|
Sti2evoix
Επισκέπτης
|
 |
« στις: 12 Νοέμβριος 2008 20:24:52 » |
|
|
|
|
|
|
zzecool
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
|
I love SR20DET =)
|
|
|
cyberguy
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
θεε μου τι ηταν αυτο....τα διαφορικα μαλλον ηταν αλλαγμενα με δισκατα, ειδικα το πισω....αλλα τι δυναμη και τι τεχνικη ηταν αυτη.....εχω μεινει αφωνος
|
Ο Έξυπνος Παραδέχεται Ο Πονηρός Δικαιολογείτε Ο Ηλίθιος Επιμένει  Subaru...Friends Included
|
|
|
Ninja
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Just Do It!!Duo PoweR!!
|
καλα απλα...μαμαει ο τυπας ετσι??Ειδικα στην σκηνη 3:01 εκει ειναι π μ πεθανε!!!APLA RESPECT!!
|

|
|
|
|
|
CANIBALS
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1992 Honda Civic
|
καλα αστο... πολη χερι... πολη δηναμη... πολη μαγκια....
|
|
|
|
|
turbanthropas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1979 Volvo 244
Team: just me...
|
Αυτές τις πόλεις δεν τις γνωρίζω,αλλά μιλάμε για απίστευτη δεξιοτεχνία ο τύπος...  Cyberguy,σε ζηλεύω που έχεις το προνόμιο να απολαμβάνεις αυτό το κρεσέντο καθημερινά 
|
 Volvo 244 turbo '79-Το πρώτο και μοναδικό Volvo 244 με άγραφο εγκέφαλο megasquirt στην Ελλάδα-tuned&programmed by Turbanthropas
|
|
|
|
|
leontas12
Authorized Member
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2005 Seat Leon
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ
|
|
ΤΡΕΧΩ ΜΕΣ'ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝ ΔΕΝ Σ'ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ, ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΥΝΗΣΗ....
|
|
|
|
Sti2evoix
Επισκέπτης
|
αναρτηση ολα τα λ3φτ@ τελειως driftαδικη 15 κιλα ελατηριο minimum το κοβω  διαφορικα σιγουρα αλλαγμενα πανω απο ολα μεγαλες κοχονες  και απειρες δοκιμες- φυσικα ταλεντο αλλιως δεν γινεται. α εννοειται και σπονσορας να πληρωνει λαστιχα
|
|
|
|
|
|
|
kizaf
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
///M
|
πανω απο ολα μεγαλες κοχονες τι??? αααααααα!!! μεγαλα @ρχιδι@ θες να πεις!!!!  ε,μη ντρεπεσαι,πες το 
|
|
|
|
|
Montoya
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
|
|
|
|
zzecool
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Μοντογια !! Ετσι μαρεσεις να γονατιζεις και να δειχνεις υποταγη καθε μερα και πιο πολυ στα Ιαπωνικα Θηρια  Αποτασσεσαι τα ιταλικα απεταξαμην !
|
I love SR20DET =)
|
|
|
Montoya
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Αφού ξέρεις ότι δεν είμαι κανάς κομπλέξικός και ούτε έχω εμπάθειες με κάτι..  Γιαπωνέζικο γουρούνι..  Φήμες αναφέρουν ότι απέφυγες να τρέξεις στην ομάδα με τα τρακαλέκια την Κυριακή στα North ε;;; Για να δούμε τότε τα Γιαπωνέζικα σου τι θα κάνουν...  Σε όλες τις κατηγορίες.. 
|
|
|
|
|