NikosgolfTsi
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Volkswagen Golf
παει το σεντε.....
|
Αργει ρε! Το αλλο καλοκαιρι λεει στο βιντεο!! Παντως οταν βγει καποιος πρωτεινε να κλεισουμε ολοκληρη μια αιθουσα!!  ολοκληρη αιθουσα η ολοκληρο σινεμα?  και 2 φορτηγα με coca cola και ποπ κορν 
|
|
|
|
Ketner
人馬一体
Moderator
PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2004 Ford Mondeo
No Drift, No Life...
|
Αργει ρε! Το αλλο καλοκαιρι λεει στο βιντεο!! Παντως οταν βγει καποιος πρωτεινε να κλεισουμε ολοκληρη μια αιθουσα!!  ολοκληρη αιθουσα η ολοκληρο σινεμα?  και 2 φορτηγα με coca cola και ποπ κορν  ΕΤΣΙΙΙΙ...Εδω δεν εχει πειρατικα κλπ...Σε αυτην την ταινια επιβαλλεται ΣΙΝΕΜΑΣ με dolby surround και τα σχετικα...
|
|
|
|
|
`GiAnNiS`
Επισκέπτης
|
Αργει ρε! Το αλλο καλοκαιρι λεει στο βιντεο!! Παντως οταν βγει καποιος πρωτεινε να κλεισουμε ολοκληρη μια αιθουσα!!  ολοκληρη αιθουσα η ολοκληρο σινεμα?  και 2 φορτηγα με coca cola και ποπ κορν  ΕΤΣΙΙΙΙ...Εδω δεν εχει πειρατικα κλπ...Σε αυτην την ταινια επιβαλλεται ΣΙΝΕΜΑΣ με dolby surround και τα σχετικα... Όλοι μαζί μέσα και απ έξω το πανό με το γουρούνι 
|
|
|
|
|
SchumiGr
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Ενταξει βρε...... 
|
|
|
|
|
Hami
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
|
|
|
|
Vrass!
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Ford Fiesta S
Συνδεδεμένος
|
To "original parts" μου άρεσε!! Vin Diesel ρεεεεεεε!!!!!!! Εγγύηση-ποιότητα-απόδοση. Αμα κλείσετε αίθουσα θα έρθω και εγώ. Θα έχω πάρει πίσω και το δίπλωμάμου μέχρι τότε... 
|
|
|
|
|
|
Xelwnas
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
ΕΓΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ
|
μεγαλητερη μουφα απο αυτο το σκηνικο με το φορτηγο δεν εχω ξαναδει στην ζωη μου γιατι 2-3 βασικα πραγματα εαν γνωριζει καποιος απο φορτηγα θα καταλαβει οτι αυτο ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να συμβει οση φαντασια και να εχεις και σαν να μου φενετε αναμασημενη τροφη η ταινια τεσπα θα δειξει η πορεια
|
|
|
|
queen_corvette
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Ford Fiesta S
...ο παράδεισος δεν έχει ευνοουμένους...
|
Καλά ρε παιδιά... ...με το μπαρδόν κιόλας, αλλά εσείς αυτές τις ταινίες τις βλέπετε για το δακρύβρεχτο μελόδραμα με το χαρούμενο τέλος (boy loves girl- girl loves boy- boy gets girl) ή τα εύστοχα ψυχολογικά-οικολογικά-φιλοσοφικά μηνύματα που περνάνε (o κόσμος πάει κατά διαόλου-κλέψτε τις κυβερνήσεις)...  Εγώ σα κοριτσάκι θα παραδεχτώ δημόσια οτι τις βλέπω ΚΑΙ για τον Diesel... ...αφού στο Tokyo drift η αγαπημένη μου σκηνή όοοολης της ταινίας ήταν η τελευταία...
|
|
|
|
atmospherix
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2003 Peugeot 106
|
Εγώ σα κοριτσάκι θα παραδεχτώ δημόσια οτι τις βλέπω ΚΑΙ για τον Diesel... ...αφού στο Tokyo drift η αγαπημένη μου σκηνή όοοολης της ταινίας ήταν η τελευταία...
Ωπα....Βασιλακη εχουμε αποκαλυψεις 
|
|
|
|
Diesel
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Peugeot 106 Rallye 16V
|
|
|
|
|
Montoya
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Εγώ σα κοριτσάκι θα παραδεχτώ δημόσια οτι τις βλέπω ΚΑΙ για τον Diesel...
Έλα μια βόλτα από cedefop να τον γνωρίσεις και από κοντά...  Η τηλεόραση τον παχαίνει και φαίνεται κάπως φουσκωμένος,αλλά κατα'άλλα είναι ίδιος... Κάθε Πέμπτη απ'όσο ξέρω εμφανίζεται στην πίστα του Ρυσσίου και υπογράφει και αυτόγραφα... 
|
|
|
|
voidjava
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Αυτό που μου την σπάει είναι πως δεν τα συνδέουν μεταξύ τους.. π.χ. το 4 να ξεκινούσε από εκεί που σταμάτησε το 3
|
|
|
|
|
|
|
Ketner
人馬一体
Moderator
PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2004 Ford Mondeo
No Drift, No Life...
|
Χαχα σαν καραμπινα ακουγεται...Απο οτι καταλαβα ειναι σε καμια γεφυρα απο κατω η τουνελ και ακουγεται ετσι ο αντιλαλος... Αλλα αυτο σαν εβο 6 μου κανει!...
|
|
|
|
|