχω κάνει προς Λιδωρίκι η σε χωρια έξω απο τη Λαμια...
|
|
|
|
|
kilias
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2005 Seat Ibiza
|
Είναι κατάβαση προς την λίμνη του Αγίου Βασιλείου.
|
velocity addicted
|
|
|
Gynaikas
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
V for Veduza!!!
|
Α οκ ειναι κατα πολύ βορειότερα...!!! 
|
|
|
|
|
Ninja
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Just Do It!!Duo PoweR!!
|
pfff...Νο CoMmEnTs!!! 
|

|
|
|
jiamkos
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
swiFT ψυχη μου αναπνΟη ΜΟΥ!!!!
|
|
|
|
|
Gynaikas
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
V for Veduza!!!
|
ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ!!! Το παλικαράκι δεν υπάρχει...μακράν το καλύτερο βιντεάκι που έχω δει EVER!!! jiamkos να σαι καλά φίλε με έστειλες! 
|
|
|
|
|
|
|
ANF_RR
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1999 Ford Fiesta
Fiesta Mk4
|
δεν παμε καλα ρε... και σιγα μην ηταν δικο του το αμαξι... ελεος...
|
#58 RIP 23/10/2011
|
|
|
Gynaikas
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
V for Veduza!!!
|
Άχ δύστυχε πατέρα του "άλτη" στο βίντεο, όταν θα πάς για service και αρχίσει να δείχνει σημάδια βιασμού το αμαξάκι και οι μπουκάλες δακρυσμένες, σε περίπτωση που δεν πάθεις καρδιακή μαρμαρυγή βούτα ένα ρόπαλο και άρχισε να τραβάς πρός σπίτι φωνάζοντας: "Πού ειναι ο πασάς μου? Πού είναι το αγόρι μου να το δω?" 
|
|
|
|
|
Xelwnas
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
ΕΓΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ
|
Άχ δύστυχε πατέρα του "άλτη" στο βίντεο, όταν θα πάς για service και αρχίσει να δείχνει σημάδια βιασμού το αμαξάκι και οι μπουκάλες δακρυσμένες, σε περίπτωση που δεν πάθεις καρδιακή μαρμαρυγή βούτα ένα ρόπαλο και άρχισε να τραβάς πρός σπίτι φωνάζοντας: "Πού ειναι ο πασάς μου? Πού είναι το αγόρι μου να το δω?"  Γ Α Μ Η Σ Ε Τ Α ο μπαμπας μαλλον με την απορια θα μεινει του γιατι χαλανε τα SAAB τοσο ευκολα αφου ο μπαμπας το χρησιμοποιει νορμαλ
|
|
|
|
alzakar
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1994 Nissan 200sx S13
|
Εχω πεθανει στα γελια με την αντιδραση των αλλων δυο, πω πω μ@λ@κααααα!!
|
 Fall in <3 with 200sx  Car Racing Team - Golf mkV GT TSI 1.4 2??ps
|
|
|
|
|
Torm
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2008 Ford Fiesta ST
Spanky Ham pees on you.
|
Πλήν των σχολίων με τα οποία συμφωνώ... σε ελεγχόμενη κατάσταση θα ήθελα να κάνω κανενα τέτοιο. (σε αυτοκίνητο που δέν λυπάμαι)
|
|
|
|
Gynaikas
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
V for Veduza!!!
|
Πλήν των σχολίων με τα οποία συμφωνώ... σε ελεγχόμενη κατάσταση θα ήθελα να κάνω κανενα τέτοιο. (σε αυτοκίνητο που δέν λυπάμαι)
Κοίταξε αυτό γίνεται απλά πρέπει να προσέξεις το rebound της πίσω ανάρτησης και να προτιμήσεις βαρύ αυτοκίνητο γιατι ο κWλ0ς μπορεί να χαθεί πολύ εύκολα μετά το πρώτο σκάσιμο στο έδαφος! Κατα τα άλλα είναι σαν να απογειώνεσαι μέσα σε αεροπλάνο. Αν θες να ζήσεις τέτοια αίσθηση σου προτείνω απλά να δώσεις 5 ευρώ στο "Allu" και να πέσεις απο Shock tower!
|
|
|
|
|
|