παιδια ταπεινη μου γνωμη .ειναι οτι πιο ργοστροφο εχω δει σε 2300 κυβικα ,τουρμπινα και 300 αλογα...ελεος.το βιντεο του παιδιου πιο πανω με το σιβικ τα λεει ολα.δυναμη-χιλιομετρα απο ατμοσφαιρα εστω.αποτυχια το φορντ
.μη κανετε σχολια του στυλ ποιος εισαι εσυ που κρινεις και και και .ταπεινη μ γνωμη.

Δέν έχω καμμία δουλειά να υπερασπίζομαι μετατροπές αλλονών, αλλά άκου 1-2 πράγματα, γιατί δεν γνωρίζεις μία για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και μετατροπή.
Η επιλογή του 2300 έγινε λόγω χαμηλότερης τιμής απο τον 2λιτρο duratec ο οποίος έχει μεγαλύτερη ιπποδύναμη αλλα χαμηλότερη ροπή. Τα σωθικά του κινητήρα είναι 100% εργοστασιακά και η δουλειά με τον compressor ήταν πάρα πολύ καλή.
Το οτι είναι το γρηγορότερο Fiesta ST στην ελλάδα και απο τα ταχύτερα στον πλανήτη (όταν turbata στο εξωτερικό με μαμά σωθηκά πιάνουν 260-270 άλογα max) με αντίστοιχο setting το καθιστούν κάθε άλλο παρά αποτυχία το συγκεκριμένο. Απλά με έναν compressor χωρίς τρελλή προσπάθεια διπλασίασε την δύναμή του...
Η μόνη αποτυχία είναι το συγκεκριμένο βίντεο το οποίο δέν τιμά καθόλου την μετατροπή.
Ταπεινή μου γνώμη, ε.